![]() |
1 Eklenti(ler)
Gardenyam yeniden çiceklenmeye başladı..;)
|
2 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiceklerim çiceklendi....
|
2 Eklenti(ler)
Yaprak güzelim..Mini bir fideydi gelişiyor...
|
Yilbaşı çiçeğinizin rengi çok şekermiş.
|
3 Eklenti(ler)
Bebişlerim...
|
Alıntı:
|
Daha önce böyle bir renkte yıl başı bitkisi görmemiştim ,hep böyle güzel bir şekilde çiçeklerini sergiler inşallah muhteşemdi.......
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Afiyet olsun..
|
3 Eklenti(ler)
Topluluk...
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelide dayanamayıp aldım...Acaba çicek açıyormu :confused:
|
Güzel bir topluluk, dilerim hiç eksilmesinler, coştukça coşsunlar.
|
Alıntı:
|
Maşallah size o nasıl bir topluluk öyle menekşeler geçidi valla tebrikler. Acaba benim menekşelerim de böyle olurlar mı bir gün? Bu arada gardenyanız da çok sağlıklı görünüyor. Benimkinin yaprakları kahverengileşti ve yeni yaprak büyütmüyor tersine döküyor. Siz nasıl bakıyorsunuz?
|
Cam kenarında duruyor ve toprağı kurudukça su veriyorum...En çokta sevgimi...Başka özel yaptığım birşey yok...Herhalde yerini sevdi..Teşekkür ederim...
|
çiçekleriniz çok güzel maşallah hayatınızda çiçeklerimiz kadar renkli ve sevimli olsun
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Uyurken Doğal Yollarla Odanızda Oksijen Bol Bol Olsun İstemez misiniz?
Paşa Kılıcı; Havayı temizleyen müthiş bir oksijen deposu, Bu bitki diğer çiçeklerin aksine gece fotosentez yapıp, geceleri ortama oksijen veriyor ve bu sayede siz uyurken dağlarda ki gibi saf oksijeni ve temiz havayı teneffüs etmiş oluyorsunuz. Harika değil mi? Bakımı da öyle kolay ki 20 günde bile sulasanız olabiliyor. Bence akciğerlerimiz ve cildimiz için müthiş birşey! Çocukların odasında da mutlaka bulunmalı. |
1 Eklenti(ler)
Bu beneklime bayılıyorum...Sizcede güzel değilmi..:confused:
|
Bitkileriniz hepsi de sevgi ile büyüdüklerini gösteriyorlar. Maaşallah. tüm sayfalarınızı-bahlkon bahçenizi gezdim. İyi bir duygu bıraktı. Emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Menekşelerinize bir de yılbaşı çiçeğinize bayıldım doğrusu...
|
Teşekkür ederim sayın SUDEM ..İsterseniz sizinde olabilir..Ne dersiniz...Tabii çicekleri geçtikten sonra...
|
Sonkez ablacım, o yılbaşı çiçeğinden bende istiyorum... mümkünse tabii :)
|
Alıntı:
|
Çok mutlu oldum, teşekkür ederim:)
|
1 Eklenti(ler)
Dün can sıkıntısı Bayrambaşa forum bauhouse dün gittim.Ve bir tane yılbaşı çiceği aldım..Fiyatı çok uygundu..1.90 kuruş...
|
Yeni yılbaşı çiçeğinizi güle güle büyütün ama o rengi harika yılbaşı çiçeğinizin yeri bir başka.
|
Bütün menekşeleriniz çok güzeller ama beyaz olana bayıldım. Ne zamandır bu renkten arıyordum, bakmaya devam edeceğim, inşallah bende bulurum.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025