agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Sonkez / balkon ve ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/31744.htm)

lusoari 10-05-2014 18:31

Son resimdeki, sol taraftaki crassula türü, sağdakini bende tanıyamadım :D

sakdag 10-05-2014 19:56

Sağdaki Graptosedum franciscobaldi, soldaki Crassula lycopodiodes Sevgili Sonkez.;)

sonkez 12-05-2014 10:25

Teşekkür ederim sevgili arkadaşım..

sonkez 12-05-2014 10:31

2 Eklenti(ler)
Üçü biraraya dikilen ceylanlarım..

sonkez 12-05-2014 10:54

1 Eklenti(ler)
Yer olmayınca cam kenarlarıda böyle değerlendirilir..:rolleyes:

Birine zarar vermesin diyede bağlanır..:)

lusoari 12-05-2014 19:12

Ceylanlarınız her zamanki gibi süper gözüküyor. Sizde ki bordo kenarı beyaz çizgili olandan bugün bende bir benzin istasyonunda gördüm, ufacık bir dal istedim vermediler. :( Olsun yine bir yerde denk gelirim. :D
Camın önündekiler de çok güzeller oraya da çok yakışmışlar, inşallah kocaman olurlar. Güle güle büyütün.

sonkez 13-05-2014 21:41

Çok teşekkür ederim...Herşey gönlünüze göre olsun...Geçen gün kapım çalındı,hiç tanımadığım bir kişi ille içeri girip çiceklerine bakacağım diye tutturdu...Tanımadığın kişi vede ısrarcı olduğu için açıkçası müsait değilim deyip içeri almaya çekindim.Birkaç gün sonra yine kapıyı çaldı ve yine ısrar ediyor,kızım evdeydi.O güvenerek mecburen içeri aldım.Versem bütün çicekleri yüklenip götürecek.Neyseki bir saksı menekşeyle kurtuldum..Vede kapıdan çıkarken ne derse beğenirsiniz..Sizde bana gelip çiceklerime bakın ama sakın benden istemeyin,vermem.Yoldan gelip geçene çok vermişim ..Ne olacaktıki bir dal verseydi sanki....Yazık ...

sonkez 14-05-2014 08:22

2 Eklenti(ler)
Bu köşe menekşe köşesi...

lusoari 15-05-2014 12:12

Öyle birisine daha denk gelmedim ama bir gün başıma gelirse ne yaparım bilemem. :D İnanın okurken gülmemi tutamadım. :D
Kendisi utanmadan gelip istemeyi biliyor ama vermeye gelince vermiyor, vallahi çok ilginç. :D

asmalıtepe 15-05-2014 14:16

Selam sayın Sonkez.Şükür buluşturana...Siz benim sayfamın ilk ziyaretçilerinden ve ilk beğenenlerindensiniz. naçizane benim adım asmalıtepe soyadım vefa'dır. hemen sayfanızı ziyaret etmek ve bol bol beğenmek istedim.Acemiliğime sayın başka forumda olduğunuzu düşünemedim.
Şimdi sayfanızı takdirle gezdim. büyük alanları olup ta benim gibi bir kök çiçek yetiştiremeyenler de var.Siz zoru başarıp evinizn içinde,balkonunuzda ne güzellikler yetiştirmişsiniz.İşte başarı budur. Allahım sizin de gönlünüzdekini gerçek kılsın inşaAllah, size de bahçeler bağlar nasibetsin.Yeter ki siz dua edin isteyin.

sonkez 15-05-2014 15:38

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1284020)
Selam sayın Sonkez.Şükür buluşturana...Siz benim sayfamın ilk ziyaretçilerinden ve ilk beğenenlerindensiniz. naçizane benim adım asmalıtepe soyadım vefa'dır. hemen sayfanızı ziyaret etmek ve bol bol beğenmek istedim.Acemiliğime sayın başka forumda olduğunuzu düşünemedim.
Şimdi sayfanızı takdirle gezdim. büyük alanları olup ta benim gibi bir kök çiçek yetiştiremeyenler de var.Siz zoru başarıp evinizn içinde,balkonunuzda ne güzellikler yetiştirmişsiniz.İşte başarı budur. Allahım sizin de gönlünüzdekini gerçek kılsın inşaAllah, size de bahçeler bağlar nasibetsin.Yeter ki siz dua edin isteyin.

