![]() |
Off milliler muhteşem hele açık renk olana bayıldım:)
|
Biraz daha büyüsün seninle paylaşabilirim...
|
1 Eklenti(ler)
Kışlıklara tarhanadan başladım..Aslında rengi daha kırmızı ama burada açık çıkmış..
|
5 Eklenti(ler)
Ve yakında babanne oluyorum...Birazda ona çalışmak lazım...Nede olsa kış bebeği olacak değilmi..;)
|
Allah sağlıklı doğum nasip etsin. Bebişin resimlerini bekleriz zaman içinde. Ördükleriniz çok güzel elinize sağlık.Tebrik ederim.
|
Teşekkür ederim.Sağ ve sağlım yüzünü görelim inşallah sevincimizi arkadaşlarla paylaşırım..
|
sevgili sonkez, patikler çok şeker,diğer örgülerinizde güzel olmuş ellerinize sağlık.inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.şimdiden sağlıklı bahtı açık olsun.
tarhana yapılmış kurutulmayı bekliyor. güle güle ağız tadıyla yenmesini nasip etsin.sevgiler..... |
Hayırlı bir evlat olur inşallah. Şanslı bebek, daha doğmadan babaanne hazırlamış kıyafetleri:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili sonkez, Rabbim hayrlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin torununuzu. Ellerinize sağlık patikler (Özellikle 1.) ve battaniye çok güzel olmuş. Güle güle kullansın inşallah bebiş.
|
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım YeniGine,Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah...
|
1 Eklenti(ler)
Küçücük boyuna bakmadan açıpta beni sevindiren millim...
|
Sn. sonkez tüm sayfaları dolaşıp bitkilerinizi inceledim. Menekseleriniz çok güzel. Japon kupelileri ve özellikle hoyalarınız ilgimi çekmeye yetti.
Ellerinize sağlık bitkilerinizi çok güzel bakıyorsunuz. Hoyaların son durumları nedir? Yanlış görmediysem üç farklı çeşit hoyanız var. |
Teşekkür ederim sayın gokselcetin,hoyaları çok seviyorum.Hoyalarla annem sayesinde tanıştım.Çok güzel vede bol çicekli hoya cornosamız vardı.Hatta evlenirken benninle birlikte hoyada gelmişti.Ama bu kadar çeşidini bu site sayesinde öğrendim.Hiç bu kadar çeşidi olacağını düşünmemiştim.Sadece cornasayı biliyordum vede adınıda mum çiceği olarak...Sizler sayesinde hergün yeni birşeyler öğrenmek çok güzel...
Benim şu anda bildiğim 5 çeşit hoyam var.İkisinin adını bilmiyorum.. Hoya kerrii Hoya verticillata Hoya nummularoides Hoya obscura Hoya carnosa |
5 Eklenti(ler)
Hoyalarım..
|
4 Eklenti(ler)
.....Devam....
|
2 Eklenti(ler)
Bunların hangi hoya olduğunu malasef bilmiyorum...
1. Hoya carnosa. 2. Hoya australis. |
Ben de hoylarla bu site sayesinde tanıştım hem de sadece bir yıl önce. ☺ Şimdi onları düşünmeden vakit geciremiyorum. Daha önceden özellikle dış mekan süs bitkileri ile ilgileniyordum.
Hoyalarınız çok sağlıklı. Maşallah diyeyim nazar değmesin. Çeşitleriniz de çok güzel türler. Umarım kısa vadede hızla gelişir ve çiçeklenirler. |
Torununuz için çok sevindim allah analı babalı büyütüsün:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dua çiceğim yerini sevdi...:p
|
1 Eklenti(ler)
Yatışını seveyim senin..
|
Oooh keyfe bakın siz, çok tatlı oyun oynuyor sanırım, bayılıyorum ben bu miniklerin oyunlarına.
|
Bende çok severim kedileri... Nedense çok komik ve şirin geliyorlar bana:)
Sonkez ablacım, ismi ne bu şekerliğin:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sundavilla güzelliklerini sergilemeye devam ediyor..
|
3 Eklenti(ler)
Feshanede memleketimin...Balıkesir....günleri vardı ama son güne kalınca pek birşey kalmamıştı..Seneye kısmet ...
Balıkesir günlerinden birkaç kare... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025