![]() |
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun, çok şükür yoğun bakımdan çıkmış inşallah bundan sonra daha da iyi olacak eski sağlığına kavuşacak.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Katüsüm güzelliğini yavaş,yavaş sergilemeye başladı....
|
1 Eklenti(ler)
Mum çiceğim...Gözünün içine bakıyorum büyüsün ve çiceklerini sergilesin diye ama çok yavaş gelişiyor...Bu sıralar biraz hareketlendi gibi...
|
Mum çiçekleri demek ki çok yavaş gelişiyor. Bendeki bir senede 4 yaprak lutfetti sadece:) kaktüste çok güzel açmış ablacım.
|
Teşekkür ederim sevgili hiracım...İlk defa kaktüsüm çicek açıyor.Sevindim..Mum çiceğim bu sıralar biraz büyüyor gibi ..Hadi hayırlısı..;)
|
Sevgili sonkez kaktüsüne ve çiçeğine maşallah. Sezonun ilk kaktüs çiçeğini sizin kaktüsünüzde gördüm. Darısı başıma ve mum çiçeğine olsun inşallah!..
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bir arkadaşın gönderdiği Hoya kerrii ..
Önceki ve şimdiki hali....Gelişme var gibi,sadece iki yaprak çıkardı.. |
Maşallah ne renkli bir sayfa olmuş, adeta menekşe fuarı;)
|
Çok teşekkür ederim sevgili cenan...
|
3 Eklenti(ler)
İlk defa yediğim ve gördüğüm ekşi erik ağacı ve meyvesi...
|
1 Eklenti(ler)
Ekilmeyi bekleyen ceylangözlerim..
|
3 Eklenti(ler)
Ve yine ilk defa gördüğüm ve uzaktan diken sandığım enginarlar..Görüntüsü muhteşem..Bahçem olursa sırf görünüşü için bir köşeye bir kök dikeceğim..
|
2 Eklenti(ler)
Geçen sene ektiğim çekirdekten çıkan nektari ve erik..
|
Sevgili Sonkez; Enginarlar gerçekten de çok güzel, o kadar büyüğünü hiç görmemiştim. Ceylanlarınızada bayıldım diktikten sonra resimlerini paylaşırsanız çok sevinirim, nereden aldınız acaba?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bir Avuç Toprak..
Blraz da Su'yum Ben. Neyimle Övüneyim; İşte Buyum Ben.. Çicekçiden alıp ölmekten kurtardığım güzellerim.. |
Çok şanslısınız güle güle büyütün. Keşke bende şuan İstanbul'da olsaydım, bu arada begonyalarınızda çok şıkmış bazen ölümden kurtarmak için aldıklarımız daha güzel büyüyüp, serpiliyorlar halbuki neden çöpe atarlar anlamıyorum biraz sevgi ve ilgi ile düzelmeyecek bitki varmıdır?
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Görüpte dayanamadığım menekşem..Değişik açılardan resmini çekmeye çalıştım ama beceremedim sanırsan..Çiceği diğer menekşelerin üç katı büyüklükte...
|
2 Eklenti(ler)
Buda çok sevdiğim bir başkası...Malesef isimlerini bilmiyorum..
|
Menekşelerine zaten diyecek birşey yok, Agaclar net'te menekşe diyince aklıma gelen ilk iki isim Sonkez, Tömürcek oluyor:) ama şuan en çok dikkatimi çekenler erik ve nektari oldu... meyve çekirdeklerini çimlendirmeyi çok ama çok seviyorum... bahçede iki eriğim var çekirdekten yetiştirdiğim:)
|
Sana katılıyorum..Geçen sene kışın ekmiştim çıktılar.Birde ekecek yer olsa..Seninkiler büyükmü....Trabzon hurması ekmiştim bir zamanlar ama balkona sığamaz olunca tanıdığım birine hediye etmiştim.Epey çok meyve veriyormuş...Duyunca,görünce seviniyor insan..
|
1 Eklenti(ler)
Yazın evlerin vazgeçilmezi fesleğen..
|
Benim fidanlarım küçük ablacım, geçen yazın eriklerinden işte. Aslında daha saksı boyundalar ama yer olmadığından bahçeye almıştım.
|
çok güzeller
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Sakdağ bunlar senin bana gönderdiğin bebişlerin..Serpilmeye başladılar...Adlarını bilmiyorun maalesef...:(
Sevgili sakdağ isimleri içinde teşekkür ederim.. Sağdaki Graptosedum franciscobaldi, soldaki Crassula lycopodiodes |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025