![]() |
Bu ne kadar güzel olmuş:)) Ellerine sağlık kardeşim helal olsun sana..:)
|
Teşekkür ederim,sayende ;)
|
Sevgili FreesiaN, 309 nolu mesajınızdaki sardunya gerçekten çok güzelmiş, hiç görmediğim bir çeşit.
Siz de çok iyi bakmışsınız anlaşılan, ellerinize sağlık. Hakkı bey, sizde yeni fotoğraf yok mu? |
Şu aralar aşırı sıcaklardan bitkiler baya kötü görünüyor sevgili Adalet ablacığım.
Kasımpatlarımı dipten budamıştım onlar canlanmaya başladılar şimdilerde yine gözüm hep onlarda. Çiçeklenme zamanı geldiğinde sağlıklı olmaları için çok itina gösteriyorum. |
Alıntı:
|
Sürprizler bir harika:)
|
Çok teşekkür ederim Adalet ablacığım,bu sardunyaları Hakkı abi göndermişti sağolsun.Sizlerden öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum...
|
5 Eklenti(ler)
Son halleriyle birkaç fotoğraf...
|
Sayın Hakkı Şen, çok güzeller. Ellerinize sağlık.
|
Terasınızda her şey yolunda gidiyor sanırım Hakkı bey.Biberleriniz ve çiçekleriniz coşmuş görünüyor. Keyfini sürün bol bol...
|
Sebzeleriniz çok güzel Hakkı bey. Elinize, emeğinize sağlık...
|
Çok teşekkürler arkadaşlar. Sıcaklardan çiçekler çok etkilenince sebzeler gözde oldu :)
|
Ellerinize sağlık Hakkı bey, biberler şahane ama acı biber yemeyi sevmem :)
|
Bizde de ben yetiştirsem de eşim toplayıp yiyor :D Bir ara saymaya başlamıştım kaç tane kopardın diye :D
|
Aaa küçük biberler ne hoş. Benim iki fidem var biri çiçekte henüz ürün göremediğim için nasıl bir biber çıkacak bilemiyorum. Gazanyanızın rengine bayıldım. Benim için lütfen bir çiçeğinden tohum yapın. Petunyalarınızın da renkleri çok güzel, selamlar:)
|
Sevim Hn. teşekkür ederim son günlerde biberlerden başka birşey kalmadı zaten. Gazanyadan tohum alamazsam da size fide olarak yollarım mutlaka. Saygılar, selamlar..
|
Ben de galiba sıcakları atlatacağız diye umudederken küpe çiçeklerimi birer birer kaybettim:(. Allah sağlık verirse seneye tecrübe kazanmış olarak yeniden denerim artık.
|
5 Eklenti(ler)
Kasımpatları yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Kaktüsüm gösterişsiz çiçeklerinden sonra üzerindeki meyveleriyle çok hoş duruyor.
|
Kasım patı çok güzel açmış.
|
Hakkı bey terasınızdaki çiçekleriniz herzamanki gibi çok güzeller, petunyalar İzmirde sıcaklarda keyifleri kaçıyor ama eylül ekim gibi neşeleri yerine geliyor, kasımpatlarınızın hepsi çiçek açtığın da tam bir görsel şölen olacak, siz de benim gibi:) saksılarda dal,yaprak, çiçek, biberleri sayıyorsunuz. Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Sevim4 çok teşekkür ederim, on gün kadar sonra hepsi açmış olur o zaman tekrar fotoğraf yükleyeceğim.
Sevgili Fatoş Hn. petunyalara onbeş gün kadar önce veda ettim, sizde hala duruyor mu yoksa? Dediğiniz gibi kasımpatları şölen hazırlığındalar az kaldı:) |
2.resimdeki sardunyadan ben de çelik dikmiştim ama taşınırken kaybettim.Ayrıca kasımpatılar ve ve diğerleri çok güzeller gerçekten Hakkı bey:)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Fatoş Hn. petunyalara onbeş gün kadar önce veda ettim, sizde hala duruyor mu yoksa? Dediğiniz gibi kasımpatları şölen hazırlığındalar az kaldı:)[/QUOTE]
Sevgili Hakkı bey çoğu petunyamı sıcaklarda kaybettim, sadece bir tanesi duruyor,havalar serinleyince keyiflendi. Eklenti 177242 |
Rengi de çok güzelmiş maşallah. Ellerinize sağlık harika görünüyor.
|
Teşekkürler.
|
Sevgili Hakkı Bey kasımpatılar renksiz sonbaharda insanı neşelendiriyor. Tümü açınca tam bir renk çümbüşü olacak:) Kasımpatılar kaprissiz, ben de çok seviyorum:)
|
Evet sevgili acemifüsun, sevilmeyecek gibi değil. Kasımpatı denince aklıma ilk gelen kelime cömert oluyor nedense. Açtıkları bol çiçeklerden olsa gerek.:)
|
Kasımpatılar o haliyle bile çok güzel, açtıklarında harika olacak. Kaktüsünüz de güzel. Benim de var. Seviyorum ben onu çok zahmetsiz, nazsız, insanı yormayan bir kaktüs. Güle güle büyütün çiçeklerinizi.
Gazanya için teşekkürler hakkı bey, utandırıyorsunuz beni. O kadar cömertsiniz ki. Daha önce de kasımpatılardan fide yollarım isterseniz demiştiniz. Çok mahcup oluyorum:o. |
Sevgili Sevim.K bu hafta sonu sanırım büyük kısmı açmış olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025