![]() |
Hakkı Şen / Teras
Uzun zamandır çatıda kendime küçük uğraşlar edinip vakit geçiriyordum. Bu siteye üye olduktan sonra çiçekler bende hastalık halini almaya başladı:p
|
sardunyalarım
1 Eklenti(ler)
Amatörce bir saksı yapayım dedim ama sanırım biraz büyük oldu:p
|
1 Eklenti(ler)
sardunyalarım
|
1 Eklenti(ler)
sakız sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
Bu da başka bir sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
Zambağım yeni açıyor:p
|
1 Eklenti(ler)
Aslanağzı ve sakız sardunyalar birlikte oldukça mutlular
|
1 Eklenti(ler)
Pembe sardunyamı çok seviyorum
|
1 Eklenti(ler)
Şubat-mart gibi çelik ektim sandım ki aşağılara sarkıp çok çiçeklenecek meğer çok nazlıymış sakızlar. Yine de baya gelişmiş sayılır herhalde
|
1 Eklenti(ler)
Petunyalar mevsimlik diye pek almazdım ama hataymış:D
|
1 Eklenti(ler)
Plastik bidon sardunyalara iyi bir saksı oldu:p
|
1 Eklenti(ler)
Bu petunyam sarkan cinsmiş sarkacağı günleri bekliyorum hala..
|
1 Eklenti(ler)
Bu da başka bir sakız sardunyam
|
Şimdilik bu kadar daha sonra başka fotolar eklerim.
|
Hakkı Bey, sanırım sizde benim gibi sardunya hastalığına yakalananlardansınız. Büyük çoğunluğunu sonbaharda ektiğinizi düşündüğüm çiçeklerinizin çok güzel bir gelişim gösterdiğini düşünüyorum. Emeğinize ve ellerinize sağlık, çok keyifli görünüyorlar. Bol çiçekli olmaları dileği ile...
|
Hakkı Bey
Elinize sağlık. Çok güzel oluyor. Çatıdan bir de İzmir manzarası çekseydiniz nerede olduğunuzu anlar bir çay içmeye gelirdik. Sağlıcakla kalın, esen kalın. |
Merhaba Hakkı bey, ne iyi yapmışsınız bu başlığı açmakla, tüm sardunyalar ve petunyalar çok güzel görünüyorlar.
Benim gibi sabırsız olmayın, bu yazın sonunda sardunyalarınız şimdikinin üç misli olacaktır, onları teneke kutularda yetiştirmeyi denerseniz sanırım daha iyi sonuçlar alırsınız, teneke pasının sardunyalara çok iyi geldiği söyleniyor, ya da saksıların dibine bir kaç paslı çivi gömün. Petunyasız balkon bahçe olurmu? Benim her yıl hiç vazgeçemediğim mevsimliklerdendir petunya, ister sarksın ister sarkmasın, her hali ile çok güzeller. Verbena(yer minesi)fideleri de alabilirsiniz, ben iki üç rengi aynı saksıya dikerek renk armonisi yaratmaya çalıştım, çok vefakar çiçektir, sarkarak büyürler, küçük naylon keselerde tanesi 500krş. her renginden aldım ben. Haydi kolay gelsin, sayfaya abone oluyorum, bu demektir ki, takiptesiniz :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili Adalet Ablacığım mesajınız tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çiçek sevenler galiba hep sabırsız oluyor. Açtıkları günü görünceye kadar nerdeyse yanlarında yatacaktım:D |
1 Eklenti(ler)
Duş teknesini bile saksı yaptım
|
1 Eklenti(ler)
Bu da Sn. Mutlu Kutlu'dan soğan olarak aldığım casablancalardan ilk açan. Kedinin yavrusunu taşıdığı gibi bir güneşe bir gölgeye taşıdım nerde daha iyi olacak diye sonunda dışarıda yetiştirmeyi başarabildim.
|
Tüm bitkileriniz çok güzeller ve çok sağlıklı görünüyorlar.
|
Herşey ne kadar da güzel! Keyifle yaşamanız dileklerimle..
|
aralarına ceylan sardunyalarda koyarsanız o da çok yakışacaktır,elinize sağlık
|
Sn kömür ve sn. fizban çok teşekkür ederim.
Sn hozat ceylan sardunyalarım da var ancak henüz açmadılar, tek tük açanlar var inşallah onlardan da çeşit yapacağım. Harika renkleri var. |
Sn Hakkı bey terasınız ve çiçekleriniz çok güzel. İnşallah sardunyalarınız istediğiniz gibi sarkar. Ama yolda giderken balkon ve bahçelere bakmak sadece sardunyalar için değil bizim gibi bitki delisi olmuşlara mahsus bir durum:)
|
Alıntı:
|
Hakkı Bey bayıldım çiçeklerinize, hele o küvetin içindekiler nasıl coşmuşlar:)
Sakızlar nazlı ama çok güzeller değil mi? Ben de çokk seviyorum sakız sardunyaları:) Çok beğendim terasınızı, elinize emeğinize sağlık:) |
2 Eklenti(ler)
Bunlar da ceylanlarım. Ama edindiğim çelikler de var onlarıda tutturursam sanırım iyi çeşit yapacağım.
|
Çok teşekkür ederim Sn. İlknur. Evet sakızlar gerçekten çok güzeller. Ben bu yıl sardunya hastalığına yakalandım, sanırım ayrı bir sevda sardunyalar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025