Teşekkür ederim inşallah ufakta olsa günün birinde benimde bir bahçeli evim olur....Bitki sevgisi insana herşeyi yaptırıyor...Bu site sayesinde bilmediğim,duymadığım çok şeyler öğrendim..Paylaşımcı çok arkadaşımız var.Vefalı arkadaşa can kurban..Bu zamanda zor bulunur bir davranış...Ne diyelim kader,kısmet...

Bir zamanla facede bir resim paylaşmıştım...

Bahçeli bir evim olsada keşke bu kadar küçük ve bakımsız olsa..

sonkez 15-05-2014 15:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lusoari (Mesaj 1283987)
Öyle birisine daha denk gelmedim ama bir gün başıma gelirse ne yaparım bilemem. :D İnanın okurken gülmemi tutamadım. :D
Kendisi utanmadan gelip istemeyi biliyor ama vermeye gelince vermiyor, vallahi çok ilginç. :D

Evet hakikaten ilginç bir tip .Bazen görüyorum yolumu değiştiriyorum..Ayak üstü tüm hikayesini dinledim..Çenede bol...Böyle insanları sevmiyorum...:mad:

sonkez 15-05-2014 16:16

2 Eklenti(ler)
Yaz güzelleri...

sonkez 15-05-2014 16:17

1 Eklenti(ler)
Meleklerimde açıyor...Zafer beyin sayesinde bu çiceğe sahip oldum..İlk defa tanışacağız...

YeniGine 15-05-2014 23:38

Sevgili sonkez menekşe köşeniz maşallah çok güzel olmuş hepsi çiçekli ve de sağlıklı görünüyorlar. Saksılarıyla birlikte bu köşe çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.

Sevgili sonkez o evden ben de istiyorum. Bahçesi de oldukça geniş gibi görünüyor. Ne diyeyim arkadaşım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

sonkez 16-05-2014 09:12

Teşekkür ederim arkadaşım..İnşallah bir gün olur.Rabbim büyüktür...Birde yanyana olduğunu düşün ne güzel olur...Ne güzel komşuluk ve arkadaşlık ederiz değilmi..:pHayırlı cumalar...

asmalıtepe 19-05-2014 13:47

Sevgili Sonkez bu çiçekler ne kadar güzel.Bukadar yoğun açması da muhakkak sizin sevginizdendir.Gönlünüze ve ellerinize sağlık Allah'a emanet olunuz.

gürcan_keskin 19-05-2014 23:37

Sayın sonkez maşallah o şirin saksılı menekşelere. Ne kadar güzeller.
Ekşi erikler sanki kızılcığı andırıyor. Bak şimdi aklıma geldi ne de güzel olur o kızılcıklar. Çokta severim. Tadı harika. Sosu da harika oluyor.
Resimdeki ev çok şirin inşallah bir gün hayaliniz gerçek olur. Sayın laparaki üyemizin hayalindeki evi aklıma geldi şimdi. Halen devam etmekte yapımı o tatlı serüvenli evine.
Şu çiçek isteme mevzusu bir hayli güldürdü beni. O da neymiş öyle?
Bende kitapokur olarak kitaplarım konusunda öyleyim :) Başkalarından okumak için isterim ama bendeki kitapları vermeye gelince kıyamıyorum. Bir kütüphane kurma hayalim var ilerde kendi evim olursa. Eksilsin istemiyorum. Halbuki işi bitince geri verecekler ama ne bileyim işte. :)
Sevgilerle...

sonkez 20-05-2014 06:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1285411)
Sevgili Sonkez bu çiçekler ne kadar güzel.Bukadar yoğun açması da muhakkak sizin sevginizdendir.Gönlünüze ve ellerinize sağlık Allah'a emanet olunuz.

Onlar benim stres atıcılarım,sevgi verenlerim,onlar dostlarım.....Seviyorum...Onlarla konuşmayı,onlarla ilgilenmeyi,onları sevmeyi seviyorum.....Yeşile aşığım...
Herşey için ben teşekkür ederim...Yine beklerim...

sonkez 20-05-2014 06:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gürcan_keskin (Mesaj 1285713)
Sayın sonkez maşallah o şirin saksılı menekşelere. Ne kadar güzeller.
Ekşi erikler sanki kızılcığı andırıyor. Bak şimdi aklıma geldi ne de güzel olur o kızılcıklar. Çokta severim. Tadı harika. Sosu da harika oluyor.
Resimdeki ev çok şirin inşallah bir gün hayaliniz gerçek olur. Sayın laparaki üyemizin hayalindeki evi aklıma geldi şimdi. Halen devam etmekte yapımı o tatlı serüvenli evine.
Şu çiçek isteme mevzusu bir hayli güldürdü beni. O da neymiş öyle?
Bende kitapokur olarak kitaplarım konusunda öyleyim :) Başkalarından okumak için isterim ama bendeki kitapları vermeye gelince kıyamıyorum. Bir kütüphane kurma hayalim var ilerde kendi evim olursa. Eksilsin istemiyorum. Halbuki işi bitince geri verecekler ama ne bileyim işte. :)
Sevgilerle...

