![]() |
5 Eklenti(ler)
Bu sabah balkondan kareler:) Bazıları tekrar oluyor, çok güzeller, ne yapayım:)
|
3 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
Paskalyalar.. Beyaz ve kırmızı, ikinci defa çiçeklenecek:) Pembe ile turuncu yeni.
|
1 Eklenti(ler)
Clematis W. Nike çiçeklenmeye başladı, Jackmanii devamlı sürgün veriyor:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu saksıda da dört tür yavru Clematis dikili:) Clematis çok hızlı büyüyen bir bitki, onlardan da güzel çiçekler bekliyorum:)
|
2 Eklenti(ler)
Baharla birlikte mavişler devamlı yeni dallar ve yapraklar çıkarıyorlar. Mavi mavişin uçları çatallanmaya başladı, yakında tomurcukları görürüz:)
|
5 Eklenti(ler)
...
|
Maşallah; acemilik çoktan bitmiş. Ustalığa geçilmiş.:D Ellerine sağlık. Ceylan sardunyalara bayıldım. Hem renkler güzel hem de çok güzel gelişmişler. Clematisler harika. Mavişi hiç söylemeyeyim. :D Güle güle büyüt.
|
Ayyy, güzeller daha bitmemiş. Son iki fotoğraftakiler ne öyle.:eek:
|
Ben de ne zamandır onu söyleyecektim Sn. Almira..
Füsun Hanım kullanıcı adınızı değiştirseniz diyorum.. Harikalar yaratıyorsunuz :) |
Sevgili arkadaşlarım çok teşekkür ederim:) Beni utandırıyorsunuz:) Almiracığım son eklediğim fotoğraftakiler Kalp kalbe karşı (Ceropegia) , bir cins sukulent olarak geçiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yeni çimlenenler de Clematis Tangutica tohumları:) İnşallah devamı gelir ve sağlıklı büyütebilirim:)
|
Hayranlıkla izliyorum, hepsi birbirinden muhteşem çünkü. Ellerinize sağlık :)
|
eflatun sardunyanız ve ceylanınız çok güzel.maşallah.
|
Sevgili kelebek çalısı çok teşekkür ederim:) Sevgiler.
|
Maşallah ne kadar güzeller ceylanlara bayıldım diğerlerinede.
|
Serkan bey, engin1981 teşekkür ederim:) Daha güzelleri sizlerin olsun:)
|
Maşallah ne kadar güzeller hepside ellerinize sağlık.
|
Karşıyaka'ya geldiğimde evinizi rahatlıkla bulabileceğimden eminim :)
Hepsi birden mi çoşar...rengarenk .Karşıyaka belediyesinin yarışması varmış kesinlikle katılmalısınız . Clematis ne çok büyümüş ,kıskandım vallahi :) Bu gece ,en kısa zamanda bir bahçeniz olması için dua edeceğim.Sevgiler |
Alıntı:
Hadi, kaçıp, geliver, ne kadar mutlu olurum:) Sevgiler. |
Cicekleriniz harikalar,bakmaya doyum olmuyor.Kalp kalbe karsi ciceginiz dikkatimi cekti.Yapi marketlerde gorunce ben de edinecegim.Devam fotograflarini da bekliyoruz.
