agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Hakkı Şen / Teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/15479.htm)

Hakkı Şen 15-06-2011 11:09

Sayın canannuman, bazı kaktüs cinslerinin yenilebilen meyveler verdiğini ben de duydum hatta; bir kaç sene evvel seyyar satıcılar ve pazar tezgahlarında sık sık oluyordu. Fazla rağbet görmedi mi nedir şu aralar görmüyorum hiç. Kaktüsler hakkında maalesef bilgim yok. Tam unuttum derken bir bakıyorsunuz çiçek açmış :) Ben de varım der gibi.. Ziyaretinize teşekkür ederim, saygılar..

Hakkı Şen 15-06-2011 11:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kabuscuk (Mesaj 822353)
saksılarınız da çiçekleriniz de çok güzel... tebrik ediyorum.

Çok teşekkür ederim sayın kabuscuk, ziyaretinize teşekkür ederim, saygılar..

Hakkı Şen 15-06-2011 11:14

Sevgili ykolko, petunyalar mevsimlik diye uzak durduğum bir bitkiydi. Şimdi artık vazgeçilmezim oldu. O kadar yoğun çiçekleniyorlar ki hayran olmamak mümkün değil. Bir de şu ani kayıplar olmasa çok güzel olacak ama maalesef, çok sağlıklılar derken bir bakmışsınız aralardan bir kaçı solup gitmiş. Yine de yetiştirmeye değer. Güzel satırlarınız ve ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum, saygılar..

Periş 15-06-2011 11:27

Hakkı bey kaktüs ne kadar şirin görünüyor ellerinize saglık...

Hakkı Şen 19-06-2011 13:27

5 Eklenti(ler)
Sıcaklar başlayınca çiçeklerden çok domates, biberlere bakar olduk :D

nardane 19-06-2011 14:58

Böğürtlenin hem meyve görüntüsü hem tadının hayranı olan birisi olarak böğürtleninize mest oldum.Çok harika.
Sebzeleriniz süper görünüyor.
Öncelikle emeklerinize sağlık maşallah diyeyim.
Kıskanmadım desem yalan olur..Benim biber ve domatesler sadece dallardan ibaret ama onlarda beni mutlu ediyor diye avunuyorum.
Fakat böyle sizlerin bitki ürünlerini görünce avuntumun farkına varyorum.
Bol keyifli ürünler olsun.

Periş 20-06-2011 10:44

Sevgili Hakkı bey bögürtlenin meyvesi çok güzel domatesler biberler harika görünüyor maşallah ellerinize emeklerinize saglık...

Hakkı Şen 20-06-2011 10:53

Çok teşekkür ederim sevgili nardane ve sevgili periş..

loveflower 20-06-2011 14:37

2 Eklenti(ler)
Sevgili Hakkı Şen,of of sebzelerinize,maşallah muhteşem görünüyorlar.Afiyet olsun.Benim de balkonumda tiny tim domatesim ve süs biberim var ama henüz tomurcuktalar.
Bu arada hediyelerinizden saksıya diktiğim kasımpatılar tuttu diğerlerinin başında olamadığım için onlardan 4 tane kaybım var malesef:(Mavişleryeni filizlerii verdiler:) Ceylanlarım 1 tane kaybım var,hepsi tuttu,yani bence öyle.Kaybettiğime çok çok üzüldüm en beğendiklerimdendi,üzerine de çok düşmüştüm.Hala kuru dalı topraktan çıkaramadım,bir umut.Yıldız çadırım da size merhaba demeye geldi,umarım çiçeklerini görebilirim.Çok hızlı gelişiyor:)
Eski fotoğrafları sildim yer kaplamasın, yıldız çadırımın son hali, tomurcukları yaptı,mavişin askılı saksının askısına da tırmandı,bakalım nereye kadar gidecek.Üst kat komşu balkona çıkıp merhaba der mi acaba?:)
Eklenti 235382
Eklenti 235383
Sayfanızı işgal etmiş oldum kusura bakmayın,sonra sileceğim fotoğrafları.

