![]() |
Neden olmasın?
|
2 Eklenti(ler)
Yine,yeni,yeniden
|
Sevgili sonkez, maşallah ne çok güzel çiçeklenmiş menekşelerin ve renklerine bayıldııım... Ellerine, emeklerine sağlık.
|
Evet rengini bende çok beğeniyorum,Teşekkür ederim sevgili YeniGine
|
4 Eklenti(ler)
Coktan beri bazı sorunlarda ötürü sadece bakıp gectim biraz güzellikleri hep beraber gorelim :)
|
5 Eklenti(ler)
......
|
Sevgili sonkez japon gülünün sarısı çok güzelmiş, yanına bir de koyu kırmızısından oldu mu harika olur. Emeklerine, gönlüne sağlık.
|
InsaAllah sevgili arkadaşım oda olur sağ ol
|
Menekşeler güzel çiçekler ,maalesef bu sene menekşeler sıkıntı oluşturunca tereddütte kaldı. Hava değişimleri döneminde bazılarını kaybettim. Çeşitli arkadaşlardan gelen yapraklardı.
Böyle renklerini görünce dayanamıyor insan. **** biraz abartmadan belirli sayıda almak lazım , Gerçekten japon gülleri çok harika ,benim elimde 8 renk var. Çiçekleri uzun süreli olsa çok güzel olacak. |
Teşekkür ederim celalim01 menekselerinizi kaybettiginize üzüldüm.Saglik olsun,canınız sağ olsun.Yerine yenileri gelir nasıl olsa.Bende sadece sari var japon gullerinden inşAllah benimde değişik renklerim olur ileride...
|
3 Eklenti(ler)
Biz geldik...
|
2 Eklenti(ler)
Yeni bebislerim :)
Hoya Obovata Hoya Macrophylla Albomarginata |
:) Güzellerle birlikte hoşgelmişsin sevgili sonkez. Menekşelerin gerçekten harika olmuşlar maşallah, emeklerine sağlık...
|
Teşekkür ederim arkadaşım sağ ol
|
Rengarenk menekşelerle hoşgeldiniz sayın:sonkez :)
|
Hoyalarınız da çok güzel. Özellikle ikinci fotoğraftakinin yapraklarına bayıldım. İsimleri nedir acaba?
|
Teşekkür ederim sayın Galip Kuzucu
|
Sayfama hos geldiniz sevgiliJakin...
Hoyalarım büyümeye calisiyor.Usteki Obovata.....Alttaki iki renkli olan Hoya Macrophylla Albomarginata |
1 Eklenti(ler)
Hoya cerrimde büyümeye çalışıyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Yeniden heyecan başlıyor...Açıyoruz....
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelimi çok seviyorum.Sizce de guzel değilmi?
|
1 Eklenti(ler)
Boyuna bakmadan açan ve beni hiç çiçeksiz birakmayan millim
|
Sonkez ablam menekşelerin harika yine, milli ve hoyalarda süper görünüyorlar. :)
|
Teşekkür ederim sevgili Lusoari...
|
2 Eklenti(ler)
Biyeli kızlarım :)
|
Sayın:sonkez'den harika menekşeler... :P
|
Teşekkür ediyorum....:)
|
sevgili sonkez, ben de biyeli kızlarınıza hayran oldum. diğerlerinin de haklarını yemek istemem onlarda biyeli kızlar kadar güzel. sevgiler.
|
Tesekkur ederim arkadaşım,hepsi birbiriyle yarisiyor guzellikte
|
Menekselere bayildim hepsi de sahane acmislar bu soguk kis gununde icinizi isittilar. Elinize saglik
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025