agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   acemifüsun / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/20976.htm)

sevim4 19-08-2011 11:06

Sevgili acemifüsun hanım, clematisi budadınmı?bodur sundavillia çok güzel canlı maşallah.
Sürekli güneştemi? begonyayaları kazanmana çok sevindim.
Canım ellerine sağlık.

acemifüsun 19-08-2011 12:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 848926)
Yeni güzellerin hayırlı olsun sevgili arkadaşım, özellikle ilk fotoğraftaki sardunya bana ebruli gibi geldi, yanılıyor muyum? Pembe biyeli de çok çok güzel, sağlıklı bol çiçekli olmalarını diliyorum.

Küpeliler için ayrıca kutluyorum seni. İzmir'in sıcakları ve beraberinde taşıdığı zararlılara rağmen çok güzeller.

Sevgiler...

Canım teşekkür ederim, ilk eklediğim sardunya çilli, en sonunda buldum:) Fotoğraf konusunda oldukça başarısızım, bir de rüzgar eklenince:))
Sevgiler.

acemifüsun 19-08-2011 12:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 849655)
Sevgili acemifüsun hanım, clematisi budadınmı?bodur sundavillia çok güzel canlı maşallah.
Sürekli güneştemi? begonyayaları kazanmana çok sevindim.
Canım ellerine sağlık.

Sevgili Sevim hanımcığım teşekkür ederim:) Sundavillialar devamlı güneşte, bol su istiyor ve oldukça yoğun çiçekleniyorlar. Clematisler mecburi bir budamaya maruz kaldı. İlk önce serçeler yuva yapmak için W.Nike'ın dallarını kopardılar, daha sonra Montana.Rubens K. örümcek istilasına uğradı, baş edebilmek için budadım. Clematislerin yapraklarında da bozulma var, mantar olabilir. Elim erdiği zaman hepsini saksıdan çıkartıp, kökleri temizleyip, ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler:)

maki01 19-08-2011 13:01

Çok sevindim çilli sardunya bulmana, benimki malesef gitti.

Geçen yaz bu dönemde resmen kara yastaydım. Bu yaz ölenler olsa da hala yaşayatabildiğim sardunyalarım olduğu için mutluyum :)

Hülya 19-08-2011 13:03

Merhaba

[QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler:)[/QUOTE

Balkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında.
Senin kalbinin güzellğinden.
Paylaşımı ne kadar çok seviyorsun.Eline sağlık.
Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim.
Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz.
Selamlar.

Periş 19-08-2011 13:31

Sevgili Füsun sardunyalar harika görünüyor sundavilla küpeliler maviş çok güzel maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

jineop 19-08-2011 13:56

Sevgili Füsun,
resimler için teşekkürler. Farezya bahçe olduğunda haberim olursa sevinirim.

acemifüsun 19-08-2011 14:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 849701)
Çok sevindim çilli sardunya bulmana, benimki malesef gitti.

Geçen yaz bu dönemde resmen kara yastaydım. Bu yaz ölenler olsa da hala yaşayatabildiğim sardunyalarım olduğu için mutluyum :)

Dilaracığım Sardunyalarının çoğunun sağlıklı olmasına çok sevindim canım:)

Gönül hanım çilli sardunyanın güneşe oldukça dayanıklı olduğunu söyledi. Zaten ben de sera dışında, güneşte duran pek çok çilli gördüm. Ayrıca minyatür somon rengi ceylanlar da güneşin altında, çok yoğun çiçekliydiler. Benimkiler şu an çiçekli değiller dediğimde, yanlış bir şey yapıyorsun o zaman, onları güneşe al hemen, çok sulama dedi.

acemifüsun 19-08-2011 14:23

[QUOTE=farezya;849703][QUOTE=acemifüsun; ilaçlayıp, yeniden dikeceğim. Clematisler sevgili farezya bahçeli ev alınca onun bahçesine gidecekler:)[/QUOTE

Balkon ve çiçekler çokk güzel,senin bakımın sayesinde Füsun. Bu yaz sıcaklarında çiçekleri yaşatabilmek çok zor aslında.

Füsun ,canım.Şimdiden benim bahçemi düşünmene çokkk sevindim.Teşekkür ederim.
Bahçeyi bulunca,hepimizin bahçesi olacak inşallah.Birlikte keyfini süreriz.
Selamlar.[/QUOTE]

Farezyacığım bahçeli evin için bütün kalbimle duacıyım, en güzellerine layiksin arkadaşım:) Çok öpüyorum.

acemifüsun 19-08-2011 14:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 849717)
Sevgili Füsun,

Sevgili lir ben teşekkür ederim, sevgiler:)

acemifüsun 19-08-2011 14:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 849712)
Sevgili Füsun sardunyalar harika görünüyor sundavilla küpeliler maviş çok güzel maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

Sevgili Periş teşekkür ederim:) Mavişleri yeni bölebildim, inşallah gelişince ve havalar serinleyince size yola çıkacaklar:) Sevgiler

Hülya 19-08-2011 14:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 849717)
Sevgili Füsun,

Teşekkür ederim, Sayın Lir

Periş 30-12-2011 23:12

Sevgili Füsuncum yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)
Resim ekleme zamanı gelmiş balkondaki güzeller nasıllar acaba ?

sevim4 31-12-2011 11:11

Füsun hanımcım mutlu yıllar.

acemifüsun 31-12-2011 12:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 893682)
Sevgili Füsuncum yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)
Resim ekleme zamanı gelmiş balkondaki güzeller nasıllar acaba ?