Hakkı Şen 20-06-2011 14:55

Hoşgeldiniz sevgili loveflower... Maşallah yıldız çadırı çok iyi görünüyor. Çiçeklerini görebilmeniz için işyerinizde yetiştirmeli ya da evde ise ancak hafta sonları çiçeklerini görebilirsiniz :)) Çünkü ben de evde ancak hafta sonları görebildim çiçeklerini. Mutlak güneş gören bir yerde olmalı.
Dört tane kaybım var derken kasımpatılardan mı kaybınız? Yenilerini yollayabilirim. Hiç üzülmeyin. Sayfama renk katmış yıldız çadırınız, lütfen silmeyin. Ellerinize sağlık bence gelişmeler çok iyi. Saygılar..

loveflower 20-06-2011 15:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen (Mesaj 825326)
Hoşgeldiniz sevgili loveflower... Maşallah yıldız çadırı çok iyi görünüyor. Çiçeklerini görebilmeniz için işyerinizde yetiştirmeli ya da evde ise ancak hafta sonları çiçeklerini görebilirsiniz :)) Çünkü ben de evde ancak hafta sonları görebildim çiçeklerini. Mutlak güneş gören bir yerde olmalı.
Dört tane kaybım var derken kasımpatılardan mı kaybınız? Yenilerini yollayabilirim. Hiç üzülmeyin. Sayfama renk katmış yıldız çadırınız, lütfen silmeyin. Ellerinize sağlık bence gelişmeler çok iyi. Saygılar..

Garantiye alıp hem işyerimde hem de evde yetiştiriyorum:)7 gün görebileceğim:) :)
Kasımpatılardan 4 tane,işyerinde minik bahçeye dikmiştim,asistanımız bahçeyi sularken üzerlerine basmış malesef kırılmışlar,kurtarmak için uğraştım ama yaşamadılar.Ama zahmet etmeyin lütfen,kalanları büyütüp sağ salim umarım mahçup olmam.Bir tane de ceylan kaybım var en sevdiğimden sizin bahçeyi tekar dolaşıp hangisi olduğunu gösteririm.

Teşekkür ederim,moral oldu mesajınız:) (biraz önce domatesimi fazla sulamaktan dal yapmasını engellediğimi öğrendim zira)
Güzelliklerle kalın.

loveflower 06-07-2011 14:30

1 Eklenti(ler)
Sevgili Hakkı Şen hediye ettiğiniz maviş dikeli 2 ay olmasına rağmen hiç beklemediğim halde bütün güzelliğiyle beni mutlu etti:)
Eklenti 231549

sevim.K 06-07-2011 15:19

Bu yaz benim mavişim biraz tatsız nedense. Hiç neşeli değil. Daha çiçek tomurcuğu bile yok. Ancak canlanmaya başlıyor.

umutyolcusu 06-07-2011 17:06

Ne güzel biberler domatesler meyve vermiş,hem de bol bol,ellerinize sağlık.Darısı başımıza,ama galiba saksıların büyük oluşu bir avantaj.Benim biberler hala yoğurt kovalarında(saksılarını büyüteceğim inşaallah.),çok gelişemediler ve yeni yeni çiçek açıyorlar.

Hakkı Şen 07-07-2011 08:13

Çok sevindim sevgili loveflower, çiçekler geçince bitki kurumaya başlar bu sizi yanıltmasın. Normal sulamaya devam edin alttan yeni sürgünler gelecektir.

Sevgili Sevim Hanım, bazen böyle durumlar olabiliyor. :)) Benim mavişler ne zaman açtılar çiçekleri geçmeye başladı anlamadım. Hiç bu kadar kısa süreli maviş çiçeğim olmamıştı

Sevgili umutyolcusu haklısınız saksıların büyük olması baya bir etken. Bende de yoğurt kaplarında olanlar hiç gelişemedi.. Artık olduğu kadarıyla yetineceğiz :))

Saygılar...

