View Single Post
Eski 11-06-2015, 17:28   #114
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili Sûz-i Dilârâ, sardunyaların cıvıl cıvıl, baharı yazı çağrıştırıyor, bizim buralar hâlâ soğuk ve yağışlı olsa da.

Kenarları pembe ortası beyaz olanı ilk kez görüyorum, çok güzelmiş.

Sümbülteberlerimin uç verdiğini dün gördüm ve çok sevindim. Zira ümidimi kesmiştim. Buranın havasını anla, sardunyalar da tek tük açıyor.

Güzelliklerin tadını, huzurla, sağlıkla çıkarman dileğiyle. Sevgiler...
Teşekkür ederim ablacım, Akdeniz beni o kadar sardı ki sanki bütün Türkiye sıcakmış gibi geliyor, diğer yerlerin soğuk olduğuna inanasım gelmiyor, burada ağaçlarda kayısılar turuncu turuncu oldu, üzümler asmalarda kocaman. Biz baharı geçirdik yaza geçtik acık acık

Pembe-beyaz sardunyaların satış sayfasında açık pembe, ayrı koyu pembe ayrı başlıktaydı ama ilginçtir aynı fidede hem açık pembe hem de koyu pembe çiçekler açıyor. İlk önce açık pembe renkler açınca aynı fideden iki tane gelmiş diye üzülmüştüm ama sonra bir baktım koyu pembe çiçekler de açmaya başladı.
Madem ilk defa görüyorsun ve beğendin senin için bir fide ekilecek hemen bir saksıya

Sümbülteberler için "acele etme, sıcakları bekliyordur onlar" demiştim niye hemen ümidi kestin coşacak onlar daha, o mis gibi çiçeklerini kokladığında beklediğine değdiğini göreceksin.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön