![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Clematis dellenmiş mi ne elinde arkadaşım. Kırk bin kere maşallahhhh.
Küpelere üzüldüm ama, hepsini çeliklemişsindir sen.;) 1 aya kalmaz , çeliklerde çiçek açar senin elinde:) Benim kırılan dallar çeliklenmişti, üstlerinde tomurcuk görünce hayrete düştüm. Hem kök atıp, hemde tomurcuğu nasıl yapabildi. Herşey cok güzel, güzel günlerin olsun o balkonda. |
füsun hanım celemantisinize öncelikle maşallah diyeyim saksısının büyüklüğünün ne kadar olduğunu merek ettim birde kışı içeridemi yoksa dışarıdamı geçirdi
|
Dellendi cemocuğum:)) Bu cins çok gayretli maşallah:) Küpelere sağlık olsun dedim, ne yapalım, olduktan sonra elden bir şey gelmiyor canım. Hepimiz birlikte, çiçeklerimizin keyfini sağlıkla yaşayalım arkadaşım:)
|
Alıntı:
|
Sevgili Füsun clematis çok güzel küpeliler coşmuş maşallah harikalar ellerinize emeginize saglık ...
|
Çiçekleriniz çok güzel.
|
Güzelim balkon nazara gelmiş, geçmiş olsun. İnşaallah bir daha yaşanmaz..
|
çok beğendim
|
Geçmiş olsun ablacığım..En kısa zamanda devrilen saksılarından bol bol çiçekler fışkırı inşalla:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşallah gözüm gönlüm açıldı...
|
Merhaba çiçekleriniz mükemmel görünüyor.Benim yılbaşı çiçeğim yaklaşık altı yıldır açmıyor.Artık anneme verdim belki orada açar.
|
:eek: Clematis muhteşem!!!
O saksıda 4 ayrı tür varsa bütün bu çiçekler tek kökten yani öyle mi? Ellerinize sağlık. :) Aslında bir de İzmir'de clematis yetiştirmek zordur, fazla sıcak gelir. O yüzden iki kat elinize sağlık sevgili acemifüsun. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hepsi de birbirinden harika ellerine gönlüne sağlık.
İzmire gelir gelmez balkonundayım canım:) |
Ne kadar haklı arkadaşlar. Gerçekten gözü gönlü açılıyor insanın o güzelim çiçekleri gördüğünde. Emeğine yüreğine sağlık füsun hanımcım.:)
|
Balkonunuz çiçekleriniz muhteşem. Clematis, minyatür ceylanlar, küpeler, sakızlar hepsi birbirinden güzel. İzlerken çok keyif aldım. Ellerinize, yüreğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025