![]() |
bende de meleklerin borazanından sarı ve beyaz katmerli var isteyene birer dal gönderebilirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Benim atlasımda kış uykusundan uyanmaya başladı..;)
|
çicekerinizi ve mesajlarızı gördükten sonra İstanbul a ışınlanmayı ne çok istedimm :) burada kendinden geçmiş bir menekseye 10 TL istediler..
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yol kenarında görüp merak ettiğim ve bir dalını koparıp suya koyduğum bu bitki nedir acaba...:confused:
|
Sevgili sonkez, altın çilek'e benzettim yanılmıyorsam.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bir arkadaşın gönderdiği Hoya kerrii ...Üç aydır sanki kıpırdamıyor...Hadi canlan biraz.:(
|
sevgili sonkez bende seninle aynı durumu yaşıyorum. dört tane hoya carnosa fidesi diktim. hepside köklendiler ama 2 aydan beri yaprak açmıyor.acaba doğal gelişimlerimi böyle, bende hergün bakıyorum bir gelişme yok. bende kızdım onlara balkona bıraktım belki akılları başına gelir diye
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili sonkez menekşelerinizin maşallahı var, çok güzel ve sağlıklılar. Bende yaşatabilmeyi çok isterdim, emeğine sağlık, sevgiler...
|
[QUOTE=berçin;1241050]Sevgili sonkez menekşelerinizin maşallahı var, çok güzel ve sağlıklılar. Bende yaşatabilmeyi çok isterdim, emeğine sağlık, sevgiler...[/QUTeşekkür ederim sevgili berçin;İnşallah en kısa zamanda bol çicekli,saksılar dolusu menekşeniz olur....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar ALLAH nasip ederse 25 ocak cumartesi UMRE yolculuğuna çıkıyorum.Bu sebepten dolayı sizlerle olamayacağım..
Hep insanız,hata yapmağa müsait bir yaradılışımız var.Bu zaman zarfında istemeyerek bazı arkadaşları kırmış olabilirim.Gidipte dönmemek,Dönüpte Görüşememek var. Bu sebepten dolayı sizlerden Hakkınızı Helal etmenizi istiyorum.Olaki benim sizlerde bir hakkım var ise,benden yana HELÂL olsun. Peygamber efendimize selam yollamak isteyen varsa iletebilirim... ALLAH C.C Emanet olun Nasip olursa Umreden sonrada belki yine hep beraber oluruz .. Rabbim,umresi ,ömrüne ışık tutanlardan etsin hepimizi. |
Sevgili sonkez, Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönmek nasip etsin rabbim.
Allah kabul etsin. |
Şimdiden Allah kabul etsin sevgili sonkez..o mübarek yerlere ve en önemlisi Efendimize selamımı götürür müsün? Dua etmeni rica ediyorum inşallah bir gün gitmek isteyenlere ve banada nasip olur oralara gitmek..
|
Allah kabul etsin hayırlıca gidip gelin inşallah.
|
Rabbim Umrenizi kabul etsin. "O" güzel peygambere benden de salat-ü selam olsun. Allah'ım herkese nasip etsin.
|
Güle güle gidip gelin.Allah kabul etsin.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
|
Allah umrenizi kabul etsin rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin .Bizden de selamlar götürün .O günlerde tam sınav günlerimiz umarım dualarınız da bizi de hatırlarsınız
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025