![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
füsuncum clematisin çıldırmış hakikaten süper olmuş..
|
Sevgili acemifüsun clematisiniz çıldırmış ama harika olmuş...Ellerinize sağlık..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba sevgili acemifüsun arkadaşlar gibi bende clematiste kaldım,maşallah o ne güzelliktir öyle.küpeler,maviş vs.hepsi ayrı güzellikteler ellerinize sağlık. menekşelerinizi de görmek isterim,avatarınız ve menekşe sayfasına eklediğiniz güzeller çok hoştu.
|
Sevgili İremsıla teşekkür ederim:) A. menekşeleri keyifliler, dinlenip, dinlenip açıyorlar:) Yapraktan ürettiğim ve yanlardan yavrulayan bir çok yavru menekşem oldu. Gelişmiş menekşelerimin hepsi, yavruların birazı fitilli sulamada. Artık yavruların hepsini fitilli sulamaya geçireceğim. A.Menekşesi başlığında fotoğraflarını paylaşacağım:)
|
Alıntı:
füsun hanımcım keyifli balkonunuzda iyi seyirler.çiçekler müthiş ama clematis ve maviş harikalar.Birde bu nedir ilk defa görüyorum biraz bilgilendirirmisiniz lütfen. Bayıldım ben buna...saygılar |
Sevgili acemifüsun
Balkonunu bu akşam gezdim. Yok yok balkonu olmuş. Ne kadar emek verdiğin çok belli. Düzenli ve çok çeşitli. Eminim bu balkona Bicentennial çok yakışacak. Büyümüş gelişmiş olarak balkonunu süsleyecekitir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ziyaretinize geldim. Gelirken de bir saksı maviş getirdim. :D
Eklenti 233917 Burası balkon değil bence :) Maşallah yok yok. Benim clematis daha yeni açıyor. Sevgiler |
Hoş geldin canım:) Ellerine sağlık, Maşallah ne güzel gelişmiş:) Baharda inanılmaz gelişecek, şaşıracaksın:)
Clematisine W.Nike kardeşi gelebilir:) Çelikler aldım, umarım başarılı olurum:) Sevgiler. |
Maviş çok güzel ellerine sağlık füsuncum.
|
Sevim hanımcığım teşekkür ederim, sizin bahçenizdeki güzelliklerin yanında..:)
|
Sevgili arkadaşım,hepisinin yeri ayrı güzel.
|
sayın acemifüsun,
30 nisandaki hoya toplantısında verdiğiniz sellukam, oradan edindiğim hoya (mum çiçeği) ve yine oradan edindiğim ezan çiçeği büyüyorlar. şimdilerde kendi arazimle ilgilendiğimden onlara fazla zaman ayıramıyorum ama sulamayı ihmal de etmiyorum. saygılar |
Bitkileriniz, saksılarınız, herşey çok güzel, ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sanki parkta, bahçede dolaşıyorum zannettim. Hepside çok güzeller.
Yarattığınız cennette mutlu olun inşaallah... |
Güzel görüşleriniz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sayın mrmusti:) Sizin yetişitrdiğiniz güzelliklerin yanında ...:)
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı hanım teşekkür ederim:) Beyaz yılbaşı beni de şaşırttı, isterseniz paylaşabilirim:) Küpelerin gözünün içine bakıyorum fakat İzmirde küpe çok zor.
|
Füsun hanım, harikasınız. Elinize sağlık. O nasıl tertip-düzen öyle, ne kdar bakımlılar. Hayran kaldım.
Mavişlerden ve beyaz yılbaşından dağıtırsanız benim için de ayırın lütfen. Madagaskar yasemininiz var mıydı?..:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025