![]() |
Sevgili sonkez çok geçmiş olsun.Annenize Allahtan acil şifalar dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun ablacım, Allah annene acil şifalar versin.
|
1 Eklenti(ler)
Katmerlim..
|
Alıntı:
|
Bayıldım çiceklerinize maşaAllah hepsine aileniz çok şanslı rüya gibi rengarenk çicekler içinde yaşıyorlar sayenizde
Sayfalarda sık sık paylaşım demişsiniz bunu sevdigınizi düşünerek benimle de paylaşabilirmisiniz? lütfen |
Annenize hayırlı şifalar versin Allah cc. Şafi ismi hürmetine İnşaAllah
(Kusura bakmayın son sayfayı yeni gördüm) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çeliği buldum....Ve bu şekilde ekili ilk denemem...Umarım başarılı olurum..
|
Anneler kutsaldır Sayın Sonkez.Allah acil şifalar versin size bağışlasın annenizi.Zira ben annesini çok erken kaybeden biri olarak o acıyı çok iyi bilirim.
|
Alıntı:
|
Bende 1 yıl arayla önce babamı sonra annemi kaybettim.Yani hem öksüz hem yetim kaldım.Beni ayakta tutan iki yavrum ve çiçeklerim.Allah yüzünüze baksın.Şafi adıyla şifa versin rabbim.
|
Alıntı:
|
Amin bütün hastalara şifa geride kalanlarada sabır versin.Tekrar geçmiş olsun.
|
2 Eklenti(ler)
Bu kaktüsleri yeni edindim...Görünüş çok güzel....
Ama.... Bunların gerçek çiceklerimi,yapıştırmamı acaba... |
1 Eklenti(ler)
Bunu kaybettim galiba....Acaba kurtulurmu...:confused:
|
1 Eklenti(ler)
Saksıda bu kadar olur....;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın sonkez, bu kaktüslerinizde çok güzel. Bunlar yeşil aksam üzerine klorofil taşımayan gymnocalycium cinsi renkli kaktüslerin aşılanmasıyla elde edilir. Renkli kısımlar çiçek değil, kaktüsün aşı kısmıdır. Klorofilleri olmadığı için başka taşıyıcı kaktüsler üzerinde büyürler ve çokta güzel çiçekler açarlar. |
Alıntı:
|
Sayın Sonkez, Allah umrenizi kabul eylesin siteye biraz ara vermiştim mesajları okuyunca umre ziyaretini gerçekleştirdiğinizi okudum ayrıca anneniz için Allah şifa nasip eylesin.
Hem sevinç hem üzüntü bir arada çok zor, ne yazacağımı bilemedim önce. Bir an düşündüm, dilerim Allahtan annenize acil şifalar verir uumrenizi Allah kabul eyler ve bu niyetle şifayıda beraberinde verir. Gönderdiğiniz menekşelerden bir kısmı yaşamına devam ediyor diğerlerini yaşatamadım ya toprak iyi değil ya da ben beceremedim. Biraz boylandılar henüz çiçek vermediler, çiçeklendiklerinde buraya ekleyeceğim fotoğraflarını. Tekrar geçmiş olsun Allah sağlık versin inşaallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Güzelliklerini göstermeye başladılar...:p
|
2 Eklenti(ler)
Çiceklerin dostluğu...
|
bu kış ne çok sıklamen aradım ama bulamadım..rengine bayildim..pempe pembe mutluluk veriyor insana..
yanindaki karanfil mi sevgili sonkez.. el ele tutuşup oyun oynayan çocuklar gibiler..;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025