agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   berçin / Teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/25514.htm)

berçin 08-07-2012 01:25

Sebze ve meyveler;

5 Eklenti(ler)
Salatalık seri üretimde; iki günde bir, beş_altı yetişmiş salatalık topluyorum,bir aydan fazladır manavdan salatalık almıyorum,kahvaltı içinde domateslerim yolda,hatta üç tanesi dün soframızda keyifle yer aldı.:D Çilekler birer birer de olsa kendilerini unutturmuyor meyve vermeye devam ediyor.;) Narenciyeler;'' biz de varız''diyor artık...:o

Eriklibahçe 08-07-2012 17:48

Sn.berçin,
terasınızda ufak bir gezintiye çıktım,sizi gönülden tebrik ederim,oldukça keyif verici bir yolculuktu benim için,emeğinize ellerinize sağlık.. :)

berçin 09-07-2012 11:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Eriklibahçe (Mesaj 995724)
Sn.berçin,
terasınızda ufak bir gezintiye çıktım,sizi gönülden tebrik ederim,oldukça keyif verici bir yolculuktu benim için,emeğinize ellerinize sağlık.. :)

Teşekkür ederim Sn Eriklibahçe,ağaçlar nette çok daha güzel teraslar var,bende elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.Ziyaretiniz için teşekkürler

TaşevliBahçe 10-07-2012 00:19

Sn.berçin ,

Maviyide yeşilide bir arada yakalayabilen şanslı kişilerden görüyorum sizi ..
Samsun ve sinop gezemediğim fakat gördüğüm karadenizin güzel illerinden biridir.

siz işin içine birde zeusu katmışsınız ya , bundan gayrı keyf varmıdır ki..

sizin Terasta biz keyf aldık , Terasınızda gönlünüzce keyf almanız dileğiyle....

saygılar efendim...

Asya Ceylan 11-07-2012 08:56

O salatalıkları yemek istiyoruuummmmm :D

berçin 11-07-2012 15:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 996391)
Sn.berçin ,

Maviyide yeşilide bir arada yakalayabilen şanslı kişilerden görüyorum sizi ..
Samsun ve sinop gezemediğim fakat gördüğüm karadenizin güzel illerinden biridir.

siz işin içine birde zeusu katmışsınız ya , bundan gayrı keyf varmıdır ki..

sizin Terasta biz keyf aldık , Terasınızda gönlünüzce keyf almanız dileğiyle....

saygılar efendim...

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim,Karadeniz deyince insanların aklına hep doğu Karadeniz gelir oysa Samsun'da Sinop'ta güzel şehirlerdir.Fırsat bulduğunuz da gezip görmenizi tavsiye ederim,bu arada sizde Ege'nin incisinde siniz, sizde daha şanslı olanlardansınız;) saygılar.

berçin 11-07-2012 15:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Asya Ceylan (Mesaj 996880)
O salatalıkları yemek istiyoruuummmmm :D

Buyurun gelin,beraberce yiyelim;)

YeniGine 12-07-2012 00:43

Berçin merhaba; dün gece terasınıza misafir geldim; fakat uyku gelince yarına devam ederim deyip çıktım. Bu gece "Herşey o kadar güzel ki" devam ederim dediğim yerden değil de tekrar İlk Sayfa dan başladım. Ellerinize, emeğinize sağlık; herşey muhteşem çook güzeller, bayıldım terasınıza. Berçin lilium bende komşum hediye etmişti karton saksıda suyu döküyorsun; anında su saksı altında. Çiçekleri de bitti. Ben onu bahçeye dikmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz???
:( Evet yağmur, sel, TOKİ geçmiş olsun, kayıplar tabi ki çook üzücü, Allah tan rahmet diliyorum.
TOKİ için inşallaah ARTIK DURUR, YETER diyorum. Hep derim; gecekondu deriz... Ben artık TOKİ KONDU diyorum...

sevgiçiftliği 13-07-2012 13:23

Sn. berçin,

Terasınız harika emeğinize sağlık.

saygılar..

berçin 14-07-2012 22:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 997253)
Berçin merhaba; dün gece terasınıza misafir geldim; fakat uyku gelince yarına devam ederim deyip çıktım. Bu gece "Herşey o kadar güzel ki" devam ederim dediğim yerden değil de tekrar İlk Sayfa dan başladım. Ellerinize, emeğinize sağlık; herşey muhteşem çook güzeller, bayıldım terasınıza. Berçin lilium bende komşum hediye etmişti karton saksıda suyu döküyorsun; anında su saksı altında. Çiçekleri de bitti. Ben onu bahçeye dikmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz???
:( Evet yağmur, sel, TOKİ geçmiş olsun, kayıplar tabi ki çook üzücü, Allah tan rahmet diliyorum.
TOKİ için inşallaah ARTIK DURUR, YETER diyorum. Hep derim; gecekondu deriz... Ben artık TOKİ KONDU diyorum...

