![]() |
Çok teşekkür ederim sayın findik.:)
|
5 Eklenti(ler)
Kasımpatları son halleriyle
|
1 Eklenti(ler)
Bu da değişik bir renk hepsi ayrı bir güzel
|
Maşallah çok güzeller, ellerinize sağlık:)
|
Anlaşılan siz bizi çatlatmaya çalışıyorsunuz:mad::D
Nasılda her renginden edinmişsiniz ve bol çiçek açmış. Kayınvalidemin kasımpatısı sarı açmış.Ama tek saksı olduğundan istemeye kıyamadım(söyledim ama ısrar etmedim).Zaten tutturma zamanı geçmiştir diye. En iyisi buradan seyretmek,her çiçekten ekeceğiz diye şart yok ya:p:D |
Harika görünüyorlar gerçeketen muhteşem:)
|
Hakkı bey tebrik ederim, gerçekten çok güzeller. Kasımpatı güneşi seven bir bitki mi? Yarı gölgede nasıl gelişim gösterebilir acaba?
|
Sayın hakkı bey kasımpatılarınız o kadar güzelki,bakarken bayıldım doğrusu.Ellerinize sağlık.
|
Acemifüsun, umutyolcusu, günebakan, biyologist ve türkansultan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sayın umutyolcusu, kasımpatları bu zamanda tutar bence. İsterseniz size köklü filizlerinden yollayabilirim. Çok fazla filiz yok ama karınca kararınca yine de birşeyler çıkar. Ne zaman isterseniz yollarım. Sayın biyologist, kasımpatlarının çiçeklenmiş halleriyle yarı gölge ortamda durmalarında bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Ama gelişme dönemlerinde yani ilkbahar yaz aylarında bol güneşe ihtiyaç duyuyorlar. Yarı gölgede yetişen kasımpatı çiçeklense bile gövdesi cılız kalacağından iyi bir görüntü olmayacaktır. |
Çok sade ve zarifler. Bayıldım.
|
Çok teşekkür ederim sayın dlk :)
|
İnanılmaz güzel bir teras yapmışsınız sayın Hakkı Şen. Bayıldım ben.
|
Sayın Hakkı Şen kasımpatılarınıza bayıldım. Çok güzel görüntüleri var. Emağinize sağlık bizim yerimizede sevip koklayın.
|
Sayın Aygün, çok teşekkür ederim. Terası bir türlü istediğim duruma getiremiyorum maalesef, insan herşeyden olsun isteyince düzen tertip kalmıyor:)
|
Sayın Fatma Sunay, çok teşekkür ederim. Kasım ayı geçerken beraberinde kasımpatları da geçiyor. O yüzden kasım ayı hiç bitmesin istiyorum :) Sağlıkla kalın..
|
Evet sardunya sardunya derken kasımpatı sayıklamaya başlayacağım bu güzelleri gördükten sonra Hakkı bey:) Yok ne yaparsam yapayım benim kasımpatılarım bu kadar güzel değil;)
|
Sevim hanım, sanırım bulundukları yerle de çok alakalı bir durum. Havadar ve bol güneşli yerleri seviyor kasımpatı. Ayrıca koyun gübresi ile yaptığım şerbet ile sulama yapıyorum. Yağmur sonrası hemen böceklenme oluyor. Bir de buna dikkat edilirse güzel olmamaları için bir sebep kalmıyor :)
|
Sayın Hakkı Şen haklısınız keşke bütün sene bu güzellikte kalsalar.
|
Notumu aldım. Teşekkürler:)
|
[QUOTE=Hakkı Şen;716046]Acemifüsun, umutyolcusu, günebakan, biyologist ve türkansultan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sayın umutyolcusu, kasımpatları bu zamanda tutar bence. İsterseniz size köklü filizlerinden yollayabilirim. Çok fazla filiz yok ama karınca kararınca yine de birşeyler çıkar. Ne zaman isterseniz yollarım. Hakkı bey,mesajınızı daha önce gördüm ama bir köye gidip geleyim de anneannemde varsa boşuna sizi yormayayım dedim.Gerçekten de köyde beni renk renk çiekleri ile ilk kasımpatılar karşıladı.Ama ben artık bu yıl dikmemeye karar verdim.Kısmetse seneye isterim artık anneannemden. Düşündüğünüz için teşekkür ederim,almış kadr oldum.:o |
Özellikle de pencerenin önündeki çiçekler çok güzel olmuş.
|
Ben terasınızı yeni gördüm maaşallah ellerinize sağlık
|
amatö r demişsisniz ama süper...insanda doga sevgisi olmaya görsün..
|
Sn Hakkı bey terası büyük bir hayranlıkla gezdim sizin mavişe bayıldım asil bi duruşu var ellerinize saglık maşallah....
|
Harika görüntüler.Ellerinize sağlık
|
Sayfamı ziyaret eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ayrıca beğenileriniz için de..
|
4 Eklenti(ler)
Bodrum papatyası ve sardunyalar güzelleşmeye başladı. Maydanozlar oldukça keyifli..
|
Şu maydanozdan önceki fotoğraftaki çok güzelmiş Hakkı bey ;)
|
Evet sevgili Dudi. Kardeşim Safranbolu gezisinde iken almış bana bir sukkulent cinsi. Küçücük bir saksıdayken aşağı doğru uzantılar ve uçlarında yeni filizler oluştu. Ben de yerini büyüttüm:)
|
Hakkı bey terasınızı daha yeni geziyorum,kasımpatıları çok severim,hele kokuları..Beni alıp götürür anneciğimin bahçesine.Terasınızı gezerken kokuları da burnumdaydı sanki,annem gibi
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025