![]() |
Alıntı:
İzmir'e gelirseniz beklerim, memnun olurum:) |
Balkonunuzu gezmek bugüne kismet oldu. Cok neseli, cok renkli, civil civil bir balkon. Manzaraniz da gercekten cay, kahve keyfi icin muhtesem. Sevgiler.
|
Canım arkadaşım yer açelyaların, sardunyaların, balkonun bizlere görsel şölen yaptırdı, ellerine sağlık. Havalar düzelsin en kısa zamanda balkonda kahve içmeye geleceğim.
|
Çok sevinirim Fatoşcuğum:) Bekliyorum:)
|
Merhaba sevgili acemifüsun,tohum teklifin için çok teşekkür ederim.sanırım karanfilleri sizde bir ayrı seviyorsunuz.almanyadan teyzem 2 ay önce karanfil vs.tohumlar getirdi.
Sevgili nazmurat,bıcırık arkadaşlarıma gönderdim.kendimde ektim,bir kısmınıda burak alkana hafta içi göndercem inşallah,dilerseniz sizede göndereyim.sevgiler.. |
Buldum buldum 4 renk aldım açelya.
Füs senin güzellere bakıp aşık olmamak mümkün değil. |
Alıntı:
|
Füsun Hanım yer açelyalarınız çok güzel. Her sene tohumdan ekerken bu sene ekmediğime utandım sizinkileri görünce. Sevgilerimle..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bahar temizliği, yatılı misafirim , anca fırsat bulabildim:) Ne zamandır balkondan fotoğraflar çekip, yüklemek istiyordum, en sonunda:)
Minyatür ceylanlarım geçen bahar bana 7-8 cm. çelikler olarak geldi, bende köklendiler, geliştiler:) Bu bahar da çoştular:) |
4 Eklenti(ler)
Yer minelerini fide olarak bir ay önce aldım. Morlarla ile eflatunları birleştirdim, biraz daha gelişince bence çok güzel olacaklar:)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da pembişle beyazlar:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu saksıda da kırmızı eğemenliği var:)
|
5 Eklenti(ler)
Bodur sardunyalar da keyifli:)
|
1 Eklenti(ler)
Karanfillerimin hepsi tomurcuklu
|
1 Eklenti(ler)
Şeker begonyaları geçen yıl fide olarak gelmişti. Arada buduyorum, çok seviniyorlar:)
|
3 Eklenti(ler)
Sarıcı Sundavillie geçen yaz almıştım, iyi gelişme gösterdi. Nisan başı gibi uç dallarından iki çelik aldım, biri köklendi, arkadaşıma hediye ettim:) Sundavilliemin iki bodur tür kardeşi oldu:) Kırmızı kırmızı çok güzeller:) Teşekkürler sevgili arkadaşım:)
|
3 Eklenti(ler)
Çok güzeller değil mi?:) Bu köşe kırmızı ve tonları:) Somon rengi çiçeğimin adı Diasca, kendisi aslanağzı soyundan geliyormuş:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelliği hediye eden sevgili arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum:)
|
1 Eklenti(ler)
Birdik, iki olduk:) Allah sonumuzu hayır etsin:)
|
1 Eklenti(ler)
Festival hatırası:) Dayanamadım:)
|
3 Eklenti(ler)
Begonyalarımından biri hastalandı, o karantinada. Diğerlerinin durumu iyi.
|
2 Eklenti(ler)
Clematisler tomurcukta, Varşova güzeli( WARZAWSKA NIKE )
açmaya başladı:) |
3 Eklenti(ler)
Ortancalardan ilk resimdeki değişik bir tür, geçen yıl tesadüfen bulmuştum. Hepsi keyifli:)
|
2 Eklenti(ler)
Mavişler iyi gidiyor:) Beyaz maviş için tekrar Fatoşcuğuma teşekkür ederim:)
|
1 Eklenti(ler)
Avustralya sarmaşığı, Muehlenbeckia complexa (Creeping Wire Vine) geçen yıl çelik olarak gelmişti.
|
3 Eklenti(ler)
Küpelerin hepsini çelikten ürettim, yetiştirdim:) Açmayacaklar mı diye endişeleniyordum, hepsi tomurcuklanmaya başladı:)
|
sevgili Acemifüsun,balkonunuz hem çok renkli hem de çok şık.mineler çok hoş olmuş.maviş bir harika.çiçek festivalinde maviş satışı gördünüz mü acaba?fena halde canım çekti :)
|
1 Eklenti(ler)
Papatyalarıma bakar mısınız?:) Ne kadar güzeller:) Daha sona çelikten ürettiklerimle birlikte yer açelyalarının büyük saksısına geçecekler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025