Sevgili YeniGine,güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Arkadaşlarım teras yüzünden asosyal olduğumu düşünüyorlar ama umurumda değil açıkçası,kocaman ağaçlar net ailesi varken asosyal olmak mümkün mü?;) Liliumunuza gelince;çiçeklerini döktüğünü söylüyorsunuz,çiçek saplarının oluşmaya başladığı tepe bölümü makasla kesip,arada sulayarak ve iki haftada bir besin verin.Yapraklar sararmaya başladığında sulamayı minimum seviyeye indirin ve üstü kapalı bir yere alın.Çiçeğin sapı tamamen kuruyana kadar dokunmayın saksısında kalsın Kasım ayında saksıdan soğanı çıkarıp bahçenize dikebilirsiniz.Ben naçizane bu kadar bilgi verebilirim,çünkü bende acemiyim.Forum da soğanlı ve yumrulu bitkiler bölümüne bakarsanız ne ustalar ne tavsiyeler göreceksiniz,bende onlardan öğrendim;) ''TOKİ KONDU'' sözünü söyleyen insanların az olmadığını bilmek çok güzel,hukuki mücadele devam ediyor.İnşallah sonuçsuz kalmayacak:mad: Sevgiler.

berçin 14-07-2012 22:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevgiçiftliği (Mesaj 997809)
Sn. berçin,

Terasınız harika emeğinize sağlık.

saygılar..

Teşekkürler Sn.sevgiçiftliği,sizde yeni üye hayırlı olsun.Ailemiz büyümeye devam ediyor.:)

YeniGine 14-07-2012 23:15

Çok teşekkür ediyorum berçin...

YeniGine 05-09-2012 01:12

berçin merhaba tekrar şöyle bir terasınızı gezindim... Ve merak ettim nerelerdesiniz?

berçin 05-09-2012 21:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1015298)
berçin merhaba tekrar şöyle bir terasınızı gezindim... Ve merak ettim nerelerdesiniz?

Sevgili YeniGine,insanı kendisini merak eden bir dosttan başka daha ne mutlu edebilir ki,:)ilginize teşekkür ederim.Biliyorsunuz yaz ortasında yaşadığımız sel moralleri bozmuştu,birde yağmurların ardı arkası gelmedi,peşine de aşırı sıcaklar,çocuklar küçük;onların tatil ihtiyaçlarına da cevap verelim derken benim terasta herşeyden biraz nasibini aldı.Bir çok bitkim zarar gördü,küpelerimden en sevdiğim cinsleri kaybettim.:(Mücadeleyi bırakmadım ama sadece hayatta kalmaları adına,terasın durumuna fazlaca moralim bozulunca(terasın şu anki halini resimler paylaşırım ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.)kapalı balkonda birşeyler yapmaya çalıştım.Bu akşam tamamen tesadüf;uzun süredir foruma bakmıyorum canım da biraz sıkkın,arkadaşlar neler yapmış bir bakayım içim açılsın istedim,iyi ki uğramışım nasıl da bekliyormuşum kafaları şişirmeyi...:D tekrar teşekkürler ve sevgiler.

YeniGine 05-09-2012 23:27

Anladım berçin haklısın. Bir tane çiçek kurusa üzülüyoruz, kaldı ki çok bitkin zarar görmüş. Üzülme, eminim tekrar hepsini toparlayacaksın inşallah.

berçin 28-01-2013 14:10

Sukulenler

5 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra tekrar...
İnşallah hava ılıman şekilde devam eder de geçen sene yaşadığım don tehlikesini yaşamam,güzellerimi eski küvetin içinde korumaya çalışıyorum.

berçin 28-01-2013 14:16

Son bahardan;

5 Eklenti(ler)
Bu resimleri ekim ayının sonlarına doğru çekmiştim.İlkbaharı çok özledim...

berçin 28-01-2013 14:43

4 Eklenti(ler)
Aslanağzı açmayı hiç bırakmadı,havanın soğuk olmasına hiç aldırmıyor.
Kış ortancası geçen seneki kadar görkemli olmasa da beni sevindirmeye devam ediyor.:D
Sukulent saksısında iki çeşit var,birisi baharda beyaz çiçekler açıyor diğeri de görüldüğü gibi...
Zeus terasa çıktığında çok heyecanlanıyor saksıya bişeyler diktiğimi gördüğü zaman ya boş bir saksı ya da saksı tabağını getirip toprağın üzerine üzerine bırakıyor,sanırım yardım ettiğini düşünüyor kerata:D

Tika 28-01-2013 18:54

Terasınızı beğeniyle gezdim.
Köpeğiniz de çok sevimli.
Güzelliklerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Sukulentleriniz çok güzel.

berçin 29-01-2013 00:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi september82 (Mesaj 1093219)
Merhaba Sn.Berçin,
Küpelileriniz halen hayatta mı? Küpeliyi hayatta tutmak oldukça zor da. En azından ben bunu başaramadım ama yılmadım da.
Ayrıca, köpek de ayrı bir renk katmış :)
Saygılar...

