![]() |
Alıntı:
Saksıları bu şekilde duvara asmak çok güzel bir fikir..Hep düşünüyordum duvarı nasıl değerlendirsem diye..Paylaştığınız için çok teşekkürler. |
3 Eklenti(ler)
Petunyaları bu yıl biraz farklı biçimlerde diktim. Herkes keşke boyasaydın dedi ama gelişip büyüdüklerinde yaprak ve çiçekten başka bir şey görünmez diye umuyorum.
|
Alıntı:
Harikalar yaratmışınız çok güzel bir saksı modeli olmuş, elleriniz dert görmesin. Selamlar |
Yarın öbür gün güzel olacak diye beklentilerim yüksek. :) Şimdiden aşamaları paylaşmak istedim. Çok teşekkür ederim sayın adneser..
|
Keşke boyasaydın Hakkı abi :) Şaka bir yana gerçekten çok güzel olmuş. Bu saksı tarzı succulentler içinde çok güzel olur bence. Gelişmeleri bekliyoruz. Farklı olmuş.
|
2 Eklenti(ler)
Elime ne geçerse saksı olur mu bundan diye bakmaya başladım.:)
|
İki çalışmada harika olmuş :) Benimde eski botlarım var sırf bunun için atmadım duruyorlar :)
|
Alıntı:
|
Saksılar harika olmuş. Ben de yapayım petunyaları bu şekilde elinize sağlık.
|
Sayın Hakkı Şen; çok güzel düşünmüşsünüz, çok da güzeller. Zaten hepimiz öyleyiz herşeye saksı olur mu diye bakıyoruz artık. Geçenlerde komşum çerez koyarım diye minik minik kâseler almış ben de bunlardan ne kadar güzel kaktüs saksıları olur deyivermişim. :D
|
Alıntı:
|
Bu sitede kimse yalnız değil zaten :)
|
1 Eklenti(ler)
E hadi artık, gösteri başlasın!..
Gerçi şu muhteşem çiçeklenen sukkulent(adını hatırlayamadım, crasulamıy dı neydi) ile açılış yapılmış ama, dahiyane düşünülmüş petunya projesi ve bottaki çiçek ne alemde görmek isterim. Ama, ille de ben bunu görmek isterim :) Allah bağışlasın, gördüğüm an yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı, bayıldım ben bu Duru kıza. Eklenti 398353 |
Duru'nun maşallahı var cin gibi valla :) Birinci yaşını yeni doldurdu, istemediği bir şeyi kabullendirmek imkansız.
Petunyalar için henüz erken son fotoğraflardan çok farklı değiller. Hele bir saksıları kapatsınlar o zaman değmeyin keyfime :) |
Alıntı:
Nedersiniz Hakkı bey? Saygılar |
Sevgili adneser Duru benim yeğenimin kızı. Ama her gün birlikteyiz birbirimizi görünce öyle bir sevincimiz var ki :)
|
Çok güzel bir balkon yapmışsınız ellerinize ve emeğinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve succulentler-1
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve succulentler-2
|
5 Eklenti(ler)
Petunyalarda gelişmeler: Yoğurt kovaları yavaş yavaş kapanıyor.
|
çok güzel olmuş maşallahları var o deliklerden toprak dökülmüyor mu sulama yaptığınızda
|
Serkan Bey; iki tane kova yaptım.
İlkinde dediğiniz gibi üst tarafta kalan deliklerden topraklar aktı. İkincisini yaparken sinek teli kesip deliklerden toprak akmasını önlemeye çalıştım. Ama, kökler biraz geliştiği zaman zaten toprağı tutuyor. Sinek teline gerek yokmuş gövdenin yayılmasını engelliyor diye onları da çıkarttım. |
Sayın Hakkı bey
Petunyalar çok güzel olmuş, hepsi harika elinize sağlık geçen gün sorduğunuz karanfillerde hiç tohum çıkmadı bakalım yeni açanlarda çıkarmı bilmiyorum. Saygılar |
Sevgili adneser on günlük gelişim böyle bir onbeş gün sonra artık baya güzel olurlar diye umuyorum. Tekrar fotoğraflarını paylaşacağım.
Karanfiller çelikle çok kolay üretiliyor. Tohum olmasa da olur :) Selamlar.. |
Sayın Hakkı Şen; ellerinize sağlık gerçekten yoğurt kovaları kapanıyor derken bence petunyalar maşallah çok güzel gelişiyorlar. Harika olmuşlar...
|
Hakkı abi sen neler yapmışsın. Petunyaların çok güzel ama ben kaktüs ve succulentlerine bayıldım. Umarım bol bol yavrularlar :)
Eline sağlık. |
gerçekten muhteşem olmuş petunyalar ve saksısı:) elleriniz dert görmesin..sizin gibi hocalarımız olunca güzel şeyler öğreniyoruz.bende deneyeceğim o saksıyı:)
|
Petunyalar iyice büyüdüklerinde harika bir görünüm olacak,şimdiden çok güzel görünüyor,emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
Ben o kadar çelik aldım (karanfil) maalesef köklendiremedim:( çünkü suda kalan kısım çürümeye başlıyor ya iklimde ya'da ben bir hata yapıyorum.:( Saygılar |
Sayın adneser, karanfili suda köklendirmeye çalışmayın. Aldığınız çeliklerin alt kısımlarını bir taş parçasıyla hafifçe vurarak ezin. Sonra da hafif kumlu toprağa direk ekim yapın. Bir saksıya bir kaç çelik birden dikerseniz mutlaka içlerinden tutanlar olur. Kolay gelsin. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025