![]() |
Hakkı bey iyi bakım güzel sonuç diyerek önce sizi alkışlıyorum sonra bu güzel lisileri;)
|
Teşekkür ediyorum :p
|
Hakkı bey lisiler harika:) Ellerinize, yüreğinize sağlık:)'' Ben çok bilgili, tecrübeli değilim'' sözleriniz, sizin sadece olgunluğunuz ve tevazunuzdan:)
Sıcakları geçirelim dedik, fakat bu lisileri kaçırmak istemiyorum:) Sevgiler. |
Alıntı:
|
Lisilerinize hayran kaldım.
|
Teşekkür ederim sevgili zenfree. Ben de karşılarına geçip hayran hayran izliyorum. :)
|
sayın hakkı şen,
bu akşam terasınıza geldim, oh oh ne güzel çiçekleriniz var. domates ve biberler, böğürtlenler. yanımdaki ekmeğim ve tuzumla gezerken sizin terasındaki yiyeceklerden de yedim ve karnımı bir güzel doyurdum. emeğinize ve teras/bahçenize sağlık. saygılar |
Terasınız muhteşem.Lisiler harika .Ellerinize sağlık.Böyle güzel bir terasta selluka muhteşem olur...
|
2 Eklenti(ler)
Hangi cins olduğunu bilmiyorum ama 25-30 cm gibi çelik olarak diktiğim mum çiçeğim 15 ay civarında bu boya gelip çiçek bile açtı.
|
Mum çiçeğiniz size nazlanmamış hiç, Hoya meraklıları her yaprak çıkardığında bayram ediyorlar :)
Yerini ve sahibini çok sevmiş anlaşılan, ellerinize sağlık, doya doya koklayın çiçeğini. |
Çok teşekkür ederim, sevgili Adalet ablacım. Yaz kış dışarıda durdu nasıl olsa bende çiçek açmaz diye hiç üstüne düşmedim, normal sulama yaptım diğer bitkilerle birlikte. Çok şaşırdım çiçeğini görünce bir o kadar da mutlu oldum tabii.
|
Demek ki hoyaları fazla şımartmamak gerekiyormuş :)
|
Sn Hakkı Şen bey terasınız harika olmuş. Rengarenk çok güzel duruyorlar yakında kasımpatları devreye girince seyrine doyum olmaz. Güzel günlerde oturun.
|
Hakkı bey terasınızın keyfinizi sürün çiçeklerle birlikte cennete dönüşmüş.maşallah mum çiçeğinize tek kelimeyle harika,ellerinize sağlık..
|
Sayın gülsu ve sayın İremsıla ziyaretinize teşekkür ederim.. Şu günlerde yine kasımpatıları beklemekten başka yapacak bir şey yok..
|
Merakla beklemek lazım o güzel kasımpatıları:)
|
Hakkı bey hoya sizin ellerinizde çoşmuş:) Darısı benimkilerin başına:)
Lisileri maalesef kaçırdık, kasımpatlarına mutlaka yetişeceğiz:) Kasımpatlarınız ne durumda, tomucuklandılar mı? Selamlar. |
Sevgili Füsun Hanım, kasımpatlarda henüz fazla bir tomurcuklanma yok. Bir ay sonra hepsi açmış olur :) Mutlaka bekleriz saygılar.. Selamlar.
|
Sayın Hakkı bey çiçekleriniz çok güzel doya doya terasınızı zevkle seyrettim bizlere bu güzellikleri yaşattığınız için çok teşekkürler. Nice bol çiçekli günler dilerim.
|
Sayın smnunal ziyaretinize teşekkür ederim. Tüm bitkisever arkadaşlara bol çiçekli günler..
|
Yeşil bir cennet olan terasınızda sağlıklı,bol çiçekli, günler dilerim.
|
Sevgili Hakkı Şen, terasda ne güzellikler var dedim.Ve ne göreyim çiçek açmış hoya:)Mis gibi de kokuyordur.Bu arada adını Hoya Carnosa diye biliyorum ben ama sanırım hoyacı arkadaşlar daha doğru bilgi verirler.
Budama zamanında haberim olur inşallah:) |
Sevgili loveflower, mum çiçeği gece çok güzel kokuyor. Bir çelik kesip suya koydum bile:))
|
Sevgili ykolko ziyaretiniz ve güzel temennilerinize teşekkür ederim..
|
Sevgili Hakkı Şen, ne diyeyim, hakkınız ödenmez.Çok teşekkür ederim.Bu arada rudbeckia tohumları aldım sizin için bu yaz yetiştirdiğim bir tane rudbeckiadan.Adresinizi yazarsanız göndermek isterim:)
|
Çok teşekkür ederim sevgili loveflower, adresimi mesaj olarak yazdım..
|
Lisianthuslar harikaymış bayıldım!!
|
1 Eklenti(ler)
Lisianthuslar ikinci kez açmaya başladı oldukça zayıf ama yine de güzel. İyi bir fotoğraf çekimi olmadı ama..
|
1 Eklenti(ler)
Bu sardunyamın kırmızı tonuna bayılıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz mavişim de ikinci kez açmaya başladı ama alttan gelen yeni sürgünler hiç yok. Kuruyup gider mi acaba?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025