![]() |
1 Eklenti(ler)
Ziyaret edenleri boş çevirmemek adına son çektiğim fotoğraflardan birini ekliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Hakkı Abi maşallah kaktüslerin ve aloe veraların çok güzel. Kıştan etkilenmemişler. Resimde işaretlediğim dal fazlalık yalnız :)
Eklenti 382977 |
Bu bir mesaj mı? mandalinleerik :)
|
Alıntı:
|
Aloe veraların da yavrularını da alayım daha güçlü olsunlar :)
|
Alıntı:
|
Sende olan testere çiçeği değil mi ama ayrıca bundan da varsa bilmiyorum tabii
|
Alıntı:
|
Sende de maşallah baya çeşit var aslında. Nerede bakıyorsun bu kadar bitkiyi?
|
Alıntı:
|
Sayın Hakkı Şen; merhaba... Hoşgelmişsiniz; sizi tekrar görmek güzel.
Bundan sonraki teras güzellikleriniz ile devam inşallah... |
Çok teşekkür ederim sayın YeniGine umarım paylaşıma değer bir şeyler ortaya çıkar. Her bahar yeni düşünceler, yeni fikirler... Hadi hayırlısı. Bitki ve toprakla uğraşanların ortak özellikleri olsa gerek :)
|
Elinize sağlık. Siz bu işi iyi biliyorsunuz. ;)
|
Alıntı:
|
Sn. Hakkı Şen; Hoşgeldiniz.
Güzel bitkilerle donanmış harika bir teras bahçeniz var. Emeklerinize sağlık. Esenlikler dilerim... |
Sayın milaca beğeni ve ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.
|
3 Eklenti(ler)
En küçük ziraatçi Duru :)
|
Kıyamam ona ben maşallah. Şimdiden doğayı seven biri olacağı belli.
|
En küçük ziraatçı Duru'ya maşallah. Ben ağaçlar.net üyesi olduktan sonra zaten artık bütün miniklere Ziraat Mühendisi gözüyle bakmaya başladım. Öncelikle şansı iyi olsun, çok tatlı bir ziraatçı.
|
Maşallah Sn. Hakkı Şen; Allah bağışlasın, tam kayıt zamanları, büyüklerinden gördüklerini uygulamaya çalışıyor, artık minik Duru'nuzda ilerde iflah olmaz bir bitki sever olacaktır;))
Allah bahtınıda kendi gibi güzel eylesin. Esen kalınız... |
1 Eklenti(ler)
Crassula springtime bir aydır çiçek açacak diye bekliyorum.
|
Hakkı abi çok güzel bir sukulent. Açmış halini merak ettim. Ne kadar süre çiçekli kalıyor.
|
Ben de hiç bilmiyorum ilk kez çiçek açacak. Ama baya zamandır çiçeklenecek diye bekliyorum
|
Alıntı:
|
Umarım haklısınızdır. Açınca oldukça güzel bir görünümü olacak gibi.
|
1 Eklenti(ler)
Succulent aranjman denemem.. Yavaş yavaş bu işlere girişiyorum, hadi hayırlısı ;)
|
Hakkı bey Succulent'mi güzel, deniz kabuğu saksısımı? karar veremedim :confused:harika bir görsel olmuş elinize sağlık.
Saygılar |
Tabii ki deniz kabuğu güzel :) Succulentler biraz büyüdüğünde güzel görünecek ama bu kadar alanda fazla uzun ömürlü olacaklarını sanmıyorum. Daha sonra tekrar rahat edebilecekleri bir kaba dikerim.
|
Alıntı:
|
Sn Hakkı Şen gerçekten güzel olmuş, keşke çok uzun süre kalabilseler öyle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025