Hakkı Şen 07-07-2011 22:46

3 Eklenti(ler)
Leş kaktüsüm bugün tamamen açmış.
Eklenti 232020

Eklenti 232019

Eklenti 232021

Hakkı Şen 07-07-2011 22:50

2 Eklenti(ler)
Dikensiz böğürtlen her gün bir kaç tane topluyoruz ama çok ekşi :p
Eklenti 232027

Eklenti 232028

Hakkı Şen 07-07-2011 23:28

1 Eklenti(ler)
Bu sene ayırdığım mavişten bir kaç ayda bu hale geldi.

sevim4 08-07-2011 09:56

Sevgili hakkı şen,o ne güzellik ben neden beceremiyorum maviş yetiştirmeyi.
Yok yok artık inandım sizlerin eli tılsımlı.:D

Periş 08-07-2011 13:08

Sevgili Hakkı bey leş kaktüsünün çiçegi çok güzel. Böğürtlenin görünüşü bile güzel mavişler coşmuş maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

Hakkı Şen 08-07-2011 18:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 833208)
Sevgili hakkı şen,o ne güzellik ben neden beceremiyorum maviş yetiştirmeyi.
Yok yok artık inandım sizlerin eli tılsımlı.:D

Sevim Hanım, fazla üstüne düşmeyin. Sık sulayın, güneş görsün olur ;)

Hakkı Şen 08-07-2011 18:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 833312)
Sevgili Hakkı bey leş kaktüsünün çiçegi çok güzel. Böğürtlenin görünüşü bile güzel mavişler coşmuş maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

Çok teşekkür ederim sevgili Periş. Seyirlik oldular :p

Hakkı Şen 09-07-2011 06:35

2 Eklenti(ler)
Bir arkadaşımın üç tane verdiği Lilium casablanca soğanlarından yaşayan sadece biri oldu. Kokusu ve rengi mükemmel.

Eklenti 232654

Eklenti 232655

Periş 14-07-2011 07:44

Sevgili Hakkı bey lilyum harika görünüyor rengine bayıldım nede güzel kokuyordur şimdi ellerinize sağlık sevgiler...

türkansultan 14-07-2011 10:25

Sevgili hakkı bey terasınızın her zamanki gibi yine çok güzel ama maviş bir başka güzel ellerinize sağlık.

Hakkı Şen 16-07-2011 21:10

Teşekkür ederim sevgili periş ve sevgili türkansultan. Sevgili periş sizin küpelileriniz ve siz sevgili türkansultan, sardunyalarınız muhteşem gerçekten. Ziyaretinize teşekkür ederim.

Hakkı Şen 20-07-2011 06:51

3 Eklenti(ler)
Lisianthuslarım... Sayın kgursan'a teşekkürlerimle

türkansultan 20-07-2011 07:03

Sn hakkı bey lisianthuslar ne kadar güzel açmışlar maşallah pembe olanına bayıldım ellerine sağlık.Benim bir hatam yüzünden 45 adet sardunyam kurudu çok üzgünüm. Bende siz dostların güzel çiçeklerine bakarak avunmaya çalışıyorum saygılar hakkı bey.

Hakkı Şen 20-07-2011 07:06

Sevgili Türkansultan sayfanızı ziyaret ettiğimde okudum ve gerçekten üzüldüm. Sağolsun arkadaşlar hep yazmışlar size ben de aynı cümleleri yazmak istemedim. Ama bu tür kötü tecrübeler olabiliyor. İnşallah kurtulan vardır. Menekşelerinizde bir şey var mı? Zira onlar da çok güzeller.

mandalinleerik 20-07-2011 07:38

Çok güzel bir teras. Her biri birbirinden güzel çiçekler. Ellerinize sağlık. Evin duvarına bir de nazarlık lazım. Maşallah.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025