![]() |
1 Eklenti(ler)
sakız sardunya
|
Sardunya coşmuş, çok güzel gelişmiş.
Diğerlerini de görebilecekmiyiz? |
Diğerleri henüz canlanamadı biraz biraz canlansınlar fotoğraflayacağım.
|
Sayın Hakkı Şen, sakız sardunyanıza müthiş ama yanındaki pembe karanfili de görmezden gelmeyelim, baksanıza nasıl poz vermiş:)
|
Haklısınız, dikecek yerim olmadığından öylece bir kenara ektim ama çok güzel açtı :))
|
1 Eklenti(ler)
Burası güzel bir köşe oldu...
|
1 Eklenti(ler)
Her akşam iş çıkışı ailece oturup bir kahve içtiğimiz buluşma noktamız..:))
|
1 Eklenti(ler)
Böğürtlenim meyve vermeye hazırlanıyor...
|
1 Eklenti(ler)
Çuvalda çilek deniyorum, inşallah başarılı olurum. Şimdilik durum iyi gibi.
|
1 Eklenti(ler)
Yer minesi çiçeklerini kış boyunca hiç eksik etmedi. Hala çiçeklenmeye devam ediyor.
|
Kahve buluşma noktanız şahane :)
|
Alıntı:
Sevgili Hakkı Şen,çok güzel bir yöntem, balkonda bundan iyi çilek yetiştirilmezdi:) |
Sizi de bekleriz araya bir sandalye daha sıkıştırırız:))
|
Hep aklımdaydı Satı hn. bu şekilde bir deneme yapmak bu baharda nasip oldu
|
Alıntı:
Bence çok uygun bir deneme, tertemiz ayrıca çilek çok yayılıcı olduğu için bunda çok yayılmada olmaz. |
Muhteşem!
Bayıldım terasınıza. Bol keyifli günler dilerim. Benim 3 balkonum var. Mutfak balkonumda birkaç çiçek var ama idealim sizlerden kopyelerle böyle güzellikler yaratmak. |
Teşekkür ederim Sn. Kerime umarım gönlünüzce çiçekler yetiştirirsiniz.
|
1 Eklenti(ler)
Acem halısı yaşar mı yaşamaz mı derken yine çiçeklendi.
|
Çok güzel şu an bu haldemi?
|
Evet Sn. Güngör hanım. Dün fotoğraf çektim bir türlü yükleyemedim bugün biraz uğraştım sonunda oldu.
|
Ellerinize ve emeğinize sağlık.. Hepsi birbirinden güzeller maşallah
|
Çok teşekkür ederim Sn cigdemözkan
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Mine67'nin hediyesi adını bilmiyorum
|
Sevgili Hakkı Şen terasınızda şöyle bir dolaştım .Kendi yaptığınız saksınız ,sardunyalarınız yer minesi hepsi muhteşemler .Ben çok keyif aldım .Terasta biraz oturdum.Mis gibi çiçek kokularını içime çekerek dinlendim .Sağlıkla keyfini çıkarın ellerinize emeğinize sağlık .
|
Hakkı bey sanırım bu güzel kızın sepetindekiler dam koruğu bu güzel kız bizim buralara uğradığında haber verinde sepetini çalayım:p:p
|
Sayın Hhatice ziyaretiniz için teşekkür ederim. Beğenmenize de sevindim. Her zaman beklerim. Sağlıcakla kalın.
|
Sabah sabah beni güldürdünüz Sn. Günebakan. Allah'ta sizi güldürsün. İsterseniz sepettekileri bölüşürüz..:))
|
Hakkı bey, kahve içtiğiniz buluşma yerine bir sandalye daha ilâve edin, kahve içmeye geliyorum :), çok güzel bir yer olmuş, bodrum papatyaları harika görünüyor.
Sizin kızın kardeşleri de benim merdivenlerimi süslüyorlar, ben sepette bitki yetiştiremedim, sadece torf doldurduğum için toprağı çok çabuk kurudu, içine diktiğim vapur dumanlarını yaşatamadım. Çilek denemenizin sonucunu merak ediyorum. |
Sandalyeniz hep ordaydı zaten ablacım :)
Kızın sepetine normal bahçe toprağı ve çiftlik gübresi koydum gayet sağlıklı görünüyor. Diğer sepette de minicik bir çiçek var Satı Hn. Bahçesindeki anne çiçeğinden. Çileklerimin bugünkü durumları oldukça sağlıklı iri yaprakları var, kol attılar nereye uzanacaklarsa..? Ama çiçek ve meyveden haber yok.. |
Merhaba Hakkı Bey,kasımpatılarınız maşallah çok güzel,özel bir şey uyguluyormusunuz bol çiçeklenmesi ve gelişimi için?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025