agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Sonkez / balkon ve ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/31744.htm)

ahsenn 01-03-2014 13:56

Sevgili sonkez çok geçmiş olsun.Annenize Allahtan acil şifalar dilerim.

sonkez 01-03-2014 20:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ngr33 (Mesaj 1255052)
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun..
Sıkıntılı günler geçsin bir daha da uğramasın inşallah.. ;)

İnşallah diyelim ama pek gidici gibi değil...12 saat oksijene bağlı duruyor...Ama bunada şükür beterin beteri var....Teşekkür ederim...

sonkez 01-03-2014 20:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1255070)
Sevgili sonkez annenize geçmiş olsun, Allah'ım şifalar versin inşallah...

Sevgili sonkez ayrıca; ben de Yedikule Göğüs Hastanesi'nin bahçesini bilirim. Onun için size de sorayım; oradaki çam ağacı, doğanın kokusunu alabildiniz mi? Zira biz İstanbul'da yaşayanlar o kokuya hasret kaldık...

Teşekkür ederim YeniGine;sağolun...Senede bir kere bu yerin bir haftada olsa misafiri olursan bütün o kokuları çok iyi alırsın...Helede el,ayak çekildimi geceleri...Ama Mevlam ne düşürsün,ne eksik etsin..Sadece ziyaret için gitmek nasip etsin değilmi...

sonkez 01-03-2014 20:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ahsenn (Mesaj 1255131)
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun.Annenize Allahtan acil şifalar dilerim.

Sevgili ahsenn;güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Sağolun...

hira 01-03-2014 21:37

Geçmiş olsun ablacım, Allah annene acil şifalar versin.

sonkez 01-03-2014 21:41

1 Eklenti(ler)
Katmerlim..

sonkez 01-03-2014 21:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1255262)
Geçmiş olsun ablacım, Allah annene acil şifalar versin.

Sevgili hiracım;çok teşekkür ederim..Sağ ol...

hilalll 01-03-2014 22:38

Bayıldım çiceklerinize maşaAllah hepsine aileniz çok şanslı rüya gibi rengarenk çicekler içinde yaşıyorlar sayenizde

Sayfalarda sık sık paylaşım demişsiniz bunu sevdigınizi düşünerek benimle de paylaşabilirmisiniz? lütfen

hilalll 01-03-2014 22:43

Annenize hayırlı şifalar versin Allah cc. Şafi ismi hürmetine İnşaAllah

(Kusura bakmayın son sayfayı yeni gördüm)

sonkez 02-03-2014 09:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hilalll (Mesaj 1255290)
Bayıldım çiceklerinize maşaAllah hepsine aileniz çok şanslı rüya gibi rengarenk çicekler içinde yaşıyorlar sayenizde

Sayfalarda sık sık paylaşım demişsiniz bunu sevdigınizi düşünerek benimle de paylaşabilirmisiniz? lütfen

Teşekkür ederim....Paylaşmak mutluluktur neden olmasın...;)

sonkez 02-03-2014 09:15

1 Eklenti(ler)
Bu çeliği buldum....Ve bu şekilde ekili ilk denemem...Umarım başarılı olurum..

Zerrin Torun 02-03-2014 12:11

Anneler kutsaldır Sayın Sonkez.Allah acil şifalar versin size bağışlasın annenizi.Zira ben annesini çok erken kaybeden biri olarak o acıyı çok iyi bilirim.

sonkez 02-03-2014 18:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zerrin Torun (Mesaj 1255386)
Anneler kutsaldır Sayın Sonkez.Allah acil şifalar versin size bağışlasın annenizi.Zira ben annesini çok erken kaybeden biri olarak o acıyı çok iyi bilirim.

Çok teşekkür ederim sevgili Zerrin Torun;İnşallah Mevlam bana bağışlayacak....Zira iki sene dolmadı daha babamı kaybedeli....Evet çok haklısınız anne,baba ,evlat acısı hiçbir acıya benzemiyor...

Zerrin Torun 02-03-2014 19:52

Bende 1 yıl arayla önce babamı sonra annemi kaybettim.Yani hem öksüz hem yetim kaldım.Beni ayakta tutan iki yavrum ve çiçeklerim.Allah yüzünüze baksın.Şafi adıyla şifa versin rabbim.

sonkez 03-03-2014 11:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zerrin Torun (Mesaj 1255491)
Bende 1 yıl arayla önce babamı sonra annemi kaybettim.Yani hem öksüz hem yetim kaldım.Beni ayakta tutan iki yavrum ve çiçeklerim.Allah yüzünüze baksın.Şafi adıyla şifa versin rabbim.

Çok üzüldüm..Ama Mevladan gelene elhamdülillah diyoruz...Rabbim eşinize,çocuklarınıza ve size sıhhatli,mutlu, huzurlu uzun ömür versin...Amin inşallah...Rabbim tüm ihtiyacı olanlara Şafi adıyla şifa versin...Sevgiyle kalın..

Zerrin Torun 03-03-2014 18:54

Amin bütün hastalara şifa geride kalanlarada sabır versin.Tekrar geçmiş olsun.

sonkez 05-03-2014 09:26

2 Eklenti(ler)
Bu kaktüsleri yeni edindim...Görünüş çok güzel....

Ama....

