![]() |
2 Eklenti(ler)
Biraz değişiklik yapıp, havuzu kaldırdım.
|
Havuz olup olmaması bir tercih, kaldırabilirsiniz . Ama daha önceki havuzun parlak cam görünümünü izole edip kullanabilirdiniz. Bankı çok beğendim. Yürüyüş yolu diyecektim açıklamanızı yapmışsınız.
Kolaygelsin Hakkı bey. Takipçiniziz.:) |
Hakkı bey merhaba:) Havuzu kaldırmanız , yerine alyssum dikmenizle bahçe çok hoş olmuş, renk gelmiş:) Ellerinize sağlık. Bu gün ben de 1-2 alyssumfidesi aldım, saksılara karıştıracağım. Selamlar.
|
Ben bahcede musluk göremedim ? :)
|
Merhaba Hakki bey
Kücük terasiniza dünyalari sigdirmissiniz sardunyalariniz,kasimpatlariniz hersey okadar güzelki büyük bir keyifle takip ettim sayfanizi heyseyin gönlünüzce olmasi dilegi ile :) |
1 Eklenti(ler)
Allisyumların önüne çit yapıp gece de ışıkları yakınca daha iyi bir görüntü oldu. Zamanla bitkilerdeki gelişmeler ve yeni malzemelerle daha iyi olacak inşallah.
|
Ev de cumbalı, eski Osmanlı evi. :)) Çok şirin bir minyatür bahçe olmuş, elinize sağlık.
|
Bahçelerde uygulanabilecek güzel bir aydınlatma oldu, elinize sağlık. Bir sorum var, o top top yeşil bitki, taşkıran mı ?
|
Sevgili Hakkı bey çok şirin minyatür bahçe olmuş bayıldım elinize sağlık Sevgiler ;)
|
Sevgili Vildan Hanım, o bitkilere aldığım serada yosun dediler ama, ben yosunu farklı bir şey olarak biliyorum. Hani singonyum sardırılan kütüklerin üzerine telle tuttururlar. Bu aldığım bitkiler genelde bahar aylarında seralarda sıkça oluyor.
Alıntı:
|
Sn Hakkı Şen, bütün çiçekleriniz çok güzel ama ben en çok kasımpatılara bayıldım.
Minyatür bahçeniz de çok güzel olmuş ellerinize sağlık, her şey gönlünüzce olsun. |
Alıntı:
Konuştuğunuz bitki sanıyorum selaginella:) Oldukça nem isteyen, gölge bitkisi. |
Minyatür bahçeniz çok güzel olmuş Hakkı bey ellerinize sağlık ışıklar yanınca harika görünüyor:)
|
1 Eklenti(ler)
Üç ayrı pakette değişik renklerde ektiğim laleler hepsi sarı çıktı :p
|
Merhaba Hakı bey, öncelikle sizi kutluyorum çiçeklerin hepsi fazlasıyla sevgi görmüş belliki. Mavişinize ve kasımpatılarınıza bayıldım. Bende de sizdeki sukkulentin aynısı var evet çok minik sarı çiçekler açıyor fakat benimki minyatür ne yaptınızda bu devasa boya getirdiniz gerçekten merak ettim.
|
Laleler çok güzel ama hep kandırıyorlar bizi. Bende karışık renkli diye aldığım çiğdemler 1 er tanesi hariç hepsi sarı çıktı:)))))))))))
|
Laleler çok güzel Hakkı bey:) Üstüne ne renk olduklarını doğru olarak yazsalardı tabii ki daha iyi olurdu. Hangi üreticiye ait aceba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Haklısınız anlayamamakta pardon. 26.sayfada 711 nolu resim.
|
Sarı laleleri görünce aklıma mfö nün şarkısı geldi. Sana sarı laleler alldım çiçek pazarından :) Sizde laleleri toplayıp eşinize sana sarı laleler topladım terasımızdan şarkısı eşliğinde takdim edin :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok doğru biliyorsunuz sevgili Füsun Hanım :)) Eşim acı biber çok sever. Bak ne olur buradan koparma ben sana gidip kiloyla alayım diyorum. Ama nafile çaktırmadan tırpanlıyor :))
|
Yasak olan hep daha tatlıdır zaten :) Kaldıki sizin yetiştirdikleriniz pazardakine benzermi hiç, yesin Özgül ablaya feda olsun ::)
|
Hakkı bey yenmeyecek biberi niye yetiştiriyorsunuz ne güzel organik biber işte. Eşiniz de doğal biberi bulmuşken kaçırmıyor:)))
|
Özgül hanım haklı, hem organik biber, hem de göz hakkı diye bir şey var Hakkı bey:))
|
Teşekkür ederim bende elimden geleni yapıcam artık. Bu arada minyatür bahçeniz olağanüstü ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl kırılan bir daldı bu yıl göz kamaştıran bir güzel..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025