Hoşgeldin,sefalar getirdiniz...Evet aynen kızılcık gibi ama tadı ekşi erik tadında.Bahçem olsa çekirdeklerinden yetiştirmek isterdim...Evet sayın laparaki üyemiz çok tatlı bir uğraş içinde..Rabbim yardımcısı olsun.İnşallah hayalindekindende güzel olur, sıhhat ve huzurla içinde oturur.Malesef kitap paylaşmak benimde pek istekli oluğum bir konu değil..Verdiğin zaman okuyup getirseler iyide iade edmeyenleri ne yapmalı..Çicekten sonra en büyük tutkum kitap okumak..Ne kitabı olursa hiç farketmez..Okuyacak birşey bulamazsam ansiklopedileri karıştırıyorum..
O çicek isteyen arkadaşa gelince istese can kurban ama zorla eve almak zorunda kaldım.İstanbul gibi yerde tanımadığın bir kişiyi eve sokmak...Eşim duysa çok kızardı...

sonkez 20-05-2014 08:06

2 Eklenti(ler)
Gülüm nihayet açtı,rengi güzel değilmi..;)

özlemsoylu 20-05-2014 11:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1160842)
Hepinize çokkkk teşekkür ederim....

Menekşelere devam...

hiç bu tonlarda menekşe görmemişdim bende cok severim menekşeleri salonda bi köşem var 8-9 tanede menekşeye sahibim yıllardır bakarım ama sizinkiler maşallah öle değişik ve güzellerkii içim gitti bakarken harikasınızz ...

sonkez 20-05-2014 17:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi özlemsoylu (Mesaj 1285894)
hiç bu tonlarda menekşe görmemişdim bende cok severim menekşeleri salonda bi köşem var 8-9 tanede menekşeye sahibim yıllardır bakarım ama sizinkiler maşallah öle değişik ve güzellerkii içim gitti bakarken harikasınızz ...

Yavrularlarsa sizede gönderirim.Komşuda pişer,bizede düşer hesabı....Şu an saymadım ama 30 saksı var gibi...Teşekkür ederim..

sonkez 20-05-2014 17:24

1 Eklenti(ler)
Yeniden çicekleniyor...:p

sonkez 21-05-2014 08:44

1 Eklenti(ler)
Biz işleri beraber yaparız..Çümki çok meraklıyız..Yılbaşım ikinciye çicekleniyor...

sonkez 21-05-2014 08:47

1 Eklenti(ler)
Küçük saksılardan hepsi biir araya toplandı..

münevver48 21-05-2014 12:18

sevgili sonkez,maşallah sizin yıl başı çiçeğiniz açmış.benimki bu yıl şaşırdı.3.çiçeğini açtı. öyle abartılı değil.1 tanecik o bile beni mutlu ediyor eğer birkere daha açarsa sanırım adını değiştirip meşim başı çiçeği dicem.
sizin yardımcı da pek hamarat gibi bakıyor.ehh! size fazla iş kalmıyordur.anı zamanda çok objektif ve sevimli bakışları var.size kolay gelsin.sevgiler...

sonkez 21-05-2014 15:37

Pek hamaratta çiceklerimin toprağına tuvaletini yapmaktan bir vazgeçse..Onun yüzünde çok toprağı atmak zorunda kaldım..Birde karnı ağrınca bazı bitkilerin yaprağını yiyor o zaman kapışıyoruz..Ama yinede onu çok seviyorum..

sonkez 21-05-2014 15:39

2 Eklenti(ler)
Bunlar bu sene aldığım ve ikisini aynı saksıya diktiğim sardunyalarım..Gün geçtikçe çoşuyorlar..

özlemsoylu 21-05-2014 16:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1286051)
Yavrularlarsa sizede gönderirim.Komşuda pişer,bizede düşer hesabı....Şu an saymadım ama 30 saksı var gibi...Teşekkür ederim..

aman allahım 30 mu :eek: nasıl bakıyorsunuz hepsine bende soranlara çok menekşem var derdim :D sizinkilerden sonra söylemeyim ...inşallah yavrularr diye dua edecem :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025