![]() |
Çok geçmiş olsun sevgili sonkez, inşallah bir an önce iyleşir. Çok üzüldüm ya...
|
Geçmiş olsun sevgili Sonkez acil şifalar diliyorum.
|
Cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum
|
sevgili sonkez, çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
|
:( Sevgili sonkez, geçmiş olsun; güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
|
Çok geçmiş olsun... Dualarımız sizinle. Bir an önce güzel haberlerini iletmeniz dileğiyle...
|
Tekrar geçmiş olsun Sevgili Sonkez. Kuzucuğun durumunu merak ediyoruz, en kısa zamanda eskisinden dahada sağlıklı olur umarım.
|
Geçmiş olsun Sonkez ablacım.
|
Geçmiş olsun sn. Sonkez. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
|
Hepinize ayrı,ayrı teşekkür ediyorum.İnşallah bugün hastaneden taburcu oluyoruz..Sevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
Bu mum çiceğim hayata tutundu sanırsam ama adını bilmiyorum...:(
Adını öğrendim.. Hoya pubicalyx ''Red Button'' Umarım kaybetmem.. |
Sevgili Sonkez geçmiş olsun . Bebeğinizin iyi olmasına sevindim .İlk sayfalardan başlıyorum okumaya , tek tek okumak istiyorum sayfaları ,hepsi okul gibi pek çok bilgi var .Sizin balkonunuzun da bahçeden kalır yanı yok . Sevgiyle büyüttüğünüz belli , hepsi çok güzeller . Kışın bahçe olmayınca bende menekşelere ilgim arttı .Onlara çoğaltmaya uğraşıyorum . Sizin sayfalarınızda çok güzel bilgiler öğrendim sayenizde .Her şey gönlünüzce olsun .
|
Sevgili Sonkez,
Bebişin iyi olmasına çok sevindim. İnanın yolculukta bile hep aklımda. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Ruj çiceğim..
|
1 Eklenti(ler)
Güler atlas...
|
Sevgili Sonkez ruj çiçeğiniz iyice coşmuş maşşallah çiçeklerle dolmuş.
güle güle seyredin. |
Çok teşekkür ederim sevgili Efeege....Hep beraber inşallah..
|
1 Eklenti(ler)
Tesekkuler Goksel bey,biz buyumeye devam ediyoruz.Insallah yakinda actiginida goruruz.
|
2 Eklenti(ler)
Bu güzelliklerde bir başka...Seyretmesi bile çok güzel..:p
Adı Delosperma echinatum |
Çok güzeller ablacım. Hemen üstteki sukkulentin adı ne acaba.
|
Bu güzelliği bizimle paylaştığınız için teşekkürler .Sevgili Sonkez sn lusoarinin sayfasında öğrendim . Allah kabul etsin ,hayırlı yolculuklar diliyorum
|
Sonkez ablacım son paylaştığın sukulent dona dayanıklı bir tür değil, benim ki geçen ay ki soğuklarda dondu maalesef öyle çok büyümüştü koca leğeni doldurmuştu. Bana sevgili sakdağdan gelmişti. Havalar tekrardan soğudu aman donmasın sakın, hatırlatmak istedim sevgiler.
|
Allah dualarını kabul etsin ablam, çok sevindim. Bizi dualarında unutma ablacım hayırlı yolculuklar.
|
sevgili sonkez,hayırlısıyla güle güle gidip gelirsiniz. allah dualarınızı kabul etsin.sevgiler..
|
1 Eklenti(ler)
Galiba biz aciyoruz:)
|
Rabbim hepinizden razı olsun..Tüm arkadaslara dilimin döndüğünce dua edip,efendimize selamını ileteceğim inşallah..
|
Alıntı:
Efe mi bu :) |
Evet sonunda açacağız galiba....:p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025