![]() |
5 Eklenti(ler)
Şu an itibariyle...
|
4 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
Sanki biraz renk değiştirmiş gibi....ben güzel çekememişte olabilirim..:(
|
3 Eklenti(ler)
Ve kızımın hediyesi...
|
1 Eklenti(ler)
Biz doğuştan babamız gibi fanatik oluruz.....
|
Yılbaşının rengi değişmiş kavun içiydi sanki pembeye dönüşmüş çiçekleri muhteşem ben çok seviyorum yılbaşı çiçeğini maşallah çok güzeller..
|
Yanında pembe yılbaşı var ona özenmiş..Çicekleri geçsin birbirinden uzaklaştıracağım...:)
|
Ellerine sağlık yılbaşıların yine harikalar, ışığın etkisine göre renkleri çok az açılıp, koyulaşabilir ama endişelenecek bir durum değil yılbaşı çiçekleri kendi renklerini koruyabilen türlerdir, mesela benim ki ilk aldığımda pembeli beyazlı açıyordu ve hala öyle. Sende ki sarı olana dikkatlice bakınca renginin yine sarı olduğunu anladım, pembe olan ise ayrı bir güzel. Ben bu ikisine de bayıldım desem yeridir Sonkez ablacığım. :D
Yelek ile patiklere diyecek söz bulamıyorum hepsine 10 üzerinden 10. |
Teşekkür ederim sevgili lusoari, o zaman yerlerinde sabitmi kalsınlar....
|
1 Eklenti(ler)
Ruj çiceğim...
|
Birlikte müthiş görünüyorlar bana inan. ;) Yeri biraz serin olursa çiçeklerinin ömürleri bir iki gün daha uzun ömürlü olur, sıcak mekanda ise beş altı gün içinde soluyor haberin olsun.
|
Maşallah çok renkli bir sayfanız var bakınırken hiç çıkasım gelmedi desem yeridir :p Menekşelerinize ve çilli begonyalarınıza bayıldım güle güle büyütün ;)
|
Çok teşekkür ederim sayın sinan yavuzz, çok naziksiniz..Bu çicek sevgiside bir hastalık..Keşke yerlerimiz müsait olsada bol,bol yetiştirebilsek..
İsterseniz yaza doğru beğendikleriniz varsa paylaşım yapabilirim..Saygılar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kışa direnerek açmaya çalışıyoruz..
|
1 Eklenti(ler)
Açacak yakında inşallah..
|
Maşallah, rengi de pek güzelmiş Sayın Sonkez :rolleyes:
|
Evet....Çok güzel...
|
Bende cok begendim rengini. Baska biryerde de görmedim açıkcası. Maşallah
|
Teşekkür ederim sevgili Hiracım...
|
Yılbaşı çiçeği kraliçesi Sonkez. :D
|
Teşekkür ederim sevgili lusoari...O sizin gönlünüzün güzelliği...
|
2 Eklenti(ler)
Güzellerim..
|
3 Eklenti(ler)
Ve devam...
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Göksel beyin gönderdiği hoya cv.chouke beni güzel yapraklarını çıkararak beni mutlu etti.:p
TEŞEKKÜRLER GÖKSEL BEY... |
Sevgili Sonkez, 714. mesajındaki ilk resimde bulunan bitkinin adı efe püskülü mü? Bakımını nasıl yapıyorsun, nereden bulabilirim bu güzellikten? Gerçekten çok hoşuma gitti, güle güle büyütmen dileğimle. :)
|
Benden bulabilirsin :))
|
adıma yaraşır bu efe çiçeğini benimde bulmam şart oldu.:o:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025