agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   acemifüsun / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/20976.htm)

acemifüsun 02-06-2011 18:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 814599)
Ne kadar haklı arkadaşlar. Gerçekten gözü gönlü açılıyor insanın o güzelim çiçekleri gördüğünde. Emeğine yüreğine sağlık füsun hanımcım.:)

Sevgili Sevim hanım güzel görüşleriniz için teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun:)

acemifüsun 02-06-2011 18:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış (Mesaj 814671)
Balkonunuz çiçekleriniz muhteşem. Clematis, minyatür ceylanlar, küpeler, sakızlar hepsi birbirinden güzel. İzlerken çok keyif aldım. Ellerinize, yüreğinize sağlık.

Sevgili Doğayla Barış hoş geldiniz:) Teşekkür ederim:) Çalışmalarınız nasıl gidiyor, kolayladınız mı?

fellez 02-06-2011 20:34

füsuncum clematisin çıldırmış hakikaten süper olmuş..

bıcırık 02-06-2011 21:40

Sevgili acemifüsun clematisiniz çıldırmış ama harika olmuş...Ellerinize sağlık..

acemifüsun 02-06-2011 22:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fellez (Mesaj 815445)
füsuncum clematisin çıldırmış hakikaten süper olmuş..

fellezciğim Varşova Güzeli'nin 10 gün çiçekleriyle çok keyiflendik:) Son günlerde kuvvetli rüzgarların da etkisiyle artık taç yapraklarını döküyor. Şimdi sırada Montana Rubens ve Jakmanii var. Bu deliden sonra, onlardan da iyi performans bekliyorum:) Huysuz Piilu'dan ise bir beklentim yok.

acemifüsun 02-06-2011 22:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bıcırık (Mesaj 815520)
Sevgili acemifüsun clematisiniz çıldırmış ama harika olmuş...Ellerinize sağlık..

Teşekkür ederim sevgili bıcırık, daha güzelleri sizlerin olsun:)

İremsıla 22-06-2011 11:26

Merhaba sevgili acemifüsun arkadaşlar gibi bende clematiste kaldım,maşallah o ne güzelliktir öyle.küpeler,maviş vs.hepsi ayrı güzellikteler ellerinize sağlık. menekşelerinizi de görmek isterim,avatarınız ve menekşe sayfasına eklediğiniz güzeller çok hoştu.

acemifüsun 22-06-2011 15:29

Sevgili İremsıla teşekkür ederim:) A. menekşeleri keyifliler, dinlenip, dinlenip açıyorlar:) Yapraktan ürettiğim ve yanlardan yavrulayan bir çok yavru menekşem oldu. Gelişmiş menekşelerimin hepsi, yavruların birazı fitilli sulamada. Artık yavruların hepsini fitilli sulamaya geçireceğim. A.Menekşesi başlığında fotoğraflarını paylaşacağım:)

fooflower 11-07-2011 16:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 707634)
Sevgili Güngör en sonunda oxalisin dilini çözdüm; teşekkür ederim canım:)

füsun hanımcım keyifli balkonunuzda iyi seyirler.çiçekler müthiş ama clematis ve maviş harikalar.Birde bu nedir ilk defa görüyorum biraz bilgilendirirmisiniz lütfen. Bayıldım ben buna...saygılar

Benol Hazaroğlu 11-07-2011 21:45

Sevgili acemifüsun

Balkonunu bu akşam gezdim. Yok yok balkonu olmuş. Ne kadar emek verdiğin çok belli. Düzenli ve çok çeşitli. Eminim bu balkona Bicentennial çok yakışacak. Büyümüş gelişmiş olarak balkonunu süsleyecekitir.

acemifüsun 12-07-2011 17:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fooflower (Mesaj 834647)
füsun hanımcım keyifli balkonunuzda iyi seyirler.çiçekler müthiş ama clematis ve maviş harikalar.Birde bu nedir ilk defa görüyorum biraz bilgilendirirmisiniz lütfen. Bayıldım ben buna...saygılar

Sevgili fooflower güzel görüşleriniz için teşekkür ederim:) Merak ettiğiniz bitki oxalis( süs yoncası). Saygılar.

acemifüsun 12-07-2011 17:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu (Mesaj 834743)
Sevgili acemifüsun

Balkonunu bu akşam gezdim. Yok yok balkonu olmuş. Ne kadar emek verdiğin çok belli. Düzenli ve çok çeşitli. Eminim bu balkona Bicentennial çok yakışacak. Büyümüş gelişmiş olarak balkonunu süsleyecekitir.

