![]() |
Oh misler gibi...
|
Sn Sonkez sayfanıza rastgele girdim fakat çok güzelmiş (kıskanmadım desem yalan olur)tebrik ederim.
|
Sayfanızı tek tek dolaşma şansım olamadı ama birkaç sayfada gördüğüm güzellikler beni mest etti benimde menekşelerim var ama hiç çiçek açmıyorlar sizce ne yapmam gerekir
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Limonumun hasat zamani gecmis :)
|
1 Eklenti(ler)
Zambagim acmak uzere :)
|
Sevgili sonkez, zambak mı, amarallis mi?
:) Her sene bu zamanlar aklım karışıyor zambak-lilium-iris-süsen-amarallis... Ama senin çiçeğin amarallis gibi... Ve açacak, ne renk açacak merak ettim, rastgelsin inşallah!.. |
Evet Amaralis ama bana zambak demek daha kolay geliyor:)
|
Alıntı:
|
Biz burada cok seyler ogrendik ve ogrenmeye devam ediyoruz :)
|
1 Eklenti(ler)
Guler atlas boyuna bakmadan aciyor :)
|
Sevgili sonkez, ne kadar güzel tomurcuklanmış böyle.
|
Evet kendi boyu bir karis yok acmaya calisiyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Acmaya calisirken bir taraftanda buyumeye,cogalmaya gayret ediyoruz :)
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Ari,nin hediyeleri..Biri tuttu ama insAllah digerleride tutarlar,nasil actiklarini bilmiyorum :)
|
Güle güle büyüt sonkez ablam, inşallah hepsi bir an evvel kocaman olur çiçeklenirlerde sende doya doya seyredersin. :)
|
Insallah...Ya ben ciceklerim tuttukca cok mutlu oluyorum,.Hele sizin gibi sevdigim kisilerden olunca mutlulugum dahada artiyor :
|
1 Eklenti(ler)
Buda tuttu insallah ama yapraklari gunestenmi boyle yandi anlsyamadim :)
|
Ablam senin gibi iyi insanları mutlu etmek asıl benim hoşuma gidiyor hem sevgi paylaştıkça çoğalır. :D
Sen bana az mı iyilikler yaptın saysam defterlerde yer kalmaz. :D Kohleria yol yorgunu olduğu için güneşte biraz rahatsız etmiş olabilir, ama durumu iyi gibime geldi normal bakımına devam et. Olduda tamamen bozuldu bana bir telefon açman yeterli hemen tedarik ederim. :) |
4 Eklenti(ler)
Paskalyalar...
|
1 Eklenti(ler)
Uc renk millim var,insallah cogalacaklar :)
|
Paskalyalar muhteşem Sonkez ablacım ama turuncu paskalyana özellikle bayıldım, çok güzelmiş maşallah:D
Miliiler de çok güzeller ama ben bakımı zordur, nazlıdır diye ön yargılı düşünüyorum hep, doğru mudur acaba? |
Tesekkur ederim...Bakimi hicte zor degil sevgili Laleci 03 sevgi hepsinin ustesinden geliyor.Tavsiye ederim :)
|
Alıntı:
Çok soru sordum galiba... Bu arada paskalyalar çok güzel, turuncuya bayıldım. Sevgiler... |
Sevgili Yagmur 143 hosgeldiniz.Ben yapraklarini kesmedim.Bu sene aldim yaprak cikarmadi cicek sapi cikardi,sebebini bilmiyorum :)
|
Paskalya ve mililere bayıldım cok guzel masaallah,sizin sevginizle daha da coşacaklar eminim:))
|
Sevgili sonkez,
Maşallah milii'lerin, paskalyaların çok güzeleler. İnşallah en kısa zamanda yeni renklerinden de edinirsin :) Ellerine sağlık. |
Sevgili Sonkez millilere bayildim cok güzeller paskalyanin bende re pembe ve beyazi vat turuncu cicekliyi almamak icin direniyorm bakalim nereye kadar direnecegim:)
|
sevgili sonkez, paskalyalarına bende hayran oldum. yeni edindiğim kırmızı paskalyam tomurcukta diğer renkleri görünce bende almayı düşünüyorum. birde güler atlasın yaprakları üçgen formunda mı? merak ediyorum. bende bir atlas var yaprakları üçgen kocaman olmasına rağmen çiçeğini görmek nasip olmadı. sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025