![]() |
Alıntı:
sıcaklarda sakızlardan ve sardunyalardan çok kaybım oldu. Sardunya pası hastalığına ve kök çürüklüğüne yakalandılar. İkisi de mantari hastalıklar. Ceylanlarda ve minyatür ceylanlarda çok şükür bir hastalık olmadı. Onlar bu yıl daha da geliştiler. Minyatürler çok şeker, tomurcuklanmaya başladılar:) Minyatürleri hediye edilen çeliklerden yetiştirdim. Açmaya başlayınca onlarında fotoğraflarını eklerim. |
Füsun'cuğum, balkonun her gün biraz daha şenleniyor.
|
Baharla birlikte renkler başladı Fatmacığım:) Hep baharda kalsak ne güzel değil mi?:) Yazın İzmirde sıcaklarla hem bizler , hem de çiçeklerimiz perişan oluyor.
|
Sevgili arkadaşım,
Grapon çiçeklerine bayıldım :) Renk cümbüşü yaratmışlar ve çok zarifler. Mesajlarını bir daha okuyarak, seneye ben de yetiştirmek istiyorum yer açelyasından. Paylaştığın için çok teşekkür ediyorum. |
Makiciğim graponların tohumlarından yollarım, sonbaharda ekersin canım:)
|
Sevgili acemifüsun.balkonun çıçeklerin ve manzaran olağanüstü hakikaten tam bir renk cümbüşü,tam bir yaşanası yer.Ben ençok mini bodur sardunyalarına bayıldım,yer açelyalarında harika.Botanik bahcesini gezmeye gerek yok :)
Sen o güzel balkonunda 4 mevsimi doya doya yaşıyorsun ,yaşatıyorsun ne güzel Allah gönlüne göre versin,Selamlar. |
Sevgili menekşecibaba hoş geldiniz:) Güzel görüşleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür
ederim:) Sizin de menekşeleriniz harika:) Ayrıca bizlere menekşeler konusunda verdiğiniz değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler. Selamlar. |
Alıntı:
|
Begonyalar ne durumda sevgili füsun maviş çiçeklendimi...
|
Begonlara kırmızı bir kardeş daha geldi:) Son fotoğraflarını begonya başlığına ekledim:)
Maviş devamlı sürgünde ama daha tomurcuk yok, bence açması için biraz erken gibi. |
Alıntı:
Yer açelyaları ,sardunyalar, maviş harikalar arkadaşım ,iyi günlerde sağlıkla büyüt .Yer açelyaları tohum yaparsa bizim için toplamayı unutma |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yer açelyalarının tohumunu toplayıp, paylaşacağım canım:) |
Alıntı:
|
Sevgili Füsun hanım sizi bulmuşken hemen balkonunuza koştum,yine muhteşem güzellikler gelmiş buraya:)Ellerinize sağlık,hepsi ama hepsi harika.Baktıkça daha da özeniyorum,ama benim balkonum küçük kalacak gibi.
Bu arada bugün sizi fazla meşgul ettim sorularımla kusura bakmayın Son bir isteğim daha var;size bahsettiğim tohumdan yetiştirdiğim karanfil fidelerini fotoğraflarını sevgili maki01 den fikir almak için Karanfil başlığı altında yükledim,bir de çeliklerim var orada siz de bakıp fikir verebilirseniz çok sevinirim:) |
Sevgili loveflower güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim:) Zevkle deneyimlerimizi, paylaşıyoruz, çekinmeyin lütfen:)
|
Yer açelyalarına bayıldım, muhteşemler :)
Seralarda hiç rastlamadım ama görürsem mutlaka almak lazım. Balkonunuz tam bahara layık, rengarenk :) |
Sevgili gilan Ankarada bugünlerde fidelerini bulursunuz belki, isterseniz tohum yollayabilirim:) Serin sevdiği için Ankara Çiçeği de denmesi, bu yüzden sanırım.
|
Sevgili acemifüsun , Balkonunuzu keyifle gezdim.
Harika bir görsel şölendi benim için.Ayrıca manzaranızda harika. Çiçeklerinizin her biri ayrı güzel , sardunyalar, ipek çiçekleri , yer açelyaları hangisini saysam ki... Yeni balkon çiçeklerine merak sarmış birisi olarak hayran kaldım. Grevillea bitkiside çok ilginç ve güzelmiş. Emeklerinize sağlık, balkonunuzun keyfini güle güle yaşayın. |
Alıntı:
Çok teşekkürler :) |
Alıntı:
|
Sevgili füsun çiçeklerin son halleri nasıl acaba begonyalar için verdiginiz bilgi çok güzel yüreginize saglık...
|
sayın Acemifüsun,sizi bahçelerde çok aradım,bulamayınca balkonlara girdim ve buldum.Önce ; ben sizin rumuzunuzdaki Acemi yi kaldırıp,Profesyonel yapmak istiyorum,çünkü ,saksıda o kadar güzel çiçekler yetiştirmişsinizki,hayran oldum.Yer açelyaları,saksıda bu kadar güzelmi olur,tebrikler.Bütün çiçekleriniz,çok güzeldiler,balkon konumuzda harika iyi günlerde keyif almanız dileği ile efendim.
|
Alıntı:
Sitemizde o kadar deneyimli, bilgi sahibi arkadaşlarımız var ki; ben kendimi hep acemi görüyorum:) Yer açelyaları Ocak ayında aldığımda küçücük 5 adet fidecikti. Devamlı uçlarını aldım, dallanıp, güçlendiler, biraz da besin takviyesi ile çoştular:) Esas siz İzmir'in caddelerini, yol kenarlarını görseniz, yeraçelyaları ile bezenmiş haldeler:) Güzel görüşleriniz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim efendim, sevgiler, saygılar:) |
Cıvıl cıvıl bir balkonda İzmir havası aldım biraz . :) Yer açelyaları ne kadar güzelmiş. İlk kez gördüm. Ellerinize sağlık tüm bitkiler ve onları balkona sığdırma azmi harika.
|
|
Yer açelyaları ne kadar güzelmiş:) Güle güle büyütün Füsun hanım.
|
Hepside bir harika..
İzmir hayranıyım bu sene mutlaka İzmir yapacağım. Yer açelyaları tohumdanmı ekiliyor? |
Merhaba balkonunuz çok güzel,çiçekleriniz özellikle,yer açelyalarınızın ayrı bir havası var.
diğer arkadaşlar gibi bende yer açelyalarınızda takıldım kaldım,daha önce hiç görmemiştim.ellerinize sağlık sevgiler... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025