![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
Her ne kadar kedilere dokunamasanda bende onları beslemeyi çok severim hatta bir kaç kedi mahallenin başından eve gelene kadar koruması altına alır beni ( bu çok mutlu eden bişi değil mi ?) ama biri bu gün feci halle can vermiş çok üzüldüm biz istanbuldakilerin en çok gördüğü olay anlatmaya midem yetmiyor , Allah mutlaka yaptıklarınızın karşılığını vericektir ,siz onları görmezden gelmiyorsunuz ya yeter görmezden gelmemeniz gerekenleri o size karşı gelenler Anlayamıyorum Allah onları da yarattı insana akıl irade verdi ama hayvana vermedi bazı insanlar o akıl verildiği halde kullanmadıkları için hayvandan daha .... (kelime bulamadım) neden bu hayvanlara böyle bakıyorlar garip gelçekten !?. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu tilkiyi sana dışarıda da söylüyorlar mı yoksa siteye üye olurken aldığın bir isim mi![]() Bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim. Trafikte can veren zavallıcıklar benim de yaralarımdan biridir. Duyarlı bir insan oradan geçecek de o zavallıları alıp bir veterinere götürecek, yoksa herkesin gözü önünde acı çeke çeke ölüyorlar ![]() Bir hesap günü varsa eğer çok çetin geçeceği kesin biz insanlar için. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ama dost dediğim insanlardan daha duymadım aman duymayayımda sıkılmıştım zaten ![]() Eyüp belediyesinin hayvan ambulansı bile var ama kemer tarafında çalışıyor daha buralara geldiğini görmedim. ![]() SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yazılarında biraz noktalama işareti kullansan olur mu hangi kelime hangi cümleye bağlanıyor çözmek zor oluyor da![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çidden yazarken dikkat etmiyorum sonra okuyunca devrik çümleler bozuk yazılar ama napiyim ya :/Olmuşmu birdaha bakın !! |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sakın yazmamazlık edeyim deme ![]() |