![]() |
Her bir renkten sizin için hazırladım Sevim Hanım..
Bende 10 renk var bir tanesini komşumdan yeni aldım henüz küçücük bir çelik. Diğer 9 renkten size çelikler hazırladım :) |
4 Eklenti(ler)
Bunlar da diğer sardunyalar..
|
Terasınızı gezdim, tebrik ederim...Gerçekten hepsi muhteşem ...
|
Harikasınız, teşekkür ediyorum:) Bu yaz balkonum yine eski bol ve çeşit çeşit çiçekli sardunyalarına kavuşacak:)
|
Çok teşekkür ederim sayın miyawy.
Sevgili Sevim hanım, çiçeklerini de görürsünüz inşallah ama çeşit olacağı kesin :) |
Sardunyalar bodrum papatyaları güzelliklerini sergilemeye başlamışlar çok güzeller Hakkı bey :)
|
İzmir'in havasından olsa gerek sevgili günebakan :)
|
Sevgili Hakkı bey ceylanlar sardunyalar harika ellerinize saglık beyaz ceylan enfes görünüyor maşallah...
|
Çok teşekkür ederim sevgili Burak Alkan.. Havanın ısınmasıyla birlikte bitkilerde hareketlenmeler başladı.
|
:rolleyes:Hakkı bey bu bahara da harika bir açılış yapmışsınız,ben henüz çiçekçiye gitmedim doğrusu ev taşıyacağım için geçen seneden kalan çiçeklerimle idare edeceğim.
|
Sayın nazlı hilal size kolaylıklar diliyorum. Ev taşımak zor iş.
Ben de bu yıl çiçekçiden çıkmıyorum nedense :) Her defasında bu son bir daha gelmem diyorum ama en çok bir hafta sonra yine aynı yerdeyim :) |
5 Eklenti(ler)
Ceylanların gösteri zamanı gelmiş :p
|
Çok güzel:)
|
4 Eklenti(ler)
Ve diğerleri...
|
Teşekkür ederim Sevim Hanım :p
|
Off off sardunyalar cananlar hepsi de harikalar:)
|
Hakkı bey,ceylanlar muhteşem.hele açık pembe renkteki ceylana bayıldım.yeni aldıklarınızdan mı?
|
Hayır sevgili armeria onu geçen yıl komşumdan bir çelik istemiştim. Bu vesileyle tanışmış olduk komşuyla :)
|
Sayın Hakkı Şen ellerinize sağlık. Sardunyalarınız gördüğüm en güzellerden. Yaprakları bile güzel. Yemyeşil ve sağlıklı. İyi bakıldıkları her hallerinden belli oluyor. Size çiçekleriyle karşılık vermek istemişler. İyi de yapmışlar. Gözlerimiz şenlendi. Teşekkürler.
Saygılarımla... |
Sayın Hakkı Şen; Sardunyalarınız birçok çeşidi barındırıyor. Ama tam kırmızı ve düz beyaz renkli olanına rastlamadım. İnşallah görürüz.
Sağlıklı günler dilerim. |
Sayın sarıefe, ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. İlkbahar aylarında sardunya, sonbaharda ise kasımpatı gerçekten öylesine cömert çiçekleniyorlar ki beğenmemek mümkün değil. Her ikisi de vazgeçilmezim. Tekrar teşekkürler, saygılar..
Sayın ligustrum, yerim müsait oldukça çeşit edinmeye çalışıyorum. Bu gidişle herhangi bir afete gerek kalmadan benim yüzümden ev çökecek :) Sardunyaların çeşitli renklerde olmasını ben seviyorum, düz renk arayışım hiç olmadı nedense. Ama inşallah siz görürsünüz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Saygılar.. |
Hepsi çok güzeller, maşallah.
|
Kasımpatları kadar bir o kadarda sardunya cennetiymiş terasınız Hakkı bey :)
|
Of of bu ne güzellik böyle Hakkı bey muhteşem hepsi birbirinden güzel ellerinize emeginize saglık....
|
Alıntı:
İki saksı daha oluversin.. Yok yok iki çelik daha sokuşturu verelim. Kırmızı ve beyaz. Neme lâzım. |
Sardunyalar, ceylanlar ne güzel açmışlar maşallah, emeğinize sağlık
|
5 Eklenti(ler)
Haftanın güzelleri..
|
2 Eklenti(ler)
Ve sıradakiler...
|
Acem halısıda çiçeklenmiş:) Ceylanlarda tomurcuk olanlar köklenmeyi beklemeden çiçeklerini açtılar:)
|
Acem halısı değil Sevim Hanım, ben isimlerini bilmiyorum. Ama farklı bişey bu. Bir dal dik diğeri aşağı uzanan iki dalı var.
Ceylanların çiçeklenmesine sevindim. En azından ne renk olduğunu merak etmezsiniz:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025