![]() |
Sevgiler karsiiliklidir her zaman,ne verirsen onu alirsin derler.hosbulduk canim hosbulduk....Insallah sende iyisindir...
|
Bizler buradayız, hep aynıyız :)) Seni ve güzel çiçeklerini özledik :))
|
Bende sevgili arkadasim seni ve diger arkadaslari cok ozledim.Ve ****** ciceklerimide.Efe puskulunde bir gelisme oldumu?
|
Yok hala hiç gelişme göstermedi. Aylardır aynı duruyor :(
|
Elma rendeleyip koydunmu?.Ben denedim ondan sonra ciceklenme basladi...
|
Hos geldiniz sevgili sonkez:)
|
Hosbulduk sevgili gunebakan insallah hersey yolundadir.
|
Hemen deneyeceğim :)
|
3 Eklenti(ler)
Efe puskulum...
|
Maşallah çok güzel açmış...
|
Öncelikle hoşgeldiniz sevgili sonkez. Efe püskülü çok güzel çiçeklenmiş. Renkleri harika...
Aklıma bir çiçek daha düşürdünüz... |
Maşallah Sonkez ablacım çok güzel açmış, dediğin "elma dilimleri" yöntemi yürürlükte, bakalım sonuç ne olacak, inşallah ben de çiçeğini görürüm canlı canlı :D
|
Tesekkur ederim arkadasim
En kisa zamanda insallah sende ciceklerini gorursun,.Hosbulduk sevgili yagmur , bende yavrularsa sanada veririm.Banada bir arkadas gondermisti bu kadar guzel bir cicek oldugunu bilmiyordum.Insallah kardesim. Laleci 03 en kisa zamanda sende seyretme fiirsatini bulursun. |
sevgili sonkez hoşgeldiniz.efe püskülünüz maşallah çok güzel çiçeklenmiş.hayran olmamak elde değil.
|
Sevgili Sonkez ben olayları hep geriden takibediyorum kusura bakmayın. Umre dönüşünüzü kaçırmışım özür dilerim. Sağlık sorunlarımdan dolayı böyle oldu sanırım.
Rabbim Umrenizi mebrur etsin, tüm dualarınızı kabul etsin. Paylaştığınız Kâbe görüntüsüyle beni alıp on yıl önceye götürdünüz ve özlemlerim yenilendi. Haccı eda edip dönerken ilk fırsatta Umre yapacağıma niyet ederek avutmuştum kendimi ama herşey kısmetle olduğundandır,gidemedim ölüyorum o dertten. Ve diliyorum Rabbim'den ben ve benim gibi arzu eden her kuluna nasibetsin. Size de tekrarını nasibetsin. sevgiler.... |
Sevgili sonkez hoş geldiniz, allah bütün dualarınızı kabul etsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hacca yazilim yok omurler geciyor.Ysslar ilerliyor bir kere daha gidelim dedik ve nasip oldu gittik.Rabbim isteyen herkese nasip etsin, en bastada size,oralari goren gozler bir kere daha gormek icin yanip tutusuyor... |
Hoş geldin ablam, Allah dualarını kabul etsin. Bizler seni çok özlemiştik. :D
|
Sag ol kardesim..Duygular karsilikli:)
|
Sevgili sonkez, hoşgelmişsin, Rabbim ziyaretini, dualarını kabul etsin inşallah.
|
Amin insallah sevgili YeniGine.
|
Hoş geldin sevgili sonkez, Allah dualarını kabul etsin. Maşallah çiçeklerinize ne güzel çiçeklenmişler.
|
Tekrar hosgeldin safalar muhabbetler getirdiin
|
Sevgili sonkez hoşgeldiniz .Efe püskülüde çiçekleriyle karşılamış ne güzel :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Balkondaki guzellerim
|
1 Eklenti(ler)
Ve bahara merhaba diyen uc kafadar..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025