![]() |
Benimki öylece duruyor, tık yok.
|
Sevgili Hiracım adını öğrenir ,öğrenmez yazacağım..Sevgili sumeyra47, banada sakdağ arkadaşımızdan gelmişti.Havalar ısınsın istersen gönderirim..Sevgili münevver48,teşekkür ederim, sevgili aleydi,sanada teşekkür ederim..Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah..
|
Canım mutfak camına al .Orada açıyormuş,ben bilmeden aldım inşallah ciceğinide göreceğim.Birkaç arkadaşımdan öyle duydum..Mutfak havası yarıyormuş..
|
Benimki zaten hep mutfakta ama bir türlü açmıyor. İki ay sonra bir yaşına girecek. Ayıp ediyor ama efelenmesin diye bir şey de diyemiyorum :)
|
Azıcık gözünü korkut bakalım,arkadaşlarından utanıp belki seninkide açar,ne dersin..:)
|
Hemen gidip kulağını çekiyorum :))
|
Hani bazı meyve vermeyen ağaçları korkutuyorlarmış ya seni kesecem diye onlarda meyve verirlermiş.Belki bir bildikleri vardır değilmi.;)
|
Alıntı:
Delosperma echinatum Sevgili hiracım adı buymuş... |
1 Eklenti(ler)
Efe puskulum cicegini buyutmeye devam ediyor.Actiramayanlara bit tavsiye,saksisina dilimlenmis elma koyun.A ctigini goreceksiniz.:)
|
:D Üstüne mi yoksa toprağın altına mı koyalım Sonkez ablacım? :D
|
Saksinin ustune koyacaksin,sevgili laleci. 03 .Denenmistir:)
|
:D Kesinlikle deneyeceğim ;)
Ben de 10. yıl toplantısından almıştım, bütün yaz boyunca hiç bir gelişim göstermemişti, kökü bile yok denecek kadar azdı, ben de o sebeple pek ilgilenmemiştim ama yaz bitimine doğru atağa geçti yeni yapraklar çıkardı falan, fakat hala çok küçük yine de açma şansı var mı sizce? |
Pek tecrubem yok bir senedir bende ama bu sene bana ciceklerini gosterecek insallah..Bekleyip gorecegiz?
|
Sevgili sonkez yurt disina gitmeden ozelden gonderdigim mesaja bakin😀
|
Sevgili Sonkez efepüskülü muhteşem çiçeğini sizede gösterecek anlaşılan harika birşey benimki geçen sene açmıştı ve çiçeklerinin rengine güzelliğine hayran kalmıştım. Ama bu sene soğuktan donmuş gibi görünüyor umarım yaşıyordur baharda belli olacak
|
Insallah bende bu guzellikleri gorecegim,tabii gelene kadar durursa? Insallah sizinkide kurumaz ,kurursada bizden sanada duser merak etmeyin:)
|
Alıntı:
|
Efe püskülü sayfasında da sormuştum elma şart mı diye ama cevap gelmemişti.
Mesajını okur okumaz hemen gidip elma dilimi koyuyorum dibine. Zira bitkim açacak gibi görünmüyor... Tavsiyeniz için çok teşekkürler Sevgili Sonkez.;) |
Bende biryerde okudum,simdi hatirlamiyorum ama denemekte yarar var deyip koydum.2,3 hafta sonra ortasinda uc gozukmeye basladi.Umutlandim aciyormu diye hayir o cicek degil dediler.Ama ben umudumu kesmedim,uzadikca pembelesmeye basladi ve yakinda acacak insallah.Uzun surede acik kaliyormus ne guzel.Ben gelinceye kadar durursa insallah bende gorurum.
|
Sevgili sonkez bebişiniz hastaneden çıkmış çok sevindim. Allah bir daha o günleri göstermesin. Bu arada ziyaret haberinizi de okudum, şimdiden Allah kabul etsin. Bizim için de dua edin lütfen.
|
Bu arada sayfanız sayesinde ilk defa efe püskülü diye bir çiçekten haberdar oldum. Nasıl bir şeymiş ki diye internetten aratınca krize girdim fellik fellik efe püskülü arıyorum :))
|
Tesekkur ederim sag olun.Insallah selaminizi iletecegim.Efe puskulunu aramayin,yavrulari biraz buyusun ben size gonderirim...
|
Sayın uyap,
Gözünüz aydın. Yavrular büyüyormuş. İşte agaclar.net. Teşekkürler Sayın sonkez. Sanki bana verilmiş gibi sevindim. |
Sizede verebilirim yavrular buyuyunce,tabii isterseniz:)
|
Teşekkür ederim sevgili sonkez, size zahmet olacak ama isterim.
Cumhur bey yenebilen bitkilerden hoşlanıyor ama efeye de efe püskülü yakışır hani:)) |
Alıntı:
Teşekkür ederim. Sağ olun. Ben arkadaşlarımızda olunca daha çok seviniyorum. Tüm kırlar, dere kenarları benim. Menekşeler, papatyalar, gelincikler. |
Sevgili sonkez bir tane benim için fidelerseniz memnun olurum.
adıma yaraşır bu çiçekten bulamadım. |
Size zaten sozum var sevgili Efeege....
|
:o:(Yaşlandığımı kabul ediyorum.
ikinci defa,mı ricada bulum.:D |
Hepimiz yaslaniyoruz malesef:) Ama bence biz daha yasli degiliz...Yasayacak,paylasacak daha cok seyimiz var..Guzel gunlerimiz ileride...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025