Sevgili Perişciğim ben de sizin yeni yılınızı kutluyorum, ailenizle birlikte sizlere sağlıklı, mutlu, bol çiçekli günler diliyorum:) Selamlar, sevgiler..
Sardunyalar, Yılbaşılar, açelyalar bol çiçekli:) Fotoğraflarını başlıklara eklediğim için burada tekrar olmasın dedim:) Yaşlanan bir türlü istediğim gibi açmayan Kalanchoelarımı yaz sonu uzun büyük saksıya fideledim. Şimdi hepsi tomurcuklu, açsınlar hemen paylaşacağım canım:)

acemifüsun 31-12-2011 12:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 893798)
Füsun hanımcım mutlu yıllar.

Sevim hanımcığım teşekkür ederim:) Ben de sizlere yeni yılda ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu, bol çiçekli, güzel günler diliyorum:) Sevgiler..

Fatoş 31-12-2011 14:41

Füsun'cuğum, yeni yılını kutlar, sevgili ailenle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim canım. sevgilerimle.

nazlı06 31-12-2011 15:26

Yeni yılınızı tüm yüreğimle kutlar, sağlıkla, başarıyla sevdiklerinizle birlikte daha nice yıllar görmenizi ve geçirmenizi dilerim...

armeria 31-12-2011 15:40

Sevgili Acemifüsun,yüzünüzü hiç görmesem de samimiyetinizi,çiçeklerinizi o kadar çok sevdim ki...çok mutlu huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.sevgiler

acemifüsun 31-12-2011 16:21

3 Eklenti(ler)
Sevgili Fatoş, nazlı06, armeria ben de sizlere mutlu, sağlıklı, iyi yıllar dilerim:)
Tüm güzel dilekleriniz sizlere misliyle geri dönsün, kucak dolusu sevgilerimle..:)
Balkonumda bu güzel hercaileri tüm arkadaşlarıma yolluyorum:)

Hülya 01-01-2012 00:07

Yeni yıl, sağlık mutluluk ve boll çiçekli günler getirsin arkadaşım.
Selamlar.

ciceksever70 01-01-2012 08:41

Mutlu yillar sevgili acemi füsun.

acemifüsun 01-01-2012 11:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 894222)
Mutlu yillar sevgili acemi füsun.

Size de kuzucuklarınızla birlikte mutlu, sağlıklı, bol çiçekli, güzel günler diliyorum sevgili ciceksever70:)

sakdag 05-01-2012 09:39

Merhaba Füsun hanım, bu günkü sabah gezimde sizin balkonunuzdaydım. Balkonunuz hafızama mor clematisli balkon olarak kazınmıştır. :) Çiçekleriniz çok güzeller, Sayfanızı gezerken balık kılçığı atlasınızla ilgili başka bilgi göremedim, tuttu mu gelişimi nasıl ?

acemifüsun 05-01-2012 14:58

Merhaba sevgili sakdag hoş gelmişsiniz:) Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim:) Balık Kılçığı Atlas kolay kökleniyor, fakat nedense gelişimi çok yavaş. Belki istediği şartları tam yerine getiremiyorum, kısaca ben dilini çözemedim. Sevgiler.

özen 23-01-2012 10:10

Sevgili Füsun Hanım çiçekleriniz muhteşem.Belli ki ilgi ve sevginizle büyümüş hepsi.
Begonyalarınız, sardunyalarınız harikalar.Menekşelerinizi de ayrıca takip ediyorum formdan.
Güzel günler dilerim :)

acemifüsun 23-01-2012 21:47

Sevgili özen hanım hem balkona hem de sitemize hoş gelmişsiniz:)Güzel görüşleriniz, dilekleriniz için teşekkür ederim:) Sardunyalar kışın hiç dinlenmediler, devamlı çiçekliler, yazın sorun olur mu bilemiyorum? Begonyalar dinlenmede, hemen hemen hiç sulamıyorum, baharda topraklarını değiştireceğim, umarım yazın güzel çiçeklenirler. Menekşeler İzmir şartlarında kışın çoşuyorlar:)Sevgiler.

gulen 24-01-2012 08:19

sevgili fisün çiçekleriniz balkonunuz çok güzel, açelyalar çok güzel olmuş. allahım banada nasip etsin böyle bol çiçekli bol yeşil balkon bahçe. açelyalarınızın toprağı bakımını nasıl yapıyorsunuz izmir manisa yakın birbirine ben odada tuttum olmadı balkona koydum yine olmadı şimdi canım kızımın tüm yaprakları döküldü :(

acemifüsun 24-01-2012 19:26

Sevgili gulen açelyalar yaklaşık 4 aydır bizimle. İçeride , ısıtılan mekanda kesinlikle yaşamıyorlar, daha önceki yıllarda deneyimlerime göre bu kadar net konuşabiliyorum. Balkonda duruyorlar, klorsuz, içme suyu ile suluyorum, suyu çok seviyorlar. Geçen gün 1lt suya 2 mercimek büyüklüğünde limon tuzunu eritip, bu su ile suladım. Toprak ph'nı düşürmek için, asitik toprak seviyorlar. Toprak ph'nı yükseltmeyecek besin eriği çok az veriyorum. Siz yaprakları dökülen açelyalarınıza sera uygular, yapraktan da besin verirseniz sağlıklarına kavuşurla sanırım. Açelya başlığında Güler hanımın da önerilerini dikkate alırsanız açelyanız kendine gelecektir. Sevgiler.

acemifüsun 02-02-2012 10:26

4 Eklenti(ler)
Biz İzmirliler kar görgüsüzü olduğumuz için balkondan bu günkü kar manzaralarını sizinle paylaşmak istedim:) Önümüzdeki parkta Jakaranda ve palmiyeler karla bezeli:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025