agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Sonkez / balkon ve ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/31744.htm)

sonkez 15-04-2014 10:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi habiş (Mesaj 1267946)
Menekşeniz çok güzel Maşallah
annenizede geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür versin..

Çok sağolun.....Teşekkür ederim....İnşallah Rabbimin izniyle hergün dahada iyiye gidiyor....Amin...

sonkez 15-04-2014 10:25

4 Eklenti(ler)
Menekşelerimin son durumu.....

sonkez 15-04-2014 10:27

3 Eklenti(ler)
.........

gokcegokce 15-04-2014 11:59

Sevgili Sonkez annenize acil şifalar diliyorum umarım bir an evvel sağlığına kavuşur. Menekşeler konusunda gerçekten çok başarılısınız. Benim menekşelerim sağlıksız büyüyor malesef. Toprakları çabuk kuruyor acaba siz toprak olarak ne kullanıyorsunuz. Benimkiler değil açmak yapraklanmıyor bile. Ben de güneş almayan ama aydınlık cam kenarında tutuyorum. Dertleri nedir anlayamadım. :(

06dilek 15-04-2014 14:37

Merhaba Sayın Sonkez öncelikle annenize acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Bugün sizin sayfalarınızı tek, tek gezdim gezerkende yüklediğiniz resimlerin altına eklediğiğiniz küçük şiirleri okudum çok teşekür ederim böylesi güzel duyguları şiir olarak bizlerle payşatığın için.

Ayrıce menekşelerine tek kelimeylen bayıldım bende bir menekşe severim en çok onlar ilgimi çekti yakında bende evimdeki ve iş yerimdeki menekşe resimlerini siz güzel dostlarla paylaşıcam sizi tanığıma çok sevindim herşey gönlünüzce olsun.

sonkez 15-04-2014 19:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce (Mesaj 1271041)
Sevgili Sonkez annenize acil şifalar diliyorum umarım bir an evvel sağlığına kavuşur. Menekşeler konusunda gerçekten çok başarılısınız. Benim menekşelerim sağlıksız büyüyor malesef. Toprakları çabuk kuruyor acaba siz toprak olarak ne kullanıyorsunuz. Benimkiler değil açmak yapraklanmıyor bile. Ben de güneş almayan ama aydınlık cam kenarında tutuyorum. Dertleri nedir anlayamadım. :(

Hazır satılan torflardan alıp birazcıkta içine perlit katıp küçük saksılara ekiyorum...Arada birde sıvı besin veriyorum..Birde isterseniz deli deyin ama çocuklar gibi onları seviyorum....Çokta sulamıyorum....Herhalde yerlerini sevdiler...Bende onları sevdim..Yaptığım bu...İnşallah sizinkilerde sizi sevindirir....Annem için teşekkür ediyorum..Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin...İnşallah...

sonkez 15-04-2014 19:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek (Mesaj 1271117)
Merhaba Sayın Sonkez öncelikle annenize acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Bugün sizin sayfalarınızı tek, tek gezdim gezerkende yüklediğiniz resimlerin altına eklediğiğiniz küçük şiirleri okudum çok teşekür ederim böylesi güzel duyguları şiir olarak bizlerle payşatığın için.

Ayrıce menekşelerine tek kelimeylen bayıldım bende bir menekşe severim en çok onlar ilgimi çekti yakında bende evimdeki ve iş yerimdeki menekşe resimlerini siz güzel dostlarla paylaşıcam sizi tanığıma çok sevindim herşey gönlünüzce olsun.

Ben teşekkür ederim...Emeğinize,gözlerinize sağlık...Ve büyük sabırsızlıkla sizin güzellerinizi bekliyorum...Saygılar...Sevgiler....

sonkez 17-04-2014 09:10

3 Eklenti(ler)
Balkon güzelleri...

sonkez 21-04-2014 08:32

1 Eklenti(ler)
Yeni edindiğim sardunyam..

milaca2010 21-04-2014 08:42

İyi günler sevgili sonkez; Öncelikle annenize allahtan acil şifalar dilerim, çiçeklerinizin maşallahı var, menekşeleriniz, laleler, üzüm sümbüllerinizin hepsi keyifli görünüyorlar.
Yeni sardunyanızın rengide çok güzel.
Herşey gönlünüzce olsun...

sonkez 21-04-2014 08:59

Teşekkür ederim sevgili milaca2010;bende çok beğenip aldım..Koyacak yer bile yok ,şimdilik gülün dibinde misafir..Rabbime çok şükür annem iyi,inşallah dahada iyi olacak.Bu hafta herhalde bir sonuç alacağız...Saygılar,selamlar...

