![]() |
2 Eklenti(ler)
:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Ve toplu olarak bir kısmı...
|
Devamı açınca gelecek inşallah.....
|
Maşallah menekşeler ne güzel açmış..Geçen sene bende bir mor menekşe aldım bakmayı pek bilmiyordum maalesef kurudu. Keşke daha erken tanışsaydım ağaçlar.netle.
|
Alıntı:
|
sevgili sokez.
menekşelerin maşşallah nazardan uzak.çok güzeller. pencerenin yönünü merak ettim güneş alıyormu. |
Evet öğlenden sonra güneş alıyor ama balkon penceresi olduğu için pek yakıcı değil..Yoksa yaprakları kavruluveriyor...Teşekkür ederim...
|
Maşallah menekşelerinize pek tatlılar...
|
Sevgili sonkez çiçekleriniz şahane açmışlar.Bana gönderdiğiniz menekşelerden biri çiçek tomurcuğu çıkarmaya başladı ,çok sevindim açarsa ilkdefa menekşe çiçeğim olmuş olacak .Bu mutluluğu benimle paylaştığınız için çokk teşekkürler...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Zafer İnandıklı beye çok teşekkür ederim...Hediyeleri için...Umarım kaybetmeden yetiştirebilirim..
|
2 Eklenti(ler)
Sayın sonkez, çok teşekkür ederim menekşeler bana ulaştı. Ama zamanım olmadı dikmeye yarın inşallah dikeceğim hepsini. Fotoğraflarını da buraya eklerim. Saygılarımla....
Eklenti 455688 Eklenti 455689 |
Umarım hepsi tutar ve çiceklerini bol,bol size gösterirler...Malesef inci menekşem biraz bozulur gibi oldu..İyileşirse ondanda size gönderirim....Saygılar...
|
1 Eklenti(ler)
Sayın sonkez, tekrar teşekkürler işte göndermiş olduğunuz menekşeleri diktim. Hepsi çok güzel ve sağlıklı, inşallah gelişir ve çiçek açarlar...
Eklenti 456002 Dikimde hata varsa lütfen uyarınız. Saygılar efendim... |
Çok güzel görünüyorlar...İyi günlerde büyütün....
|
Galiba ben menekşemi kaybediyorum ablacım:( oysa köklü vermiştin. Ben sana söylemiştim, sende dursun, sen daha iyi bakarsın diye:(
|
Çok sulama ,bırak toprağı kurusun...Ben 10 günlüğüne memlekete gitmiştim hemde yazın hiç sulamayın diye öğütledim.Gelince hiç bozulmamışlardı...İnşallah bozulmaz ,bozulursada canın sağ olsun ne yapalım...;) Yenisine sağlık...
|
:) Bu gidişle yenisine de pek sağlık görünmüyor:) soğanları ektinmi ablacım?
|
Şu an misafirlerim var.Malesef dikemedim...İnşallah haftaya dikeceğim...Tabii bir engel çıkmazsa...:(
|
2 Eklenti(ler)
Bu evimin yeni bireylerinden...Ama malesef adını bilmiyorum...İnşallah öğrenme fırsatım olur...:confused:
|
Resimi pek düzgün çekememişim...Kusura bakmayın...:(
|
1 Eklenti(ler)
Yeniden çekmeyi denedim...Adını bilen varmı acaba..:confused:
Adınıda sevgili loveforlife arkadaşımdan öğrenmiş oldum.. Euphorbia enopla. |
2 Eklenti(ler)
Japon Küpesi (Kohleria)..Benimde artık japon küpem var....;)
|
2 Eklenti(ler)
Benim begonyamda çiceklerini göstermeye başladı....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın sonkez, çeşitleriniz gittikçe artıyor zamanla bakımları için bayağı çaba harcayacaksınız. Menekşeleri hergün kontrol ediyorum, kökleşme başlayınca veya yeni filiz, yaprak verdiklerinde resimlerini buraya ekleyeceğim. Saygılarımla...
|
Bu sevgi bambaşka birşey..Sonu yok...Görünce dayanamıyorsunuz.
İnşallah tez zamanda çiceklerini görürsünüz...İyi günlerde büyütün...Saygılar... |
Alıntı:
Begonyanız içeride mi? Içeri alınca mı tekrar çiçeklendi? |
Evet içeride cam kenarında....Hep oradaydı bu sene begonyayı dışarı çıkarmadım...Belediye yolları delik deşik yaptı,etraf toz dumandı bende içeride kalmasını uygun gördüm..Zaten bol güneş alan bir cam kenarı...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025