![]() |
Sevgili acemifüsun hanım, clematisi budadınmı?bodur sundavillia çok güzel canlı maşallah.
Sürekli güneştemi? begonyayaları kazanmana çok sevindim. Canım ellerine sağlık. |
Alıntı:
Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili Sevim hanımcığım teşekkür ederim:) Sundavillialar devamlı güneşte, bol su istiyor ve oldukça yoğun çiçekleniyorlar. Clematisler mecburi bir budamaya maruz kaldı. İlk önce serçeler yuva yapmak için W.Nike'ın dallarını kopardılar, daha sonra Montana.Rubens K. örümcek istilasına uğradı, baş edebilmek için budadım. Clematislerin yapraklarında da bozulma var, mantar olabilir. Elim erdiği zaman hepsini saksıdan çıkartıp, kökleri temizleyip, ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler:) |
Çok sevindim çilli sardunya bulmana, benimki malesef gitti.
Geçen yaz bu dönemde resmen kara yastaydım. Bu yaz ölenler olsa da hala yaşayatabildiğim sardunyalarım olduğu için mutluyum :) |
Merhaba
[QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler:)[/QUOTE
Balkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında. Senin kalbinin güzellğinden. Paylaşımı ne kadar çok seviyorsun.Eline sağlık. Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim. Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz. Selamlar. |
Sevgili Füsun sardunyalar harika görünüyor sundavilla küpeliler maviş çok güzel maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Sevgili Füsun,
resimler için teşekkürler. Farezya bahçe olduğunda haberim olursa sevinirim. |
Alıntı:
Gönül hanım çilli sardunyanın güneşe oldukça dayanıklı olduğunu söyledi. Zaten ben de sera dışında, güneşte duran pek çok çilli gördüm. Ayrıca minyatür somon rengi ceylanlar da güneşin altında, çok yoğun çiçekliydiler. Benimkiler şu an çiçekli değiller dediğimde, yanlış bir şey yapıyorsun o zaman, onları güneşe al hemen, çok sulama dedi. |
[QUOTE=farezya;849703][QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler:)[/QUOTE
Balkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında. Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim. Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz. Selamlar.[/QUOTE] Farezyacığım bahçeli evin için bütün kalbimle duacıyım, en güzellerine layiksin arkadaşım:) Çok öpüyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Füsuncum yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)
Resim ekleme zamanı gelmiş balkondaki güzeller nasıllar acaba ? |
Füsun hanımcım mutlu yıllar.
|
Alıntı:
Sevgili Perişciğim ben de sizin yeni yılınızı kutluyorum, ailenizle birlikte sizlere sağlıklı, mutlu, bol çiçekli günler diliyorum:) Selamlar, sevgiler.. Sardunyalar, Yılbaşılar, açelyalar bol çiçekli:) Fotoğraflarını başlıklara eklediğim için burada tekrar olmasın dedim:) Yaşlanan bir türlü istediğim gibi açmayan Kalanchoelarımı yaz sonu uzun büyük saksıya fideledim. Şimdi hepsi tomurcuklu, açsınlar hemen paylaşacağım canım:) |
Alıntı:
|
Füsun'cuğum, yeni yılını kutlar, sevgili ailenle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim canım. sevgilerimle.
|
Yeni yılınızı tüm yüreğimle kutlar, sağlıkla, başarıyla sevdiklerinizle birlikte daha nice yıllar görmenizi ve geçirmenizi dilerim...
|
Sevgili Acemifüsun,yüzünüzü hiç görmesem de samimiyetinizi,çiçeklerinizi o kadar çok sevdim ki...çok mutlu huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.sevgiler
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Fatoş, nazlı06, armeria ben de sizlere mutlu, sağlıklı, iyi yıllar dilerim:)
Tüm güzel dilekleriniz sizlere misliyle geri dönsün, kucak dolusu sevgilerimle..:) Balkonumda bu güzel hercaileri tüm arkadaşlarıma yolluyorum:) |
Yeni yıl, sağlık mutluluk ve boll çiçekli günler getirsin arkadaşım.
Selamlar. |
Mutlu yillar sevgili acemi füsun.
|
Alıntı:
|
Merhaba Füsun hanım, bu günkü sabah gezimde sizin balkonunuzdaydım. Balkonunuz hafızama mor clematisli balkon olarak kazınmıştır. :) Çiçekleriniz çok güzeller, Sayfanızı gezerken balık kılçığı atlasınızla ilgili başka bilgi göremedim, tuttu mu gelişimi nasıl ?
|
Merhaba sevgili sakdag hoş gelmişsiniz:) Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim:) Balık Kılçığı Atlas kolay kökleniyor, fakat nedense gelişimi çok yavaş. Belki istediği şartları tam yerine getiremiyorum, kısaca ben dilini çözemedim. Sevgiler.
|
Sevgili Füsun Hanım çiçekleriniz muhteşem.Belli ki ilgi ve sevginizle büyümüş hepsi.
Begonyalarınız, sardunyalarınız harikalar.Menekşelerinizi de ayrıca takip ediyorum formdan. Güzel günler dilerim :) |
Sevgili özen hanım hem balkona hem de sitemize hoş gelmişsiniz:)Güzel görüşleriniz, dilekleriniz için teşekkür ederim:) Sardunyalar kışın hiç dinlenmediler, devamlı çiçekliler, yazın sorun olur mu bilemiyorum? Begonyalar dinlenmede, hemen hemen hiç sulamıyorum, baharda topraklarını değiştireceğim, umarım yazın güzel çiçeklenirler. Menekşeler İzmir şartlarında kışın çoşuyorlar:)Sevgiler.
|
sevgili fisün çiçekleriniz balkonunuz çok güzel, açelyalar çok güzel olmuş. allahım banada nasip etsin böyle bol çiçekli bol yeşil balkon bahçe. açelyalarınızın toprağı bakımını nasıl yapıyorsunuz izmir manisa yakın birbirine ben odada tuttum olmadı balkona koydum yine olmadı şimdi canım kızımın tüm yaprakları döküldü :(
|
Sevgili gulen açelyalar yaklaşık 4 aydır bizimle. İçeride , ısıtılan mekanda kesinlikle yaşamıyorlar, daha önceki yıllarda deneyimlerime göre bu kadar net konuşabiliyorum. Balkonda duruyorlar, klorsuz, içme suyu ile suluyorum, suyu çok seviyorlar. Geçen gün 1lt suya 2 mercimek büyüklüğünde limon tuzunu eritip, bu su ile suladım. Toprak ph'nı düşürmek için, asitik toprak seviyorlar. Toprak ph'nı yükseltmeyecek besin eriği çok az veriyorum. Siz yaprakları dökülen açelyalarınıza sera uygular, yapraktan da besin verirseniz sağlıklarına kavuşurla sanırım. Açelya başlığında Güler hanımın da önerilerini dikkate alırsanız açelyanız kendine gelecektir. Sevgiler.
|
4 Eklenti(ler)
Biz İzmirliler kar görgüsüzü olduğumuz için balkondan bu günkü kar manzaralarını sizinle paylaşmak istedim:) Önümüzdeki parkta Jakaranda ve palmiyeler karla bezeli:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025