![]() |
kutluyor ve onları yaşattığınız için teşekkür ediyorum sayın acemifüsun
|
2 Eklenti(ler)
Nazlı kızım, gözünün içine baktığım Apple Blossom Sardunya:) En sonunda tomurcuklandı:)
|
1 Eklenti(ler)
Episcia çok güzel bir bitki. Hiç nazlı değil, kolay büyüyor, çok güzel kırmızı çiçekleri var. Bana bu güzeli hediye eden sevgili teyzeme teşekkürlerimle:) Fotografta görüleni yeni köklendirdim, en az 5 tane köklendirip hediye ettim.
|
1 Eklenti(ler)
Begonia non stop. Güzelliğe bakar mısınız?:) Hülyacığım kış başı hepimize bu güzellerden aldı, tekrar teşekkürler canım:)
|
1 Eklenti(ler)
Bunların adı Finansbank:) Çünkü onları bir işim dolayısıyla bankaya gittiğimde gördüm, aldığım çelikler de çok kolay köklendi. 3 yıldır güzel güzel geçiniyoruz:)
|
1 Eklenti(ler)
Oğlum arkadaşına hediye almış, götürüyordu. Ben de ''dur anneciğim ufak bir çelik alayım dedim'':)) Kraton gelişirse çok hoş olacak:)
|
2 Eklenti(ler)
Ficus Benjamin belki 15 yaşında, fakat geçen yaz başına kadar iyi gelişmemişti. Devamlı az da olsa yaprak dökerdi. Geçen yaz başı bitkinin köklerini topraktan arındırdım, güzel bir kök budaması yaptım, Sihirli Toprağa diktim. Çoştu:)
Diğer küçük de bana çelik olarak geldi, hiç nazlı değil, ağaç gibi olanı İzmir Sanayi Odasında var:)) Sanıyorum o da başka bir Ficus türü. |
4 Eklenti(ler)
A. Menekşeleri bu başlıkta sanıyorum hiç paylaşmadım. Toplu olarak poz verdiler. Tek çekimleri A.Menekşesi başlığında:)
|
1 Eklenti(ler)
Şebboylar o kadar güzeller ki paylaşmadan edemedim:) Kokuları geldi mi?:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Füsun hanım'cığım hangisi daha güzel bilemedim hepsi bir birinden muhteşem sukulentlere bayıldım ne kadar güzel gelişmişler episcia bir iki kere çelik alıp bir türlü yetiştiremediğim bir çiçek maşallah harika görünüyor.
Bende birtanecik clematisimin gözüne bakıyorum neyse baharla birlikte canlanmaya başladı onları da ne çelikten nede tohumdan yetiştirebildim Balkonunuzu gezdikçe içim açıldı çok teşekkürler:) |
Sevgili Füsun hanım, bütün çiçekleriniz çok güzel, balkonunuz büyük herhalde yok yok maşallah. Ellerinize sağlık, mutlulukla kalın. Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Piluu ' nun hala uyanmaması sıradışı.:( Ama sabredin , bazen dibten yeni sürgün verebiliyor. Benimki tomurcuk içinde...
|
Alıntı:
|
Sevgili loveflower vazodaki şebboylar benim yetiştirmem değil, kesme çiçek olarak almıştım:) Karanfilin tomurcuksuz, yan filizlerini köklendirmeyi deneseniz. Aslında şimdi tam çelik alıp üretme zamanı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin Clematisleriniz dillere destan zaten:) Bu sezon kimbilir ne güzellikler göreceğiz:) |
Sevgili Füsun, resimden anladığım kadarıyla, aynı saksıdalar. Eğer aynı saksıda iseler kök hastalığı varsa, sağlıklı W. Nike' de tehlikeye girer. Hiç hareket olmaması zaten bir problem olduğunu gösteriyor. Bence köklerine bir göz at. Gri- beyaz külümsü bir yapı görmen çok büyük olasılık. Yazlık için aldığım piluu da bir sürü sürgün vardı. 2 hafta sonra bakıyorum gelişme yok, sürgünler solmaya başlamıştı. Köklerine baktım. Köklerde yumuşama, çürüme ve toprağında da söylediğim görüntü vardı. Hemen hastalıklı kökleri kestim, oksijenli suya oturttum. Mantar ilacı uyguladım. Ama sanıyorum çok geç kaldım. Ama yine de onu tek saksıya aldım. Tabi yeni toprak içine... Bakarsın kurtarır kendini. Geçen sene 2 montanayı bu şekilde kaybettim. Tabi karar senin. Sevgiler.
|
Merhaba... Bitkilerinize bayıldım. Sadece kocaman bir maşallah diyorum. Bir kaç çiçeği aynı saksıya dikme düzenlemeniz hoşuma gitti .Birbirlerinin büyümesini etkilerler diye ben cesaret edememiştim. Gül fidanlarımın dibine şeker tabakları alıp ekeceğim hemen .Bol çiçekli , mis kokulu günler...
|
Alıntı:
|
Gönülden kocamaan maaşalllah diorum, hepsi çok çok güzeller, sardunyalar, karanfiller muhteşemler.Kılıç çiçeği açıyor mu yeni öğrendim, çiçeğini merakla bekliorum...
ellerinize emeklerinize sağlık.. |
Sevgili jineop tam W.Nike ve Jackmanii sürgün çıkarmaya başladı, onları rahatsız edeceğim diye çekiniyorum. Aceba toprağa Captan mantar ilacı ve oksijenli su mu uygulasam? Ne dersiniz? Teşekkürler, sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Füsun abla bende istesem ? |
Sevgili füsun hanım tek kelimeyle muhteşemler söyleyecek söz bulamıyorum maşallah.
Sevgiler. |
Alıntı:
|
Sayfa sayfa gezdim de sizin bitkiler çoktan havaya girmiş, tebrikler :) İzmir'de Clematis olmaz sanırdım, daha okumam lazım demek ki :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025