![]() |
Bu üç kafadarlar çok şekerler, maşallah.
|
3 Eklenti(ler)
Guler atlasim aciyor galiba :)
|
3 Eklenti(ler)
Mor meneksem...
Adım adım izledim de seni, Ne an serpilip tomurcuklandın, Ne zaman erdin en güzel çağına, Varamadım hiç farkına.. Ne bilsin, Ekip dikmeyen, Dibine su dökmeyen, Torağını eşmeyen, Nereden bilsin değerini bir nadide çiçeğin? Bilirdim sevmeyi, Dağı, kuşu, denizi Eğitip büyütsün diye, Etmeseydi Rabbim seni bana hediye, Bir menekşenin, Bu denli güzel olduğunun varmazdım ayrımına.. |
Çok güzel açmış sevgili Sonkez maşallah . Bu ne sevgi şiirler yazdırmış . Yüreğinize sağlık , çok güzel .Ben de mor olanı hiç tutturamıyordum . En son ektiğim çiçek açtı . Çok mutlu oldum .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler... |
3 Eklenti(ler)
Bugun ekilecek olan meilland gulleri...
|
3 Eklenti(ler)
Bize tek cicek yetmez demis ciftlemis...
|
Ayyyy prenses gibi ne guzel olmus öyle
|
Bulunduğu yer mis gibi kokmuştur :)
|
Sevgili sonkez; sümbülün gerçekten harika açmış, hem dolu dolu hem de çift maşallah. Gönlüne sağlık.
|
Çok güzel sünbüllünüz bayıldım maşallah.
|
Evet beni sahiden sasirtti.Gecen sene bu kadar guzel acmamisti.Bu aksam koklamak icin iceri aldim,oda mis gibi koktu.Yarin sabaha kadar icerde misafirim:)
|
Alıntı:
|
Güllerin hayırlı olsun ablacım. Sümbüle kocaman maşallah ikinci yıl için fazlaca coşkulu :) en cok merak ettiğim beraber Eminönünden aldığımız amaryllis soğanını ne yaptın? ne ektiğini gördüm ne çiçeğini. Ben beceremedimde bir türlü yetiştirmeyi :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu guzelle karsilastik ve benimle birlikte eve geliverdi :)
|
Sevgili sonkez harika birşey bu güzellik ben olsam bende kaçırmazdım. güle güle büyütün:)
|
Hmm ben bu güzelliği tanıyorum sanki :)
|
Tanimaz olurmusun ablasi , kardesleri de hira ablamda bizi alsaydi diye arkamizdan bakip kaldilar :)
|
Sevgili gunebakan ilk gordugumde degisik geldi yanima yoldas ediverdim :)
|
Alıntı:
|
Sende onlara karsi pek istekli degilsin sevgili hiracim:)
|
Bence de yavruları kaçırmamalıydın sevgili Hira bende önceden menekşe yetiştirmenin zor onların çok nazlı olduğunu düşünürdüm ama bir ablam sayesinde elime bir kaç yaprak geçti. Şimdi menekşelere aşık oldum hele de bu katmerliler yokmu öldürüyor beni:)
Nerden aldığınızı ve kaça aldığınızı sormamda bir mahsur varmı acaba sevgili Sonkez |
Ne mahzuru olabilirki....Tekzenden 6 tl.
|
Teşekkür ederim çok uygun fiyata almışsiniz gercekten tekrar gule büyütün :)
|
2 Eklenti(ler)
Gecen sene ciceklerin dibinden kendi,kendine cikan biberim.Ustunde hala biberi var ve cicek aciyor ? Bu sene yine hayata kaldigi yerden devam :)
|
Sevgili sonkez maşallah onca çiçeklerimiz soğuktan dondu gitti, biber arada kurtarmış kendini, yalnız geçen seneden yaşlı yaprakları var ya onları üzerinden alırsan daha sağlıklı olur, kendini daha güzel yenilesin. bol hasatlar.
|
Bu kiyida kosede mutfak caminda kalipta yeniden ben burdayim diyenlerden.Ben sunu anladim :Hic ozen gostermezseniz o kendini muhakkak ben burdayim diye belli ediyor :) Eski yapraklar ayiklandi ,yeri degistirildi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025