ÇİÇEKLERR 22-04-2014 13:49

sayın sonkez annenıze acıl sifalar ınsallah.sızın sayenızde balkonumda sardunyalarım oldu ve 3 u rengını bellı ettı cıcekler acarak :-) çok tesekkur ederım :-)

sonkez 22-04-2014 20:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ÇİÇEKLERR (Mesaj 1274035)
sayın sonkez annenıze acıl sifalar ınsallah.sızın sayenızde balkonumda sardunyalarım oldu ve 3 u rengını bellı ettı cıcekler acarak :-) çok tesekkur ederım :-)

Çok sevindim hangi renk açtılar....İyi günlerde,bol çicekli günler...

sonkez 23-04-2014 12:02

3 Eklenti(ler)
Çilli ve kiraz begonyam..

ÇİÇEKLERR 24-04-2014 09:05

bırı acık pembe bırı koyu pembe ve bırı yavruagzı en kısa zamanda ınsallah fotograflarını yuklerım... ınsallah dıger ıkısınden bırı de bayz cıkar onları da buyuk bır merakla beklıyorum :-) cıkmasada onemlı degıl balkonumda sardunyalarımın olması benı çok mutlu edıyo :-) ne renk olursa olsun :-)

sonkez 24-04-2014 11:43

Çok sevindim..Benimkilerde açsınlar olmayanlardan gönderirim.Ben hastalıklarla uğraşırken doğru düzgün ilgilenemedim ve henüz beni açıp sevindirmediler.:(
Canları sağ olsun..

bay tömürcek 25-04-2014 04:46

Ablacım menekşelerin çok güzeller yine maşallah :) Begonyaların içerde mi duruyolar hep yoksa dışarıda mı? ;)

sonkez 25-04-2014 10:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1275184)
Ablacım menekşelerin çok güzeller yine maşallah :) Begonyaların içerde mi duruyolar hep yoksa dışarıda mı? ;)

Teşekkür ederim kardeşim..Şu an itibarıyla cam kenarında içerde,balkonda yer bulabilirsem çıkaracağım...

sonkez 25-04-2014 10:34

Hayat bu kadar basit bir şeydi işte.
Yaptıklarımız,
Yapmak istediklerimiz,
Özlediklerimiz,
Pişman olduklarımız,
Onardıklarımız,
Onaramadıklarımız...
Hepsi basit, minicik şeylerdi ama ulaşamadıkça,
Çözemedikçe,
Yenemedikçe bize kocaman geliyordu."

ÇİÇEKLERR 25-04-2014 12:34

en kısa zamanda sevındıreceklerıne emınım :-) sardunyalar vefakar cıcekler :-)

sonkez 26-04-2014 11:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ÇİÇEKLERR (Mesaj 1275296)
en kısa zamanda sevındıreceklerıne emınım :-) sardunyalar vefakar cıcekler :-)

İnşallah...

sonkez 26-04-2014 11:26

1 Eklenti(ler)
Pencere önündede soğan yetişirmiymiş....:mad:

sonkez 26-04-2014 11:28

2 Eklenti(ler)
Bunlarda içerden görünüm...

sonkez 28-04-2014 10:40

Rabbim binlerce şükür annem birkaç gün oldu yoğun bakımdan normal odaya alındı.Biraz yatmaktan dolayı ayakları fizik tedavi görmesi gerekiyor...Bunada şükür..Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve teselli edici sözleriniz için İYİKİ VARSINIZ DOSTLAR...

hira 28-04-2014 10:48

Annenin iyi olmasına sevindim Sonkez abla..

Amaryllis hakkında yazını okudum geçen gün, loveforlife'nin sayfasında.. Yanlış bildliğin birşey varki, aldığımız soğanların kötü olduğundan değil, yanlış zamanda ekim yaptığımızdan çiçek göremedik biZ !

sonkez 28-04-2014 11:02

Çok haklısın canım.İnşallah seneye görürüZ.Bu sene çiceklerle hiç ilgilenemedim desem yeridir.Geçen gün alınıp hala toprakla buluşturamadığım frezyayı görünce çok üzüldüm...Bu saatten sonra dikilirmi acaba.:(
Seni ziyaret etmek istiyorum vakit bulduğum ve seninde uygun olduğun bir günde özledim..

hira 28-04-2014 12:39

Gelmek istediğin zaman beklerim ablacım.

Ben geçen mayıs ayında ekmiştim frezya soğanlarını, yanlış hatırlamıyorsam 5 ay yeşermedi beklediler, Allah'tan soğanlarım çürümedide vakti gelince yetiştiler. Frezya sayfasını dikkatlice oku hata yapmamak için.

sonkez 29-04-2014 20:56

Çok sağ ol sevgili hira...

gürcan_keskin 29-04-2014 23:59

Sayın sonkez öncelikle çok çok geçmiş olsun. Annenizin iyi olmasına sevindim. Allah acil şifalar ve uzun ömürler nasip etsin...
Menekşe ve lalelerinizin maşallahı var. Hepsi çok güzeller.
Sevgilerle...

YeniGine 30-04-2014 00:23

Sevgili sonkez çok şükür, annenizin iyi olmasına çok sevindim; inşallah daha da iyi olsun.
Begonyalarınız ne kadar güzel olmuş, ellerinize, emeklerinize sağlık...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025