![]() |
Benim annem Edirnede yoğun bakımda yatıyor.Haftada ziyarete bazen 1, bazen 2 kere gidebiliyorum...Yine ziyaret etmek için sabah yola çıktım.Selimpaşa,da benim yerimi bir başkasınada vermişler ..Orada bir karışma oldu.Gelenler anne,kız olduğu için mecburen ben başka koltuğa geçmek zorunda kaldım.Ne olduysa o an veya daha sonra oldu.Daha Edirne,de toprağa ayak basar,basmaz eşimi aramak istedim telefon yoktu.Muavinle beraber arabayı aradık ama yoktu...Dönüşte yine aradım o karışıklıkta belki düşmüştür diye..Ama para ve gözlükte kutusuyla birlikte yoktu... Epey canım sıkıldı...İçim zaten karamsar.Birde olumsuzluklar üst,üste gelince bulanıyorsun...Ne yapalım kısmetten çıkmış...Ama artık güzel birşeyler yaşamak istiyorum...İyice bunaldım....
|
cok gecmis olsun
|
Teşekkür ederim sağolun...
|
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun.
|
Alıntı:
|
Çok geçmiş olsun umarım her şey yoluna girer.
|
Çok sağolun...İnşallah herşey artık yoluna girer...İnanınki bende o günleri özledim...
|
Çok geçmiş olsun sevgili sonkez
|
Geçmiş olsun sn. Sonkez. İnşallah yakın zamanda her şey istediğiniz gibi olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili sonkez,başınıza gelenlere üzüldüm.geçmiş olsun. sizinkine benzerini bende yaşamıştım. bir süre üzerinizden şoku atamıyorsunuz o günden sonra çantamın sapından sımsıkı tutma alışkanlığı oldu.canınıza gelmesin. ayrıca allah annenize şifa versin.
|
Sevgili arkadaşım münevver48,teşekkür ederim ..Ne diyelim cana geleceğine,mala gelsin.İnşallah annemin o günlerinide görebiliriz...Teşekkür ederim..
|
4 Eklenti(ler)
Limonum...Meyve ve çicekte...İnşallah çicek ve meyvelerini dökmez...:)
|
"Çekirdekten yetiştirdim" dediğin limon mu bu ablacım?
|
Yok canım bu değil,bunu yeni aldım..Çekirdekten yetiştirdiğimi aşılamak lazım meyve vermesi için...
|
2 Eklenti(ler)
Kendimi sevindiriyorum bu sıralar...
Daha önce hediye olarak geldi fakat yaşatamadım...İnşallah bu orkideyi yetiştirmeyi becerebilirim... |
1 Eklenti(ler)
Orkidemin türü Phalaenopsis Baldan's Kaleidoscope 'Golden Treasure' mış...
Arkadaşımıza Bilgilendirdiği için teşekkür ederim.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dün Edirne,ye annemi ziyarete gitmiştim.Yolda bu çiceği saran kadını görünce dayanamadım aldım..Biraz bakınsızdı,yoldada biraz hırpalandı..İnşallah iyi olacağız..
|
1 Eklenti(ler)
Kırmizimda azda olsa açmaya devam ediyor..
|
Çok güzel:)
|
2 Eklenti(ler)
Millilerim...
|
1 Eklenti(ler)
Anjelik çekirdeği ektim,bakalım çıkacakmı...:confused:
|
Sabır lazım epeyce :)
|
Sabırdan başka birşey yok şu sıralar hayatımda sevgili arkadaşım...Bekleyip göreceğiz...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Annemin yanlız ve bakımsız kalan çiceği sahiplenildi...Zavallı bakımsız halinde bile açmaya çalışıyor...;)
|
1 Eklenti(ler)
Malesef unlu bitten kurtaramadım..:(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025