![]() |
Canım kesin iyi gelir. Bitkileri çelikten yetiştirirken gelişmeleri için NPK ile arada demir sülfatta uyguluyorum, özellikle küpelere:) Ortancalardan başka, yasemine, gül, fula arada mutlaka demir veriyorum. 1litre suya 1 çay kaşığı ölçüsünde.
|
Sevgili acemifüsun balkonun cıvıl cıvıl maşallah ellerine sağlık.
|
Alıntı:
Ama küpelere, açelyalara, gardenyaya turşu suyu:))))))) Sakın siz vermeyesiniz ama. Benim tüm bitkiler bahcede dikili. |
Cemocuğum Küpeler bahçeye dikili olunca, hem çok güzel gelişiyorlar, hem de hastalıklara dirençli oluyorlar. Küpelerin saksıları çok küçük kaldı, şimdi tomurcuklu oldukları için büyük saksıya bile cesaret edip geçiremiyorum , saksıda biliyorsun çok hassas oluyorlar. Teşekkür ederim arkadaşım, turşu suyunu ben almıyayım:)))
|
2 Eklenti(ler)
Clematisim çıldırdı:))
|
5 Eklenti(ler)
Küpeler açmaya başladı:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu küpemin çiçeğini çok merak ediyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz yılbaşım da mevsimi şaşırdı:)
|
1 Eklenti(ler)
Küpelere devam:)
|
Füsun abla Clematis harika bayıldım, küpeler ona keza, tombul küpelinizin içi beyaz sanırım :D bu ara küpelerde bir tahmin etme yarışı var da :D:D
|
Clematis gerçekten çıldırmış. Mükemmel bir görüntü. :) Maşallah diyelim. Darısı bizimkilerin başına.
|
Alıntı:
|
Çiçek saplarının rengi farklı oluyor ;)
|
Alıntı:
|
Clematisiniz iyiki çıldırmış çok güzel görünüyor:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Füsun hanım, sadece clematisiniz mi çıldırmış? Bence küpeler de ondan aşağı kalmamışlar... Hepsi çok güzeller... Ellerinize sağlık.
|
Sevgili acemifüsun,maşallah çok güzeller clematisin rengi çok güzel.
Küpeler coşmuş bende merak ediyorum küpelerinizin renklerini yılbaşı tüm zarifliliğiyle göz kamaştiriyor. |
Sevgili Füsun Hanım, clematis hem formu hem de güzel rengiyle harika görünüyor. Bir nazar boncuğu takmalı :) Hemen arkasında görünen maviş sanırım, o da şu sıralar tomurcuklanmaya başlamıştır. Küpe çiçeklerinizi merak ettim, bu yıl dikilen fideler mi? Yılbaşı çiçeğinize de bir gözünüz aydın demek lazım :) Saksıları beğendiğimi zaten her fırsatta yazıyorum. Onlara diktiğiniz bitkiler ve dizayn şekliniz de olduklarından bile daha güzel görünmelerine sebep sanırım. Ellerinize sağlık, bol bol keyfini çıkarın inşallah. Saygılar..
|
Ablacığım,
Clematisine maşallah diyorum bol çiçekli hale nasıl getirdin çok merak ettim:)Umarım doya doya yanında çay içersin.Küpeler de resmen çıldırmış..Anlaşılan bu yıl balkonun epey keyiflenmiş. |
Füsun Hanım
Merhaba. Balkon coşmuş..Herbiri ayrı güzel.Keyifle seyredin .Bütün kış bu günleri bekledik değilmi? Baharın coşkusunu yaşamak, bitkilerimizin çiçeklendiğini görmek. Selamlar. |
Füsun'cuğum o küpelerinin maşallağı var, hele clematis dediğin gibi çıldırmış. O kadar özenli bakıyorsun ki onlara tabii ki sevgilerini çiçekleriyle gösteriyorlar. Ellerine sağlık arkadaşım.
|
Sayın Fisün hanım size acemi fisun diye hitap etmekten üzüntü duyarım.Balkonunuzu gördükten sonra böyle bir hitap şekli hoş olmaz diye düşünüyorum.Clementis lerinizi rengi
çok güzel ve hakikaten çıldırmış bir şekilde çiçeklenmişler.Küpeli ve yılbaşınız ise çok hoş Balkonunuzda Sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin elinizde çabuk toparlanacaklardır. :) |
Alıntı:
Sevgili Hakkı bey, Teşekkür ederim:) Clematis zor bir bitki değil aslında, zamanla tanıdıkça dilini daha iyi anlıyorsunuz. Clematisin yanında gördüğünüz tahmin ettiğiniz gibi maviş. Yakında tomurcuklanacak sanırım, uçları çatallaşmaya başladı:) Küpelerden İngiliz olanları kış başı yeniden çelikleyip, köklendirmiştim, bugün fırtınada dalları kırılan pazar güzellerini geçen yaz başı küçücük fideler olarak satın almıştım. Güzel görüşleriniz için ayrıca teşekkür ederim, hepimiz çiçeklerimizin keyfini bol bol sağlıkla yaşayalım inşallah:) Saygılar. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025