Anaçlardan dört beş tanesi hayatta,yavruların bir çoğunu kaybettim ama dayanıklı olanın yavruları direnmeye devam ediyor.Baharda göreceğiz İnşallah.;)
Zeus'a gelince;Evimizin bir ferdi,neşe kaynağı,insanlıktan utandığımı unutturan tek canlı:o

YeniGine 29-01-2013 00:14

Sevgili berçin; tekrar hoşgelmişsin, ne iyi etmişsin!.. Tekrar görüştüğümüze sevindim. Kaldığımız yerden devam inşallah!..

berçin 29-01-2013 00:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1093473)
Sevgili berçin; tekrar hoşgelmişsin, ne iyi etmişsin!.. Tekrar görüştüğümüze sevindim. Kaldığımız yerden devam inşallah!..

Hoşbulduk sevgili Yenigine.Desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim,bana ''hayata devam'' dediğiniz için...

berçin 29-01-2013 00:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tika (Mesaj 1093306)
Terasınızı beğeniyle gezdim.
Köpeğiniz de çok sevimli.
Güzelliklerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Sukulentleriniz çok güzel.

Sevgili Tika,sayfanızı bende beğenerek,zaman zaman da kıskanarak;) takip ediyorum ve çok beğeniyorum.Sevgiler...

milaca2010 29-01-2013 01:13

Sn. berçin; yaşadığınız olumsuzluklar için geçmiş olsun, küpelileriniz, echeveria'lar ve diğer çiçekleriniz harika.
Çok renkli bir terasınız var büyük bir keyfle gezdim terasınızı.
Verdiğiniz emeklere sağlık. devamlılığı dileğiyle.
Ayrıca Zeus'unuz çok tatlı:)
Esen kalınız...

YeniGine 29-01-2013 01:24

Evet; yaşanan olumsuzluklar çok zor idi. İnşallah Allah'ım tekrarını, bir dahasını nasip etmesin hiç kimselere!..

gülsu 29-01-2013 10:32

Sn berçin terasındaki çiçeklerin muhteşem görünüyor. Her bir kare ayrı güzel. Bende bir küpe sever olarak gözüm onlara takıldı. Maşallah her çeşidi var. Çelik paylaşımı düşünürseniz beni 1. sıraya alın lütfen..:)Ellerin dert görmesin. Hepsiyle güzel ilgilenmişsin. Çileklere ayrıca bayıldım. Nedir onun cinsi ne çok çilek vermiş. Tek tek hepsini saymam mümkün değil tek kelime ile harika. Ellerine ve emeğine sağlık.

berçin 29-01-2013 14:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi milaca2010 (Mesaj 1093486)
Sn. berçin; yaşadığınız olumsuzluklar için geçmiş olsun, küpelileriniz, echeveria'lar ve diğer çiçekleriniz harika.
Çok renkli bir terasınız var büyük bir keyfle gezdim terasınızı.
Verdiğiniz emeklere sağlık. devamlılığı dileğiyle.
Ayrıca Zeus'unuz çok tatlı:)
Esen kalınız...

Övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim,gezintiden keyif almanıza memnun oldum sevgiler.

berçin 29-01-2013 14:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1093490)
Evet; yaşanan olumsuzluklar çok zor idi. İnşallah Allah'ım tekrarını, bir dahasını nasip etmesin hiç kimselere!..

Sözlerinizle bana güç veriyorsunuz,teşekkür ederim sevgili YeniGine.

berçin 29-01-2013 15:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülsu (Mesaj 1093635)
Sn berçin terasındaki çiçeklerin muhteşem görünüyor. Her bir kare ayrı güzel. Bende bir küpe sever olarak gözüm onlara takıldı. Maşallah her çeşidi var. Çelik paylaşımı düşünürseniz beni 1. sıraya alın lütfen..:)Ellerin dert görmesin. Hepsiyle güzel ilgilenmişsin. Çileklere ayrıca bayıldım. Nedir onun cinsi ne çok çilek vermiş. Tek tek hepsini saymam mümkün değil tek kelime ile harika. Ellerine ve emeğine sağlık.

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim,seve seve sizinle çelik paylaşımın da bulunurum.Geçen bahar üye arkadaşlardan biriyle paylaşmıştım ama akıbetleriyle ilgili geri dönüş olmadı.Baharda Allah'tan birşey olmazsa çelikleri elinizde bilin.Üç çeşit çileğim var,yediveren,dağ çileği diğerinin cinsini açıkçası bende bilmiyorum ama inanın şuanda bir sürü çiçeği var.Soğuk hava yüzünden meyva oluşacağını düşünmüyorum.Sevgiler.

berçin 29-01-2013 21:01

Erken açan Sümbüller;

5 Eklenti(ler)
Sümbüllerin erken açmasının nedeni,muhafaza ettiğim yerde su temas etmiş ve filiz vermişler,bende gelişi güzel diğer saksıların dibine diktim:oDağ menekşesi sürpriz oldu,fakına varalı iki gün oldu bir sevindim sanki uzun zamandır özlediğim arkadaşıma kavuşmak gibi....Papatya bir tek çiçeğiyle nasılda gururlu:D
Nergis,çiğdem,zıpçıktı ve zambaklar bahar hazırlığı yapıyorlar;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025