![]() |
sayfan hayırlı olsun çiçeklerin çok güzel bak bak doyum olmuyor :;)
|
menekşeleriniz harika çok güzel açmışlar ben de yok ama çok severim kendilerini
|
1 Eklenti(ler)
Çilli begonyam...İki ay uykudan sonra nihayet uyanmaya karar verdi....
|
2 Eklenti(ler)
Lisianthus
Nihayet benimde oldular...Çokkk mutluyum... |
Sevgili son kez ; bu kadar çiçeği balkona nasıl sığdırdınız ??? Bravo size...menekşelerinizi çok kıskandım..ben de az çok çiçeklerle uğraşıyorum ; epeyce çiçeğim var ama ; menekşe konusunda çok başarısızım..ben almaya bıktım ; onlar ölmeye bıkmadılar..merakla takip edeceğim fotoğraflarınızı..menekşelerle ilgili tiyolar da verirseniz; pek sevinirim... ( ben ki mutfaktaki menekşelerime t.v'den duyduğu için pişmiş balık koyup ; bütün ev halkını kokudan mahfedebilen bir insanım) :p
|
Alıntı:
Ağaçlar nete üye olmadan önce bu kadar çok çeşit,bu kadar çok bilgi sahibi değildim...Ama doğaya aşıktım..Arkadaşlar sayesinde daha çok şey öğrenip,daha çok sever hale geldim...Herkese buradan çok teşekkür ediyorum...Sevgiler...Saygılar... |
2 Eklenti(ler)
Sarı sarı açtılar....
|
5 Eklenti(ler)
Yeşilliği oksijeni ve huzuru bol ....
|
Sevgili sonkez, bitkileriniz sağlıklı ve güzel görünüyorlar, özellikle menekşelere bayıldım eline emeğine sağlık.
Sarı yılbaşı çiçeğini nasıl bu kadar erken açtırdınız merak ettim, ayrıca çok güzel görünüyor. Sevgiler... |
Tomurcuk halinde aldım,yani hazıra kondum:p
|
1 Eklenti(ler)
SELLUKA ÇEKİLİŞİ
Şeyma Çiçekçilik' in düzenlediği çekilişle bu çiceği kazandım...Mutluyum... |
çiçekleriniz çok güzel hepsine bayıldım bu arada laparaki pişmiş balıktan bahsetmiş bir programda bende izledim Gülbene çıktı, ama çiğ balık parçaları koyuyor, protein desteği sağlıyormuş, asla da koku olmaz dedi, ben daha denemedim.
|
Bu balkonda hepsi bir yana, açtırdığınız o iki saksıdaki gardenyaya hayran kaldım. Hepsi cok güzel.
Yıllarca balkonda debelenen biri olarak sizi takdir etmemek mümkün değil. Allah bitkilerinizle sağlıkla yaşamak nasip etsin sizi. Saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. sonkez, yakın sayılabilecek semtlerde ikamet ettiğimizi öğrenince çok mutlu oldum..
2012 haziranından bu yana yaşadığım Semtte yalnız kaldım diyebilirim. Aynı kafandan bir arkadaşım olsun isterdim:) eğer sizde bunu benim kadar isterseniz bir gün tanışalım derim:) |
Neden olmasın:) Çok sevinirim...
|
Alıntı:
Sağlıklı büyüsün. Çiçeklerinide görürsün inşallah.:) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Avakoda çekirdeği ekmiştim tam bir sene önce...Nazlandı,nazlandı sonunda ilk belirtilerini göstermeye başladı.İnşallah büyütebilirim...
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan yetiştirdiğim menekşe sonunda büyümeye karar verdi....:)
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim bay tömürcek....Eşim en sonunda beni evden atacak...Bu kadar çicek içice diye...Koyacak yer kalmadı....Halada gözüm hep çiceklerde ve çeşitlerinde :)
Menekşemde bir yapraktan iki kök yapıp beni sevindirdi ne güzel....En kısa zamanda ama büyük bir ihtimalle bayramdan sonra ayrılacaklar....Saygılar... |
Alıntı:
|
Sen çok şanslısın ne güzel.....Bir yapraktan yedi kök ....Seni tebrik ediyorum....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025