![]() |
2 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçeklerim mevsimlerini şaşırdılar:)
|
sizin eliniz çok uğurlu bence.emeklerinize sağlık.çiçekleriniz ve size kırkbir kere maşallah!
|
Sevgili armeria güzel görüş ve dilekleriniz için teşekkür ederim:) Festivalde hiç maviş görmedim, belki Hisarönünde bulabilirsiniz. Pek çok arkadaşımla mavişi paylaştım, bulamazsanız sonbaharda sizinle de severek paylaşrım:)
|
Çok güzel çiçekleriniz var, hepsi özenle bakılmış, renk cümbüşü sanki, ellerinize sağlık.
|
Sevgili Yaylacı teşekkür ederim:) Daha güzelleri sizlerin olsun:)
|
Balkonun yine çok güzel, yine cıvıl cıvıl...
Ellerine , yüreğine sağlık güzel arkadaşım. Küpelileri İzmir'de yetiştirebilmen büyük başarı olmalı. Forumda izlediğim kadarıyla yurtdışından getirten üyeler bile Ege sıcağında küpelillerini kaybettiler. Ben de sıcağa dayanamadığını düşündüğüm için bugüne kadar cesaret edemedim. Tüm yazı balkonda mı geçiriyorlar? |
Makiciğim teşekkür ederim:) Küpeler geçen yaz aşırı sıcaklarda balkonun hiç güneş görmeyen bir yerindeydiler. Çok şükür sağ salim sıcakları atlattılar, hem çok küçük olmalarından hem de benim acemiliğimden hiç çiçek açmadılar. Fotoğraflarını eklediğim küpelerin çoğunu kış başı gibi yeni çelikledim, tüm kış balkonun güney cephesindeydiler. Kış ve bahar güneşini aldılar, dalları çok sağlıklı oldu. Satılanlara bakıyorum, onların dalları çok kırılgan. Onbeş gün önce yerlerini değiştirdim, artık mutfak balkonumda, doğu cephesindeler, bol rüzgarlı bir yerde, sabah güneşini az süreyle alıyorlar. Bunlar bu yılda açmayacak diye endişeleniyordum, neyseki hepsi tomurcaklandı:) Şimdi nasıl açacaklar diye çok merak ediyorum, heyecanlanıyorum:) Umarım bu yazı da sağ salim geçirebilirler:)
Bence güneş görmeyen, esintili bir bölümde yapabilirsin canım:) |
Çiçekler bugün yarın açacak gibi duruyor Füsun'cum. Hep birlikte izleyeceğiz küpelilierini :)
Küpelilerden çekinmemin diğer nedeni ise zararlılar için çok cazip bir çiçek olduğunun söylenmesi. Ne dersin ? Özellikle unlu bitten korkuyorum. |
Alıntı:
Özellikle beyaz sinek ve örümcek baş derdi. Kışın rahattık, fakat sıcaklarla zararlılar başladı, yarın Neemazal yapmam şart canım:) |
Sevgili füsun ne güzel olmuş maşallah rengarenk cıvıl cıvıl hepsi birbirinden güzel ve saglıklı ellerinize saglık
|
Hepsi harika. Diasca çok güzelmiş, çok çıtır görünüyor.
Sundaville yi suda mı köklendirdiniz? Ne kadar sürdü? Ben de mandalilla yı çoğaltmak istiyorum. Bu arada bu iki çiçeğin arasındaki farkı hiç anyamadım :)) |
Füsun Hanım begonyalar ve saksılarına hayran oldum. Hele o sarı saksıda sarı begonya süper güzel durmuş. Ayrıca küpe çiçeklerinizden dolayı da tebrik ederim. Ben hazır fidesini bile almaya cesaret edemiyorum :)
|
Alıntı:
|
Hepsi çok güzel ama özellikle begonyalarınız harika, ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saksıları geçen yıl kardeşim Migrostan ucuzlukta 2.5TL'e almış. |
Sevgili Fusün, sardunyalar begonyalar küpeler, mineler herbiri nefis.
Küpe konusunda cok haklısın, hazır aldıklarımızın dalları çıt diye kırılıveriyor. Ama çelikten kendi büyüttüklerimiz daha canlılar. Ben sundavil ve madavili nisan başı dışarıya cıkartmıştım. Tüm yapraklarını döktü mandavil. Şimdi yeniden sürgünler cıkartmaya başlamış, sevindim. Bizde yapraklar yeni cıkmaya başlarken, senin güzelleri izlemek pek keyfli. Ellerine sağlık, bayıldım her kareye. |
Çok güzeller maşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel görüşlerin için teşekkür ederim Cemocuğum:) |
amannn allahımm süperlerr agız tadıyla keyfini cıkarın muhteşem görünüyorlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Demir sülfat(saçı kıbrıs da deniyor) canım. Ortancalara, açelyalara uyguladığımız gübre. Bitkilerde klorofil ihtiyacını karşılıyormuş, sarı yaprakları düzeltiyor:)
|
Hepsi birbirinden güzel Füsun hanım papatyalar ve begonyalara bayıldım:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Portakal ağacımın yağrakları sarı gibi. Acaba iyi gelir mi dersin portakala da.? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025