Sevgili Benol hanım çok teşekkür ederim:) Bicentennial ile beni çok sevindirdiniz:) İzmir'e geldiğinizde vaktiniz uygun olursa görüşebilirsek, evimize buyurursanız ayrıca sevinirim:)

füsunANK 13-07-2011 21:28

1 Eklenti(ler)
Ziyaretinize geldim. Gelirken de bir saksı maviş getirdim. :D

Eklenti 233917

Burası balkon değil bence :) Maşallah yok yok. Benim clematis daha yeni açıyor. Sevgiler

acemifüsun 13-07-2011 21:39

Hoş geldin canım:) Ellerine sağlık, Maşallah ne güzel gelişmiş:) Baharda inanılmaz gelişecek, şaşıracaksın:)
Clematisine W.Nike kardeşi gelebilir:) Çelikler aldım, umarım başarılı olurum:) Sevgiler.

sevim4 13-07-2011 22:26

Maviş çok güzel ellerine sağlık füsuncum.

acemifüsun 15-07-2011 13:25

Sevim hanımcığım teşekkür ederim, sizin bahçenizdeki güzelliklerin yanında..:)

sevim4 15-07-2011 14:03

Sevgili arkadaşım,hepisinin yeri ayrı güzel.

mavikartal5 16-07-2011 19:36

sayın acemifüsun,
30 nisandaki hoya toplantısında verdiğiniz sellukam, oradan edindiğim hoya (mum çiçeği) ve yine oradan edindiğim ezan çiçeği büyüyorlar. şimdilerde kendi arazimle ilgilendiğimden onlara fazla zaman ayıramıyorum ama sulamayı ihmal de etmiyorum.
saygılar

Azelia Kara 16-07-2011 22:42

Bitkileriniz, saksılarınız, herşey çok güzel, ellerinize sağlık.

füsunANK 17-07-2011 20:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 836122)
Hoş geldin canım:) Ellerine sağlık, Maşallah ne güzel gelişmiş:) Baharda inanılmaz gelişecek, şaşıracaksın:)
Clematisine W.Nike kardeşi gelebilir:) Çelikler aldım, umarım başarılı olurum:) Sevgiler.

Mavişim şimdi daha da çiçeklendi, güzelleşti. Tekrar teşekkürler. Clematis başarılı olur inşallah, benim ki tek başına sıkılıyor zaten . Sevinir kardeş gelmesine ;) Sevgiler

acemifüsun 18-07-2011 21:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mavikartal5 (Mesaj 837331)
sayın acemifüsun,
30 nisandaki hoya toplantısında verdiğiniz sellukam, oradan edindiğim hoya (mum çiçeği) ve yine oradan edindiğim ezan çiçeği büyüyorlar. şimdilerde kendi arazimle ilgilendiğimden onlara fazla zaman ayıramıyorum ama sulamayı ihmal de etmiyorum.
saygılar

Sayın mavikartal5 bahçe işlerinizde kolaylıklar dilerim.Yetiştirdiğiniz bitkiler, çiçekler eminim çok sağlıklı olacak. Saygılar.

acemifüsun 18-07-2011 21:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Azelia Kara (Mesaj 837388)
Bitkileriniz, saksılarınız, herşey çok güzel, ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun:)

acemifüsun 18-07-2011 21:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 837638)
Mavişim şimdi daha da çiçeklendi, güzelleşti. Tekrar teşekkürler. Clematis başarılı olur inşallah, benim ki tek başına sıkılıyor zaten . Sevinir kardeş gelmesine ;) Sevgiler

Mavişine çok sevindim canım:) İnşallah başarılı olurum:)

mrmusti 05-08-2011 10:54

Sanki parkta, bahçede dolaşıyorum zannettim. Hepside çok güzeller.
Yarattığınız cennette mutlu olun inşaallah...

acemifüsun 06-08-2011 11:59

Güzel görüşleriniz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sayın mrmusti:) Sizin yetişitrdiğiniz güzelliklerin yanında ...:)

Satı Uğurtan 06-08-2011 12:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 811044)
Beyaz yılbaşım da mevsimi şaşırdı:)

Sevgili acemifüsun, benim favorim beyaz açan yılbaşı çiçeği, fakat clematisler ve küpeliler o kadar güzel görünüyorlarki hayran kaldım, elinize yüreğinize sağlık.

acemifüsun 06-08-2011 12:27

Sevgili Satı hanım teşekkür ederim:) Beyaz yılbaşı beni de şaşırttı, isterseniz paylaşabilirim:) Küpelerin gözünün içine bakıyorum fakat İzmirde küpe çok zor.

agozce 06-08-2011 22:21

Füsun hanım, harikasınız. Elinize sağlık. O nasıl tertip-düzen öyle, ne kdar bakımlılar. Hayran kaldım.

Mavişlerden ve beyaz yılbaşından dağıtırsanız benim için de ayırın lütfen.

Madagaskar yasemininiz var mıydı?..:))

Satı Uğurtan 07-08-2011 01:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 844478)
Sevgili Satı hanım teşekkür ederim:) Beyaz yılbaşı beni de şaşırttı, isterseniz paylaşabilirim:) Küpelerin gözünün içine bakıyorum fakat İzmirde küpe çok zor.

Sevgili acemifüsun, çok incesiniz çok teşekkürler, benimde küçük bir kök var henüz açmadı, sanıyorum bu yıl açar sevgiler.

acemifüsun 07-08-2011 15:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi agozce (Mesaj 844630)
Füsun hanım, harikasınız. Elinize sağlık. O nasıl tertip-düzen öyle, ne kdar bakımlılar. Hayran kaldım.

Mavişlerden ve beyaz yılbaşından dağıtırsanız benim için de ayırın lütfen.

Madagaskar yasemininiz var mıydı?..:))

Canım, hoş geldin, güzel görüşlerin için teşekkür ederim:) Memnuniyetle mavişlerden ve beyaz yılbaşından senin için ayıracağım:) Madagaskar yaseminim yok:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025