![]() |
Benimde teyzemin bahçesin de dut ağacı vardı sevgili Sonkez. Tadından yiyemezdik. Devasa bir şeydi. Yer gök dut olurdu. Yollara dökülüp ezilenler .Bizim yediklerimiz konu komşuya dağıtılanlar. Öyle bereketliydi. Teyzem rahmetli oldu. Ağaç kesildi, yerine apartman yapıldı. Nerede bir dut ağacı görsem. Hep aklıma çocukluğum ve o hatıralar gelir.Afiyet olsun, iyi günlerde.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili sonkez, anneceğinin, babacığının mekânları Cennet olsun inşallah. :( Yarın benim için yiyiver o güzelim dutlardan...
|
Sevgili arkadaşlar bütün foruma yetecek kadar var masallah gelin hep beraber olsun...
|
Allah rahmet eylesin sevgili Sonkez. Annenizin ve babanızın mekanı cennet olsun.
|
Allah rahmet eylesin sevgili Sonkez, mekanları cennet bahçeleri olsun inşallah. Benim de dut ağacıyla ilgili anılarım çok. Anneannemin arka bahçesinde babamın değişik türlerle aşıladığı kocaman bir dut vardı. Dayım sinek yapıyor diye köküne yakın yerden kestirdiğinde çok üzülmüştüm. Rahmetli anneannem de ben üzülmeyeyim diye kızım ben onu suluyorum hep yeniden büyüyecek o merak etme diye beni teselli etmişti. Dediği gibi ağaç büyüdü sonra meyveler de verdi. Anneannem rahmetli olunca gitmedim bir daha bahçeye. Kestiler güzelim dutu. Dut deyince anılar canlanıyor işte böyle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu arada aklıma geldi biz taze dut yapraklarını sarma yapardık tadı çok güzel oluyordu.İmkanı olan denesin derim.
|
Asma yaprakları olunca taze taze dut yaprağına bakmıyoruz işin açıkcası. Ama dut reçeli yapıyoruz.
|
Sevgili sonkez menekselerin ne alemde benimkiler gec ciceklendi bu sene, bir de sardunyalarin anneleri nasil, benimkiler guzel ciceklendi, foto bekliyoruz
|
1 Eklenti(ler)
Bak ben iki güzelin fotosunu yolluyorum
|
Ay yakın olsam minciklamaya gelirdim bu kar tanelerini,cok sekerler masallah.Menekseler daha yeni yeni ciceklenmeye basladilar.Biz 3 senedir hep hastaliklarla bogusuyoruz.Simdide kayinpederim rahatsiz onlarla ilgileniyoruz.Foruma telefondan soyle bir bakıp cikiyorum.Bir ara resim cekip koyarim,Sizinkilerinin keyfinin yerinde olduguna sevindim.Sevgiler
Lütfen geçmiş olsun dilekleriniz için aşağıdaki linki kullanınız... Geçmiş olsun dilekleri |
4 Eklenti(ler)
Sardunyalardan bazıları...
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
....
|
Sevgili sonkez sardunyaların çok güzel çiçeklenmişler, renkleri de harika ve üzerleri de maşallah tomurcuk dolu.
Bir sardunyan da sarı renkte. Çok güzeel... Emeklerine, gönlüne sağlık... |
Tesekkur ederim sevgili YeniGine..Bu sene fazla ilgilenemiyorum kendi kendilerine bakıyorlar çoğunlukla..
|
Bu sarı benzeri limoni gibi sanırım rengi. Bu renge hiç rastlamamıştım. Hoş bir renk olmuş.
|
Evet rengi cok hoş
|
Çiçeklerde böyle farklı ve alıcı renklere bayılırım.
|
Teşekkürler. Istedikleriniz olursa memnuniyetle paylasirim.
|
2 Eklenti(ler)
Gül sardunyam
|
4 Eklenti(ler)
Güzellerim
|
Gül sardunya gerçekten adını hak ediyor. Rengi de çok hoşmuş.
|
Evet rengini bende çok seviyorum.Daha güzelleri senin olsun sevgili uyap....
|
Alıntı:
|
Hasta olmayın ne olursunuz isterseniz bende olan sizdede olur :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025