![]() |
Sevgili Hakkı Bey , kasımpatılarınız muhteşem .
Buradaki balkon ve teraslarda her balkon veya terası bir çiçek çağrıştırıyor. Sizin terasınızın yazı ayrı güzel ,baharı ayrı güzel yani her haliyle harika . Ama kasımpatı denince sizin terasınız hatırıma geliyor. Ben çocukken bizim balkonumuzda harika karanfiller vardı ,rengarenk karanfillere bakmak için sokaktan geçenlerin boynu tutulurdu.''Karanfilli ev ''derlerdi. Sizinkinede '' kasımpatılı teras '' diyorum. Nasıl bir renk armonisi gözünüzü alamıyorsunuz.Çook güzeller. Kasımpatıyı çok seven birisi olarak hayran kalmamak elde değil. Emeklerinize sağlık. Bende seradan aldım ama ne kadar dayanır bilemiyorum, birde suni suni duruyorlar. Aslında geç kaldığımı fark ettim.İnşallah seneye yetiştirmek için daha erken davranmak gerekiyor. Selamlar ... |
Hakkı bey kasımpatılar inanılmaz güzeller sizin terasınızda. Emeklerinize sağlık:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Yenibon, ziyaretinize teşekkür ederim. Kasımpatılar tohum oluşturmuyor oluyorsa da ben farketmiyor olabilirim. Ancak filizlerinden kolayca üretilebiliyor. Dilerseniz mart-nisan ayları gibi size filizlerinden yollarım. Saygılar..
|
Sevgili nardane, güzel satırlarınıza çok teşekkür ederim. Kasımpatı şu sıralar hemen her serada var. Haklısınız yetişkin olanları biraz suni görünüyor. O yüzden ben hep poşetlerde satılan küçük fideler almayı tercih ederim. Hatta dün bile bende olmayan üç çeşit kasımpatı alıp diktim. Hem ucuz oluyor, hem de insan kendi yetiştirdiği zaman duyduğu haz muhteşem oluyor. Saygı ve selamlarımla..
|
Alıntı:
|
Sevgili Hakkı bey yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler. ;)
|
Çok teşekkür ederim sevgili Periş.. Ben de sevdiklerinizle birlikte güzel bir yıl geçirmenizi dilerim. Saygı ve selamlarımla..
|
Hakkı bey mutlu yıllar.
|
Çok teşekkürler Sevim Hanım, sizlere de mutlu yıllar..
|
Hakkı bey yeni yılınızı kutlar mutluluk,huzur ve sağlık dilerim:)
|
Sevgili Günebakan çok teşekkür ederim. Size de aileniz ve tüm sevdiklerinizle mutlu yıllar dilerim. :)
|
Yeni yılınızı kutlar, sağlık, esenlikler dilerim.
|
Sevgili Fatoş çok teşekkür ederim. Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun, mutlu yıllar..
|
Bunu nasıl gözden kaçırmışım inanamıyorum, Hakkı bey kaynana dili üzerine aşılanmış yılbaşınızın detaylı fotoğraflarını yayınlaya bilir misiniz rica etsem. Baharda benim de böyle bir planım var. Aşılama yapan diğer arkadaşlardan da rica etmiştim. İyice bir inceleme, veri toplama aşamasındayım.:) Böyle bir bitki çok entersan duruyor. Püf noktalarınız var mı acaba?
Mutlu seneler... Saygılarımla.... |
Sayın sakdag bahsettiğiniz yılbaşı çiçeği bana hediye gelmişti. Aşılama aşamalarını bilmiyorum ama detaylı fotoğraflarını en kısa zamanda sizin için yüklerim. Bana geldiğinde aşı yerlerinde hala ahşap mandallar vardı, ben de bir tane denedim başarılı olamadım.
Şu anda hala terasta açık alanda duruyor ve oldukça sağlıklı üzerinde az da olsa çiçek tomurcukları var. Çiçek açacağı günleri heyecanla bekliyorum.. İyi seneler saygılar.. |
Hakkı abi resim gelmemiş daha.
|
3 Eklenti(ler)
İşte yılbaşı çiçeğimin son hali
|
Hakkı Bey, çok teşekkür ederim efendim, zahmet verdim. Ama çiçeğiniz muhteşem görünüyor bence. Çok değişik görünüyor, aşı işlemi genelde anaç bitkinin büyüme noktaları kesilip yapılıyor, ancak sizinkinde kaynana dilinin değişik noktaları yarılıp yılbaşı budakları sıkıştırılmış galiba, çok enteresan. Bitkinin boyu da epey var galiba.Ağaç gibi duruyor, resim yanıltmıyorsa.
Çiçek açmış halini de paylaşın lütfen... Saygılarımla... |
1 Eklenti(ler)
Minyatür bahçe denedim ama çok ta hayal ettiğim gibi olmadı :(
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ortaya cam kavanoz kullanıp havuz yapayım dedim, çok sahte durdu sanki.
|
Çok teşekkür ederin sayın ddmk. İnşallah zamanla geliştirebilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Çöp şişlerden yaptığım bank yerine yakıştı :)
|
Alıntı:
Ama bahçenizde kapıdan çıkınca çimlere basmamak için yürüme taşları koysanız daha güzel olmaz mı ! |
Evet sayın ddmk yürüme taşları yerleştireceğim fakat acele etmeyeyim güzel malzemeler denk geldikçe ilave edeyim istedim. Önerilere de her zaman açığım.
|
Emin çok güzel olacak
|
Güzel olmuş Hakkı Bey elinize sağlık. Sadece yeşil bitkileri o kadar simetrik olmasa mıydı acaba, çöp şiş bank da çok şirin olmuş. Böyle bir saksı bendede var , ilham verdiniz denesem mi acaba?
çok simetrik koymuşsunuz Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025