|
Hepsi coşmuş sevgili Füsun hanım maşallah ellerinize sağlık;)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Füsun hanım, balkonunuzu gezintiye çıktığım ilk anda manzaranız aldı aklımı. :eek: Tanıtım sayfanız çok şirin, deniz yıldızı ve tekneli saksılarınız en az içindekiler kadar göz alıcı görünüyorlar. Duvar raflarınız da harika. Siz maşallahınızı takmışsınız gerçi ama ben de ekleyim istedim. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1336854649
Budanan kasımpatları ilerleyen sayfalarda çiçekleriyle çıkınca karşıma, iç geçirmeden edemedim. Katmerlisini ilk defa görüyorum çok güzeller maşallah. 19. sayfanızda ki Rozet çiçeklerinizinizin taşları da çok güzel, Karşıyaka'da ki seralarda kilosunu 2 liradan satıyorlardı buna benzer taşların. İlla alalım diye tutturdum ama ikna edemedim eşimi. :mad: Tatile giderken bir kaç tshirt ve short alacağım yalnızca yanıma, deniz kabuğu ve irili ufaklı taşlarla dolduracağım bagajımızı. ;) Devam edecek... |
Sayın acemifüsun nerden bulursunuz böyle güzel çiçekleri, hele Ceropegia (Kalp kalbe karşı) çiçeği çok nefis birşey, bulduğum anda satın alacağım, çok harika görünüyor. Ayrıca sardunyalar ve diğerleri de güzel. Ellerinize emeğinize sağlık, saygılar efendim
|
Bu akşam Koçtaş'tan iki begonya, bir sardunya ve bir orkide çiçeği almışlar eşim ve kızım bana anneler günü hediyesi olarak. :eek: Saklayamadılar tabi, gelir gelmez elime tutuşturduklarında öyle bir sevindirik oldum ki havalara uçtum adeta. Daha güzel bir hediye olamazdı. :eek: :D
Gelin gör ki çiçeklere olan merakım yeni yeni filizlendiğinden türlerinin ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok, hangi aralıklarla su vermem gerektiğini dahi bilmiyorum. Konuyla ilgili geniş bir araştırma yapmak için girmiştim ki siteye, balkonunuza misafir olunca ne amaçla gezindiğimi unutup seyre daldım. 15. sayfanızda ki yer açelyaları ne harika bir çiçeklermiş, kokusu da var mı bu güzellerin? :eek: Bodur sardunyalarınız da harika! 12. sayfa da en altta ortancalar gödüm. Çok istiyordum bu çiçeğe sahip olmayı alıp bahçeme ektim, sevdiler galiba yerlerini, sağlıklı görünüyorlar ama kışın korumaya almamı söyledi serada ki görevli. Malçlama yaparsam bir şeycik olmazmış. Kurutmam inşallah. |
Yine ben..
Bodur Sundavillie, harika görünüyor. Aaa Sardunyalara kar yağmış. Bende ki tür de bu türse eğer dışarı çıkartabilirim o vakit. :D
Yine altıncı sayfa ve beyaz alyssum. Namı diğer ballıca çiçeğinden fide olarak alıp ben de diktim bahçeme, severler inşallah yerlerini. Şeker tabaklarından da almıştım ama tohumdu, çimendirmeyi beceremedim. Bir daha deneyeceğim ama yılmak yok. Bu güzellikleri gören yenilmeye doymaz. :p Yukarılara çıktıkça kışı kazasız belasız atlatan Sardunyaları görüp sevindim, minyatür ceylanlar da pek bir alımlı, mor tomurcuklu olanlar da açılsın da gözlerimiz şenlensin.. "Bu arada evinizin altında restaurant veya cafeterya var galiba? Kırmızı örtülü masalar görüyorum. Müşterileri çok şanslılar Füsun hanım, oralara dek gidiyordur çiçeklerinizin kokusu? ;)" Ve yine altıncı sayfa da Kalanchoe'leri görüp not aldım. Araştıralım bakalım ne sever, ne istermiş, ölmeden sahip olmam gereken bir güzellik daha. Not listem iyice kabardı.. ;) |
Bingo!
4. Sayfa işte benim begonyam. :eek: Non stop'muş ismi. :D Sarı ve turuncu tomurcukları var. Oyy açınca böyle mi olacak güzellerim? :D :D
Menekşelerinizi toplu çekim yapmışsınız, sayfasında ziyaret etmek şart oldu. ;) 3.Sayfa da gördüğüm minyatür ceylanlar küçük bir çelikten koca bir saksıya dönüştüklerine göre ne sihir var ne keramet, dokunduğunuz dalı bereketlenirme becerisi vermiş size Yaradan. ;) Geriden başlayıp 2.sayfaya kadar tek tek ziyaret ettim, durdum, inceledim, notlar aldım ve şimdi son sayfanızdayım. Güllerle yapıyorum kapanışı. Ne diyebilirim ki, hepsi mükemmel, sağlıklı ve harika. Çiçekleriniz sizi çok sevmiş. Sağlıkla çıkarın inşallah tadını. Sevgilerimle.. ;) |
Sevgili Yaylacı, Tika, aheste, sudenurnur güzel görüşleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) Sevgi ve saygılarımla..
Ceropegia (Kalp kalbe çiçeğini) bulamazsanız, bana lütfen haber verin:) Sardunyaların kışın dışarıda Ankara donlarına dayanabileceklerini sanmıyorum. İzmirde sardunyaların üstüne kar yağdı ama iki saat sonra kardan iz bile kalmadı:) |
Alıntı:
|
Bu nedir böyle? Bir sardunya daha ne kadar açabilir? :)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-mart-519.jpg Bu sakızın da beyaz-krem rengine bayıldım. :) http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-mart-521.jpg Sevgili acemifüsun, balkonun çiçek patlaması yaşıyor. :) Ellerine sağlık. ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025