![]() |
Sevgili Füsun,
yeni kareler görme zamanı gelmiş. Merakla yeni fotoğraflarınızı bekliyorum. Sevgiyle... |
Sevgili lir haklısıınız,en kısa zamanda yeni fotoğraflar ekleyeceğim:) İzmirde sıcaklardan nefes alamadık, bugün biraz kendimize geldik.Geçici, bir, iki gün de olsa, yine de iyi oldu:) Sevgiler.
|
Arkadaşım sevgili lire katılıyorum yeni resimler bekliyoruz.
|
süper olmuş. bayıldım. tebrik ediyorum sizi. :)
|
Alıntı:
|
Gözüm yeni güzelleri aradı ama henüz eklenmemişler;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle seninkilere maşallah diyeyim de nazar değmesin. Benim pembe çiçekli yılbaşım var, üç senedir açacak diye beklerken her yaz örseleniyor. Üstelik orayı burayı sevmedi herhalde diye yer değiştirmekten benim başım döndü.Ayrıca beyaz yılbaşın çok zarif görünüyor. Küpe çiçeğini her yıl alırım, kısa süre sonra kuruyup ölüyor. Bu sene ki tam coşmak üzereyken beyaz sineğin istilasına uğradı, ilaçlamak bile kurtaramadı. Sağlıkla keyfini çıkarman dileğiyle. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
En sonunda oldu:) Yeni güzeller:)
|
Hepsi çok güzeller, Füsun hanım, ama ben bunu çok sevdim. Sevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
Balkondan bir köşe
|
Harika görünüyorlar ben de beyaz kenarı pembeli sardunyaya bayıldım:)
|
5 Eklenti(ler)
Karanfiller, sardunyalar, minyatür ceylanlar.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da diğer köşe
|
5 Eklenti(ler)
Sakızlarla, Mavi Yasemin kardeşliği, Ful bu yaz hep çiçekli, Lisilerde balkona renk katıyor:)
|
4 Eklenti(ler)
Yaz başında hazır, satın aldığım dışında çok şükür hiç kaybım yok, fakat Küpeleri İzmirde saksıda yetiştirmek çok zor.İlk eklediğim fotoğraftaki k. örümcekle savaştı, galip geldik, diğer cins çok daha dayanıklı, fakat Eylül sonu gibi küpelerin hepsi bahçesi olan yakınıma gidecekler, artık küpelerden vazgeçeceğim:)
Beyaz maviş ve diğer mavişim keyifli sayılır. |
1 Eklenti(ler)
Melisa bu sene çoştu, dinlenip, dinlenip açıyor, balkona sığmaz oldu, o da havalar serinleyince bahçesi olan arkadaşıma gidecek:)
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da Plumerialarım:) K. örümcekten başım hep dertte, devamlı Neemazal kullanıyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Şeker begonyaları hep çiçekli, Kasımpatları kışa hazırlar:)
|
5 Eklenti(ler)
Sukulentler yaz gelince epey gelişti, fakat kışlamadıkları için çiçek açmadılar:)
|
3 Eklenti(ler)
Sukulentlere devam:)
|
1 Eklenti(ler)
Zamia furfuracea diğer adı Carton Scas. Çok yavaş gelişen bir bitki, bana geldiğinde bir çift yapraklıydı, yaklaşık 1 yılda 2 çift yaprak daha verdi.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bodur Sundavillie de çok sevdim, devamlı çiçekliler:) Bu iki minik de kırmızı sarıcı Sundavillie , onları çelikten yetiştiriyorum:)
|
1 Eklenti(ler)
Begonyalarda külleme ile savaştık, galip geldik:)
|
Yeni güzellerin hayırlı olsun sevgili arkadaşım, özellikle ilk fotoğraftaki sardunya bana ebruli gibi geldi, yanılıyor muyum? Pembe biyeli de çok çok güzel, sağlıklı bol çiçekli olmalarını diliyorum.
Küpeliler için ayrıca kutluyorum seni. İzmir'in sıcakları ve beraberinde taşıdığı zararlılara rağmen çok güzeller. Sevgiler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025