![]() |
Bu hastalığa yakalanınca insan doymak bilmiyor...Gördüğün her değişikliği,bazen sende olanı unutuyorsun alıp getiriyorsun...Benim hobimde bu..
|
Arkadaşlar annem yine fenalaştı.Şu an yine yoğun bakımdayız.Dualarınızı,yasinlerinizi bekliyorum..
|
Allah acil şifalar versin. Dua edecegim.
|
:( Sevgili sonkez, Rabbim yardımcınız olsun inşallah!..
|
Sevgili Sonkez, çok geçmiş olsun. Dualarımız hep sizinle, en kısa zamanda her şeyin yoluna girmesi dileğiyle, Allah'tan acil şifalar diliyorum. :(
|
çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.
|
Allah sevgisini merhametini annenizin ve sizin üzerinizden eksik etmesin sevgili Sonkez, umarım iyi haberlerinizi alırız.
|
Sonkez hanım, allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin en kısa zamanda acil şifalar versin çok geçmiş olsun...
|
Çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin dualarımız hep sizinle.
|
Hepinize ayrı,ayrı teşekkür ediyorum...6 gündür uyutuyorlar...Durumunda hiçbir değişiklik yok..Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
|
Acil şifalar diliyorum. İnşallah kısa zamanda sağlıkla gözlerini açar...
|
Allah acil şifalar versin Sonkez abla
|
Acil şifalar diliyorum.
|
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
|
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
|
sevgili sonkez.
geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur anneniz. |
geçmiş olsun.. Rabbim teyzemize şifa sizede size de güç kuvvet sabir versin inşallah..
|
Balkonunuzu gezmeye gelmiştim ama tatsız haberi alınca kaldım :(((
Çok çok geçmiş olsun Sevgili Sonkez. Allah annenize şifa, size de kuvvet versin. |
sevgili son kez geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
|
Allah yardımcınız olsun sayın sonkez. Acil şifalar.
|
Ablacığım seni merak ediyoruz! İnşallah hayırlı, iyi haberler verirsin bize.
|
Ablacım Allah acil şifalar versin :(
|
Bu mübarek gecede dualarımız sizinle. Rabbim acil şifalar verir inşallah...
|
İnşallah güzel haberlerle gelirsin ablacım. Merak ediyoruz seni
|
Malesef haberler iyi değil.Annem hala yoğun bakımda ve durumu iyi değil.İki şehir arasında koşturuyorum.Ama ALLAHtan ümit kesilmez.Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah....Bugün yoğun bakımda 59. günümüz....Çaresizlik çok zor arkadaşlar,Belirsizlik çok zor,beklemek çok zor.......Rabbim bu sıkıntıları kimseye yaşatmasın...Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..Sağolun...Varolun....Hayırlı geceler,hayırlı ramazanlar....
|
:( Sevgili sonkez ana sayfada sizi görünce; oh nihayet güzel bir haber geldi diye düşündüm.
Yüce Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Sana da hayırlı geceler, hayrlı ramazanlar olsun inşallah. |
Keşke iyi haberlerle gelebilseydim güzel arkadaşım ama malesef.....Amin inşallah iyi haberlerde gelir,Allahtan ümit kesilmez...Mevlam neylerse güzel eyler...
|
İnşallah sevgili sonkez inşallah. Elden bir şey gelmiyor, sadece Rabbim yardımcınız olsun diyebiliyoruz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025