![]() |
Çok teşekkür ederim sevgili Loveflower. O halde saksıları şimdiden almaya başlayın. Nereye baksam haa evet bu da loveflower'a gidecek diyorum :))
|
2 Eklenti(ler)
Merhabalar efendim,
Ölenlerimizin tümüne rahmetler olsun. Çiçekleriniz bir alem efendim, çok güzeller, Maşallah. Hakkı Bey, pazardan aldığım, sarı renkli bodur kasımpatı, çiçekleri geçince 5 ekimde kesmiştim, şimdilerde kiremit kırmızısı renkli çiçekler açmakta. Şaşırttı beni. Nedeni hakkında bir şey diyebilirmisiniz lütfen? Saygılarımla lütfen? Eklenti 252849 Eklenti 252848 |
Sayın mrduran, seralarda zamansız açtırılan çiçekler belli ki vakti gelince aslına dönüyor. Kasımpatlar adı üzerinde kasım ayında açması gerekirken sanıyorum seralarda karartma uygulayıp gün saatlerini kısalmış gibi yapıp kasımpatlarını çiçek açmaya teşvik ediyorlar. Tavuk çiftliklerinde de bu uygulamanın tersini yapıp bir tavuktan günde iki kez yumurta alınıyordu duyduğum kadarı ile.
|
3 Eklenti(ler)
Kasımpatlarının öncüleri açmaya başladılar...
|
Hakkı bey,kasımpatılar harika görünüyorlar.Emeğinize sağlık.
Saygılar. |
Teşekkür ederim sevgili Handann, bir çoğu da açmak üzere. Sabırsızlanıyorum artık açsalar diye :)
|
Hakkı bey,kasımpatılar harika görünüyorlar.Ellerinize emeğinize sağlık.Sevgiler.:)
|
Teşekkürler sevgili Periş.. Selamlar..
|
ellerinize sağlık bol çiçekleri olsun masallah.
|
Merhabalar efendim,
Haklısınız, sera şartlarından. Ağustos ayında sapsarı çiçekli idi, mevsimi olmadığı halde. Çok sağ olun açıklamanıza. Saygılarımla lütfen. |
Hakkı bey kasım patılarınız çok güzel renkleride muhteşem.
|
Teşekkür ederim sayın Serkan bey..
Sevim hanım bunlar henüz başlangıç asıl şölene az kaldı.. |
Sayın mrduran rica ederim bu konuları çok iyi bilmem ama mantık olarak öyle olduğunu düşünüyorum.
|
Hakkı bey kasımpatı şöleni başlamış, Bayramda gözlerimiz bayram edecek:) Ben bile 2- 3 saksı için sabırsızlanıyorum:) Selamlar, saygılar.
|
Merhaba Füsun Hanım, evet az daha var şölene her sabah çıkıp bakıyorum rengini belli eden olsun var mı diye :)
|
Benimkilerde apartmanın bahçesindeler, yürüyüşe çıkarken kontrol edeyim bakayım varmı açan :)
|
Sizdeki beyazlar açmıştır ne de olsa onlar yediveren sevgili Dudi :)
|
İşte kasımpatı şölenleri başladı harika görünüyorlar Hakkı bey:)
|
Gözünaydın Hakkı abi Kasımpatların çok güzelmiş.
|
Güzeller podyuma çıkmış:)
|
Hakkı bey pes doğrusu,bütün güzellikleri bir araya getirmişsiniz.Her bir köşenin ayrı güzelliği var.Kafayı kıranların yanlız olmadığını anladım onun için bu site yaratılmış.nede iyi etmişler.adresinizi gönderirseniz size farklı sukulentler gönderebilirim.Sizin balkonda oldukça özgür olurlar.Elinize kolunuza sağlık.
|
Ne çok ziyaret eden olmuş. :)) Herkese çok teşekkür ederim.
Sayın Mehtap Tonguç nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim..Her ne kadar artık bu bitkiler yeter desem de böyle bir durum olunca hayır demek içimden gelmiyor.. Çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Çok şaşırdım beyazlara zira bendeki kasımpatlarının en arsızı ve en dayanıklısı beyazlar.. Bordolu olanı merak ettim bende o rengi yok :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şu yukarıdaki rengin aynısı Hakkı bey, bu cemo ablanınkiler, benimki çok cılızdı. Şu an durumu ne bakayım akşamüstü :) |
Çok güzel, beyaz ve pembelerle açılışı yapmışsınız. O köşenin tümden çiçeklendiğini görmek lazım. Harika olacak:))
|
Bende o renkten varmış sevgili dudi şu ikinci sırada olan
|
Olmayan yokki sizde maşallah :D
|
Hakkı abi hangisi o ben göremedim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025