![]() |
Sevgili Sevim hanım az kaldı bayramda tamamdır. Bol bol fotoğraflarını çekip ekleyeceğim..
Bende olmayan var var :)) Dün seralara şöyle bir göz attım. Değişik renkler vardı ama çok cazip gelmedi nedense. |
Kardeşim :) 749. mesajda "şu" kelimesinin üstünde tıkla göreceksin..
|
Yok onu görmüştüm zaten. Hangi seraları gezdin Hakkı abi.
|
Karşıyaka Girne bulvarında iki tane sera var. Onları gezdim. Küçücük saksılarda kocaman çiçeklerle bana pek doğal gelmedi. Bir de alsam bir kaç güne çiçekleri geçmiş olacak. Değmez dedim.
|
Keşke resim çekseydin Hakkı abi. Neyse bir daha ki sefere artık. Sende kaç tür kasımpatı var? ne tür yani. Tazeledinmi bu sene ?
|
Bende bir kaç çeşit bodur ve bir kaç çeşit te klasik yani normal boylanan kasımpatı var. Sanırım onbir-oniki çeşit falan var.
|
Sizin terasınız artık teras bahçe olmuş Hakkı bey birde elin izin yeşili:)
Ben geçen yıl Yalovadan aldığım kasımpatılarımı kaybettim maalesef. ğer yeniden alırsam bu kez balkonda saklamıyacağım bahçeye diktireceğim. Daha güzel büyüyorlar bahçede |
Sevim Hanım keşke benim de bahçem olsa da ben de bahçeye diksem çiçeklerimi. Bu terasla bile bu yıl vedalaşma ihtimali var. Evimiz istimlak alanında olduğundan yıkılıp yerine çok katlı bina yapılacak. Ben de artık balkonda üç-beş saksıyla vakit geçiririm.:(
|
Hakkı abi yeni fotoğraflar nerede? bekliyoruz. Tamamen açmışlardır artık.
|
Yok henüz tamamı açmadı.. Bayramda :)
|
Olsun biz tomurcuk halini görelim. Sonra açmış halinide görmüş oluruz. :)
|
O halde bir önceki sayfada 725. mesajda açmamış tomurcuk hallerini görebilirsin..
|
Hakkı abi http://www.agaclar.net/forum/713426-post336.htm buradaki ilk iki patla bendekileri takas yapabiliriz
|
Takasa gerek yok al senin olsunlar:))
|
Olmaz
|
Aaaa çok üzüldüm Hakkı bey:( Bina sizinse bir parça teselli olur insan. Yeni daireyi kiraya verir istediğinizce evde oturusunuz bir parça avuntu olur. Değilse bütün kalbimle minicik bahçeside olsa bahçeli bir ev dilerim sizin için. Çiçek çiçek olurdu eminim:)
Bizim evimiz apartman Hakkı bey. Özel bir bahçemiz yok. Bahçe dediğim balkonumun alt kısmına denk gelen küçük bir yeşil alan:) Boşluklar var usta ellerde çok güzel olur ama ben yetemiyorum. Ara ara bir iki kök bitki dikiyorum oyalıyor. |
Sevim hanım bina bize ait ama hepimize bir daire düşmeyecek. Sanırım kiracı olarak devam edeceğiz bundan sonra. Bakalım nasip kısmet bundan sonrası balkonlu bir ev mi yoksa bahçeli mi bunu zaman gösterecek. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
Hakkı bey terasınızı bir daha gezdikten sonra anladımki daha yapacak çok şey var çok güzel fikirler verdiniz saygılar selamlar
|
Sevgili Selehattin bey ziyaretinize teşekkür ederim. Faydalı birşeyler bulabildiyseniz ne mutlu bana.. Sizlere de kolaylıklar diliyorum yapacak olduklarınızda..
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili hakkı şen çok üzüldüm terasla vedalaşacak olmanıza. İnşallah bahçeli bir eviniz olur da keyfini istediğiniz gibi sürersiniz.
Sizin kızlar ziyarete geldi:) Teşekkür ederim tekrar. Başarı denir mi? O kadar çeşitten sadece bir tanecik ne kadar başarı sayılır bilmiyorum. Eklenti 253643 |
Sevgili Loveflower, bu renk en sevdiklerimden. Elbette ki başarmışsınız :) Yaprakları çok canlı, çiçek sayısı biraz az gibi geldi bana. Ama bu yıl çiçekleri geçtikten sonra budama yapıp dallar çoğaldıktan sonra seneye çok daha fazla çiçeği olacak. Ellerinize sağlık..
|
5 Eklenti(ler)
Dayanamadım bir kaç fotoğraf çektim.
|
Merhabalar efendim,
Dayanamadım ne demek efendim. Günde 3 öğün çekin. Hatta 5 çayını da ekleyin lütfen. Çok güzel her şey. Sağ olun inşallah. Gönlü bol Hakkı Şen ve ailesine ve sevenlerine, nice sağlıklı bayramlar dilerim. Saygılarımla lütfen. |
İyiki dayanamamışsınız da bu güzellikleri görmemizi sağladınız.Tek kelimeyle muhteşem yine kasımpatılarınız.Ev konusunda da hakkınızda en hayırlısı olur inşaallah Hakkı bey,saygılar.
|
Ziyaretlerinize çok teşekkür ederim. Herkesin mübarek kurban bayramını kutlarım..
|
5 Eklenti(ler)
Bol bol kasımpatı fotoğrafları ekliyorum..
|
5 Eklenti(ler)
Harika bir renk cümbüşü..
|
Hemde ne cümbüş,maşaallah harikalar elinize emeğinize sağlık.Geçen hafta eşim de üç saksı kasımpatı almıştı çok güzeller,ama sizin çiçekleri gördükten sonra kesinlikle kendim yetiştireceğim. İyi bayramlar diliycrum.
|
Ekleyin, ekleyin, içimiz açılsın:) Sadece fotoğraflarla yetinmeyeceğim. Kısmetse bayramda yakından, görüp, koklamak, dokunmak istiyoruz:) Selamlar.
|
Maşallah harikalar elinize emeğinize sağlık bayıldım görünümü enfes cıvıl cıvıl
Masal tadında bir bayram geçirmenizi dilerim.Sevgiler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025