![]() |
Mor ve pembenin edası bir başka. Ben orada campanula görmedim değil mi?....
|
Muhteşemler:)
|
1 Eklenti(ler)
Balkonda bu köşeye Gülleri yerleştirdim. Bayındır ganimetleri ile birlikte 4 cins gülüm oldu:) Allah sonumuzu hayır eylesin:)
|
3 Eklenti(ler)
...
|
Pembe gül köşesi olmuş Füsun. Yer var gibi görünüyor.Bir kaç çeşit daha ilave edilebilir :))
Balkonuna çok yakıştığını da söylemeliyim..... |
Şu pembeli beyazlı güzelmiş.
Aslında hepsi de güzelmiş. nazar değmesin |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Çok güzeller, paylaşmadan duramadım:)
|
3 Eklenti(ler)
Güllerin güzelliği bir başka:)
|
Güller şahane :)
Bordo mu, mor mu? O sardunyalara bayıldım.. Önceden var mıydı? |
Bu başlığı yeni fark ettim,artık zaman zaman misafirliğe gelirim. :) Balkonunuz,çiçekleriniz çok güzel.Duvarda duran raflarınız da çok kullanışlı olmuş.Ben de sera mı alsam yoksa raf mı kullansam diye karar vermeye çalışıyorum.Balkonda her yeri saksılarla doldurdum.Acilen bir düzenleme gerekiyor. :)
|
Füsun hanım
Açemi kelimesini silermisiniz Tebrikler |
Alıntı:
|
Harika, iki renkli gülü ilk görüyorum, çok değişik geldi.
Bayındır festivalini kaçırdım ya aferin bana (mücbir sebeplerden dolayı). Güle güle sefasını sürün. |
Güllere söylenecek söz yok hepsi şahane ama ben o en baştaki sardunyanın rengine hayran kaldım.
|
Sardunyalar ve güller muhteşem açık pembe gül kokulumu acaba?
|
Sevgili Acemifüsun.. Balkonun ve çiçeklerin çok keyifli.. ellerine sağlık. Tek bir karede Latin Teresi çiçeğini gördüm.. Kına renginde turuncu çiçek.. Yaprağıda çiçeğide doğal antibiyotik biliyormusun :) salatalarını süslerkende çok güzel duruyor :) tavsiye ederim :)
|
Sevgili acemifüsun, güller başka sardunyalar başka güzel. :)
Daha şimdiden balkonun çiçek cennetine dönmüş. ;) Balkonda bu kadar gülle nasıl baş ediyorsun? Bitlenme falan olmuyor mu:? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Füsun ,İzninle Sayfanda paylaşacağım :):):) Mandalinci arkadaşım,siz isteyin bir gün daha ziyaret ederiz.Bayındır' da ki gül seralarını. Benim de aklımda, bir kaç gezmediğimiz sera kalmıştı da ;) Gerçi Füsun Karşıya çiçek festivalini de önermiş. Selamlar. |
Alıntı:
|
Sevgili acemifüsun , o sardunyalar ,ceylanlar ,güller nasıl muhteşem görünüyorlar.
Sardunyalara bayıldım. |
Güller ve sardunyalar çok güzel elinize emeğinize sağlık.Benim bodur güllerin tomurcuklarında beyaz köpüğe benzer birşey var acaba bir tür hastalıkmıdır.Bir bilginiz var mı?Şimdiden teşekkürler,sevgiler.
|
Sevgili nardane teşekkürler:) Sevgiler.
Sevgili berçin bodur güllerinizdeki köpüğün içinde muhtemelen bir zararlı var, adı hastalıklar bölümünde Köpük böceği olarak geçiyor. Kağıt peçete ile köpüğü ve içindeki böceği, başka kısımlara bulaştırmadan alın, imha edin. Köpüğün olduğu kısma kulak temizleme çubuğu ile güzelce mavi ispirto sürün. Diğer bitkilerinizi de kontrol ediverin:) Sevgiler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025