Bunların gerçek çiceklerimi,yapıştırmamı acaba...

sonkez 06-03-2014 11:07

1 Eklenti(ler)
Bunu kaybettim galiba....Acaba kurtulurmu...:confused:

sonkez 06-03-2014 11:08

1 Eklenti(ler)
Saksıda bu kadar olur....;)

sakdag 06-03-2014 11:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1256609)
Bunu kaybettim galiba....Acaba kurtulurmu...:confused:

Sayın Sonkez, bu kaktüs kurtarılır.Çürük kısmını kesip temizleyin, orkidelere uyguladığımız gibi yaraya tarçın serpin. 1 hafta yarasını kurutun, sonra çok çok az nemli toprağa dikin. Eminim buna yanıt verecektir. Tarçını ben kaktüslerde de kullanmaya başladım, çok faydasını gördüm.

sakdag 06-03-2014 11:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1256309)
Bu kaktüsleri yeni edindim...Görünüş çok güzel....

Ama....

Bunların gerçek çiceklerimi,yapıştırmamı acaba...

Sayın sonkez, bu kaktüslerinizde çok güzel. Bunlar yeşil aksam üzerine klorofil taşımayan gymnocalycium cinsi renkli kaktüslerin aşılanmasıyla elde edilir. Renkli kısımlar çiçek değil, kaktüsün aşı kısmıdır. Klorofilleri olmadığı için başka taşıyıcı kaktüsler üzerinde büyürler ve çokta güzel çiçekler açarlar.

loveforlife 06-03-2014 18:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 1256617)
Sayın Sonkez, bu kaktüs kurtarılır.Çürük kısmını kesip temizleyin, orkidelere uyguladığımız gibi yaraya tarçın serpin. 1 hafta yarasını kurutun, sonra çok çok az nemli toprağa dikin. Eminim buna yanıt verecektir. Tarçını ben kaktüslerde de kullanmaya başladım, çok faydasını gördüm.

Ben de yabancı kaynaklarda, yaralı kısım temizlendikten sonra kireç tozuyla kaplandığını ve çok güzel sonuç alındığını görmüştüm. Kesinlikle kurtarılabilir...

Yaylacı 06-03-2014 20:15

Sayın Sonkez, Allah umrenizi kabul eylesin siteye biraz ara vermiştim mesajları okuyunca umre ziyaretini gerçekleştirdiğinizi okudum ayrıca anneniz için Allah şifa nasip eylesin.
Hem sevinç hem üzüntü bir arada çok zor, ne yazacağımı bilemedim önce. Bir an düşündüm, dilerim Allahtan annenize acil şifalar verir uumrenizi Allah kabul eyler ve bu niyetle şifayıda beraberinde verir.
Gönderdiğiniz menekşelerden bir kısmı yaşamına devam ediyor diğerlerini yaşatamadım ya toprak iyi değil ya da ben beceremedim. Biraz boylandılar henüz çiçek vermediler, çiçeklendiklerinde buraya ekleyeceğim fotoğraflarını.
Tekrar geçmiş olsun Allah sağlık versin inşaallah.

sonkez 07-03-2014 06:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 1256617)

Sayın sakdag;dediklerinizi uygulayacağım.Umarım kurtulur.Teşekkür ederim...

sonkez 07-03-2014 06:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 1256618)
Sayın sonkez, bu kaktüslerinizde çok güzel. Bunlar yeşil aksam üzerine klorofil taşımayan gymnocalycium cinsi renkli kaktüslerin aşılanmasıyla elde edilir. Renkli kısımlar çiçek değil, kaktüsün aşı kısmıdır. Klorofilleri olmadığı için başka taşıyıcı kaktüsler üzerinde büyürler ve çokta güzel çiçekler açarlar.

Kaktüslerden pek anlamam.Görünüşü çok güzel,renkli yerini elledim yapma olmadığını sanıp aldım...Siz bilgilendirdikten sonra aldığıma çok sevindim.Bütün aydınlatıcı bilgiler için size çok teşekkür ederim..Saygılar...

sonkez 07-03-2014 06:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1256755)
Ben de yabancı kaynaklarda, yaralı kısım temizlendikten sonra kireç tozuyla kaplandığını ve çok güzel sonuç alındığını görmüştüm. Kesinlikle kurtarılabilir...

Çok sevindim Sayın loveforlife; teşekkür ederim...Umarım kurtarmayı beceririm..

sonkez 07-03-2014 07:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı (Mesaj 1256775)
Sayın Sonkez, Allah umrenizi kabul eylesin siteye biraz ara vermiştim mesajları okuyunca umre ziyaretini gerçekleştirdiğinizi okudum ayrıca anneniz için Allah şifa nasip eylesin.
Hem sevinç hem üzüntü bir arada çok zor, ne yazacağımı bilemedim önce. Bir an düşündüm, dilerim Allahtan annenize acil şifalar verir uumrenizi Allah kabul eyler ve bu niyetle şifayıda beraberinde verir.
Gönderdiğiniz menekşelerden bir kısmı yaşamına devam ediyor diğerlerini yaşatamadım ya toprak iyi değil ya da ben beceremedim. Biraz boylandılar henüz çiçek vermediler, çiçeklendiklerinde buraya ekleyeceğim fotoğraflarını.
Tekrar geçmiş olsun Allah sağlık versin inşaallah.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sayın Yaylacı;Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Çok güzeldi...Annem içinde teşekkür ederim,inşallah Mevlam şifasını verecek..Yaprakların tutması biraz zor.Yaşayanlar inşallah açıp sizi sevindirirler..Olmazsa yenilerini gönderirimm..Saygılar,teşekkürler...

sonkez 07-03-2014 09:51

2 Eklenti(ler)
Güzelliklerini göstermeye başladılar...:p

sonkez 07-03-2014 10:02

2 Eklenti(ler)
Çiceklerin dostluğu...

ngr33 07-03-2014 12:30

bu kış ne çok sıklamen aradım ama bulamadım..rengine bayildim..pempe pembe mutluluk veriyor insana..
yanindaki karanfil mi sevgili sonkez..
el ele tutuşup oyun oynayan çocuklar gibiler..;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025