![]() |
Sevgili sonkez masallah, ciceklerinizin sevgiyle büyüdükleri nasilda belli oluyor :)
|
Sevgili Munevver 48hosgelmişsiniz.Evet Güler atlas üçgen formunda .üç ay once göndermışti sağ olsun.Ve boyuna bakmadan acıyor..Insallah en kısa zamanda sizde ciceklerini görürsünüz.
|
Sevgili Milla,sevgili Samur,sevgili günebakan ve sevgili çörekotu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Daha güzelleri.daha çiçeklileri sizlerin olsun ınsallah...
|
Miliiler şahane, sağlıkla büyütün, bol bol çiçeklerini görürsün inşallah.
|
Cok tesekkur ederim sevgili Sumeyra47 sagolun...
|
1 Eklenti(ler)
Benimde bardak meneksem var artik :)
|
Çok güzel maşallah, ellerine sağlık sevgili sonkez.
|
Çok güzel maşallah. Bu ara benimde ilgimi çekmeye başladı bardak menekşe ve orkideler.
|
Hayırlı olsun Sonkez ablacım, maşallah çok güzel kendisi :D Ben de bir yerde rast gelsem de alsam bu güzelden :D
|
Pazarda 5tl,ye almayani dovuyorlar :)
|
Ben tam dayaklığım o zaman Sonkez ablam, saklayın beni :D
|
:)
Sozun gelisi o sevgili Laleci 03 |
3 Eklenti(ler)
Meleklerin borusu acti,hafif pembe renkte ve geceleri mis gibi koku yayiliyor..Harika
|
Kokusu neye benziyor Sevgili Sonkez?
Ev içinde mi bakıyorsunuz yoksa kokusundan dolayı mı içeri aldınız? |
Yogun bir parfum kokusu var ferahlatici..Kokusunu doya,doya yasamak icin iceri aldim,sabah yerine gidecek :)
|
Sevgili sonkez, bardak menekşene maşallah, gönlüne sağlık.
|
Tesekkur ederim sevgili Yeni Gine.
|
Meleklerin borusu ne güzel açmış maşşallah.
bende iki yıldır çiçek açmasını bekliyorum geçen yılki donmuştu filiz verip kurtardı. bu yıl evin içinde çelik olarak büyüttüklerimi bahçeye ektim gelişimi iyi gidiyor inşallah çiçek açtıklarını görebilirim. |
Insallah sevgili Efeege insallah,tez zamanda ciceklerini gorursun :)
|
Sayın sonkez 936. mesajdaki menekşe renk albenisi olan bir menekşe. Tatlı bir albenisi var.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sari,sari sapsari
|
3 Eklenti(ler)
Gelin beraber olsun
|
Sarı sardunya bayıldım çok güzel maşallah.
|
Tesekkur ederim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bizim sokakta da büyük bir dut ağacı var ama sürekli yapılan binalardan etrafı iyice kapandı zavallının, verdiği meyveler de zaten asfalta dökülüp ziyan oluyor, sahipleri pek ilgilenmiyorlar maalesef :( |
Alıntı:
Bu yaşıma kadar ıspanak yememiş biri olarak kendi yetiştirdiğim ıspanakları zevkle yerken bunu daha iyi anladım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025