![]() |
1 Eklenti(ler)
Baklava yaptım ama daha ıslamadım....Biraz sonra şerbetini dökeceğim...Gelin beraber yiyelim....
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Şu beyaz bitle bir türlü baş edemedim...Ne olacak bu çiceklerin hali....:(
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiceğin adını bilen varmı...Geçen sene çok güzel açmıştı ama karıştırdım,mavimi pembemi açmıştı...Cahilik işte..:)
|
Alıntı:
baklava harika gözüküyor, ellerlne sağlık. Tömürcekciğim ben menekşe ve kaktüs canavarıyım, yaşatamıyorum, çoğaltamıyorum:( |
1 Eklenti(ler)
Pepinolar büyümeye başladı..İnşallah meyvelerinide görürüz...
|
Avokadolar pepinolar tropik meyvelerde yetiştiryorsun ablacım, ne güzel:)
|
Merhaba ,kolaylıklar dilerim sayfanıza göz attım her ne kadar siz benim sayfam çok güzel değil deseniz de bence o güzelim menekşeler her şeye yeterde artar bile.Benim menekşelerim de var ama sizde daha hoş renkler varmış ,sizdekilerden bazıları var ama olmayan güzeller var sizde ,Menekşelere bayıldım.Mum çiçeğim 3 yıllık bir arkadaştan çelik almıştım maşallahı var 3 yıldır hep açtı.
|
Sevgili Sonkez, menekşelerine bayıldım. Ne kadar güzel çiçeklenmişler maşallah. Bol bol çiçekli menekşeler oh mis :) Bide üstüne ev baklavası eklemişsin tadından yenmiyor :) İyi bayramlar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Benim hoyam büyümeye çalışıyor...Ama biraz isteksiz...Gözünün içine baktığım için olsa gerek...
|
Alıntı:
|
Çok marifetlisiniz maşallah.
|
Aslında balkonda da bulundurabilirsiniz Mum çiçeğini.Benim Mum çiçeğim balkonda ve durumundan gayette memnun.Eskiden bizde ekecek yer bulamazdık,merdiven sistemi yaparak saksıları balkona yerleştirmeye çalışırdım.Şuan çok şükür bahçem var ve ekmeye çalışıyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İstanbul'un kış şartlarını bilemiyorum ama ben Adana da sürekli 3 yıla yakındır dışarıda ama siz yinede riske girmeyin tabi.En güzeli rahat olduğu yerde kalsın.çiçekler genelde sevdikleri yerin değişmesini istemezler,yerini severse mükemmel bir görüntü verir.umarım sizinki de benim çiçeğim gibi kısa zamanda güzelliklerini açar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili sonkez menekşelerinize maşallah ne kadar güzel açmışlar, ellerinize sağlık... Biliyorsunuzdur ben komşumun camekânında da çiçeklerimi yetiştirmeye çalışıyorum. Yakında çiçeklerimle birlikte beni atacak camekânından. Komşum menekşeleri seviyor ve camekânında menekşeleri mevcut. Ben pek menekşelerden hoşlanmadığım için ilgilenmiyorum. Hani bana önerileriniz olur ise o menekşelerle de ilgileneyim beni ve çiçeklerimi kabul etsin. Menekşeler ne ister yardımcı olur iseniz sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sonbahar güzellikleri Kasımpatı...
|
2 Eklenti(ler)
Çok geç uyanıyor..
|
5 Eklenti(ler)
Yeniden uyanış...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Artık son demlerimizi yaşıyoruz..Bu senelik bu kadar diyor....Seneye kısmetse görüşürüz...;)
|
Sevgili sonkez, menekşelerin bakımı için verdiğiniz bilgilere çok teşekkür ediyorum sağolun. Begonyanıza maşallah, çok güzel görünüyor, çiçeklerini de görürüz inşallah...
|
1 Eklenti(ler)
Evimin yeni konukları..Malesef isimlerini bilmiyorum...:confused:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025