![]() |
5 Eklenti(ler)
Yer açelyalarını kış başı ufacık, siyah poşetlerde, fide olarak almıştım. Oldukça büyük dikdörtgen bir saksıya 4 adet fideyi diktim, onlarda güzel gelişip, çiçeklendiler:) Diğer açelya fotoğraflarını ilgili başlığa yükledim.
|
3 Eklenti(ler)
Clematis gerçekten çok ilginç bir çiçek:) O kuru dallardan, yemyeşil filizler, yapraklar çıkarması inanılmaz:) İlk fotoğraftaki YERDEN BİTME, geçen yaz bana hediye edilen bir çelikten köklenen:)
Son fotoğraf Montana Rubens. O Kışın sürgün verdi, bu yakında açması lazım. Sürgündeyken saksının tüm toprağını değiştirdiğim için biraz sarsıldı gibi, bakalım neler yapacak:) |
4 Eklenti(ler)
Mis kokulu karanfillerim tüm yıl boyunca çiçekli:) En kolay, kaprizsiz güzellerim:) En son onlara kardeş geldi:) Sevgili Fatoş'un hediye ettiği mor, kokulu olan çelik, köklendi, aynı saksıda yerini aldı:) Hepsi o kadar güzel kokuyorlar ki..
|
1 Eklenti(ler)
Cyclamen çok güzel çiçeklendi, bir yandan da tohum yapıyor:)
|
Füsun hanım karanfilleriniz budadınızmı hiç.
|
3 Eklenti(ler)
Gül begonyalara bakar mısınız:) Aslında fotoğraflardan daha güzeller, renkleri daha canlı:)
|
Alıntı:
|
Peki zamanı belli mi benimki de aldı başını gidiyor çiçek falan da yok sadece uzuyor:)
|
Benimki her zaman çiçekli, belki de balkonum çok güneşli ondandır. Güneşi seviyor, isterseniz iyice güneş göreceği bir yere alın ve çok boya gitmesin, tepeden kırın, yanlardan yeni sürgünler versin:)
|
Sevgili acemifüsun, ceylanların, sardunyaların, begonyaların, karanfilin çok güzel açmışlar.
Celamatisin kuru daldan yeşerip, öyle harika çiçekler açması, banada çok ilginç gelmiştir, sellukaların harika görünüyor ellerine sağlık sevgiler. |
Çok teşekkür ederim Füsun hanım'cığım bulabileceğim en çok güneşe koyayım benim balkonum çok güzel almıyor o yüzden olabilir:)
|
Ablacığım,
Balkonunda keyifle çay içme zamanı gelmiş:)İzmir'de bahar ilk balkonuna gelmiş:)Eline sağlık |
Sevgili Satı hanım karanfiller haricinde yeni yeni çiçekleniyoruz:) Sellukalar güneşi çok seviyor, ektiğim tohumlardan sadece 4 tanesi henüz çıkmadı. Sevgiler.
|
Sevgili Yılmaz İzmir'e bahar geldi sayılır:) Balkonda çay içmeye dersen şu an adım atacak yer yok:)) Henüz kış düzeninde saksılar, saksılardaki düzenlemeleri tam bitiremedim. Kaktüs ve sukulentleri iyice güneş görsünler diye tüm ön balkona yaydım. Balkonu olduğu gibi çeksem, çok gülersiniz herhalde:) Bugün fotoğraf çekerken akrobasi yaptım:))
|
Sevgili cellin tohumları ektiniz mi? Ektiyseniz fideler ne durumda? Bence İzmirde en geç Eylül sonu gibi tohumları ekmek gerekiyor, anca büyüyüp, çiçek açarlar. Sıcağı sevmedikleri için belediye İzmir şartlarında kış ve bahar süslemelerinde kullanıyor. Belediye fideleri Kasımda dikiyor.
|
Olsun sevgili cellin üzülmeyin:) Ben de tohum var, seneye Eylül gibi direk saksıya ekersiniz. Şaşırtmayı sevmiyor yer açelyaları..
|
Sevgili cellin ben kışın pazardan siyah poşetlerde 4 fide aldım, tohumlar için geç kalmıştım.
|
Sevgili füsun hanımcim çok güzeller,ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Sevgili Sevim hanımcığım teşekkür ederim:) Biz de sizin yakında o güzel güllerinizi göreceğiz:)
|
Sevgili loveflower hoş geldiniz:) Biz Egeliler yazı balkonda geçiriz, bizler için gerçekten balkon evin bir odası gibi:)
Karanfillerinizi güle güle büyütün, kokulu değillerse, size İzmirden mis kokulu karanfil yollarız:) Güzel görüşleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim:) |
Alıntı:
|
Tohumdan çimlenen sellukalarımın fotoğraflarını selluka başlığına taşıdım:)
|
Ablacığım,
Umarım bir gün balkonunda çay ziyafeti çekeriz:)Benden söylemesi bu güzellikler balkonunda olduğu sürece turistler ziyaret planlarına alabilir balkonunu ve balkonun Türkiye'de görülmesi gereken ilk 10 yer sıralamasına girebilir:) |
:)) Çok sevinirim, keşke gelseniz kardeşçiğim:) Tabi, tabii:)) Benim mütevazı balkona kaldı turistler:))
|
Karanfillerini çok beğendim.
|
Sevgili füsun balkonun şenlenmiş hepsi bir harika karanfiller begonyalar yer açelyalari enfes ilk defa gördüm bu tür açelyaları mersinde bu tür yok merak ettimde kokusu varmı acaba.. Ellerine saglık maşallah......
|
Sevgili burak alkan beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim:) Yer açelyaları kokusuz, sıcağı hiç sevmezlermiş. Onun için Mersin şartlarında çiçekçiler kullanmıyordur.
|
Sevgili füsun balkona ugramadınız kaç gündür çiçekler bayagı gelişmiş dahada güzelleşmiştir sanırım yeni resimler yokmu ....
|
5 Eklenti(ler)
Var var:)) Yer açelyalarının çiçekleri sanki grapon kağıtlarından:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025