![]() |
Hakkı Bey hepsi çok güzel ama özellikle sakız sardunyalar harika.Biraz aşağıya doğru yol aldıklarında da resimlemenizi isteriz.Çiçekleriniz kadar güzel,huzurlu ve sağlıklı günler dileğiyle.
|
Çok güzel yapmışsınız gerçekten. Emeklerinize sağlık. Darısı başıma :)
|
Sayın hazan-z inşallah dediğiniz gibi sakızlar uzasın da fotoğraflarını elbette çekerim. Güzel temennilerinize çok teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Hakkı Şen çiçekleriniz çok güzeller Sayın Orkun Kırcı mesajınızı fark edinceye kadar ben söyleyeyim sizde şu güzel kırmızıdan da yok sanırım isterseniz gönderebilirim.
|
Sn. M.Sema fotoğrafa ilk bakışta acaba yatay çekilmiş bir foto dikey olarak mı yüklendi dedim. Sonra dikkatli bakınca yerlere kadar sarkmış sakız olduğunu farkettim :eek:maşallah o ne güzellik öyle. Bendeki sakızları böyle görebilecekmiyim acaba??
Sakızlarımda baya bir çeşit yaptım. İki ayrı tonda kırmızım var çok sağolun. Lila yok Orkun Bey'e her defasında yüzsüzlük edip istiyorum:D Bu yaz göndereceği konusunda sözü var. |
Sağolun 4-5 yılda bu kadar oldu.
|
2 Eklenti(ler)
Begonyalarımda coştular iyice..
|
Alıntı:
|
Bugün çektim bu fotoyu. Çok yakından olduğu için fikir verir diye düşündüm.
http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=26366 |
1 Eklenti(ler)
Muhteşem bir güzellik benim sardunyamla da bir alakası yok. Bendeki akrabası bile değil galiba:))
|
Her ikisi de çok çok güzel. Aman gözünüz gibi bakın.:)
|
Tabi ki sözümüz söz. Ben size şimdi bile yollayabilirim ama bir onun için kargo parasına değmez. Aydına dönünce her türden ortaya karışık yapıp yolluycam nasılsa. Biraz daha sabır :)
|
Hakkı Bey bütün çiçekleriniz çok güzel hele de buz çiçeği.
Epey emek vermişsiniz belli, ellerinize sağlık. |
Çok teşekkür ederin Sn. Coyote.. Ama buz çiçeği dediğiniz hangisi acaba?
|
hakkı bey çiçekleriniz çok güzel nazar deymesin ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Sn. M. Gulan inşallah daha çok çeşit yapıp burada gelişmeleri fotoğraflayıp birlikte daha güzel birşeyler ortaya çıkarırız
|
Sn. Coyote, ben o çiçeğin adını acem halısı olarak biliyorum ama farklı isimlerde olabilir tabi
|
Alıntı:
|
hepsi tek tek çok güzel.onları çok dekoratif sergilemişsiniz.
|
Çok teşekkür ederim sn. Nuray Topçu aslında ben de o dertten muzdaribim :) İnsanlar iki-üç saksıyla ne kadar hoş görünümler yaratıyor, bende ne bulduysam sıraladım. Tek tek bakınca güzel ama, güzel bir bütünlük sağlayamadım :(
|
Alıntı:
Bayıldım bütün çiçeklerinize. Sefasını sürün:) |
Sardunyalarınız, petunyalar hepsi çok güzel. Hele de acem halısı.
|
Sayın Vildan Sönmez bu sayfayı ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Ben de sizin fotoğraflarınızın takipçisiyim.:p Çok beğenerek izliyorum, tekrar teşekkürler
|
Çiçeklerinizin hepsi çook güzel paylaşımların için tşkkrler.
|
Hakkı bey, ilk fotoğrafları yükleyeli bir ayı geçmiş, yenileri nerede?
Acem halıları, sardunyalar ve diğerleri daha da gelişmiş olmalılar, yeniden fotoğraflayın da ne haldeler görelim. |
evet *******!
|
Sevgili Hakkı Şen,
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Her çiçekten olsun isteyince ne yazıkki çeşit çok görüntü karışık oluyor. Herşey çok güzel elinize sağlık. |
1 Eklenti(ler)
Yeniden merhabalar...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025